Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
mislim da sam najzavolela preko foruma mirthu.

dakle:

mirtha

pa 100 mesta iza svi ostali :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam je zavolela preko uzivo :mirth:

Pre toga sam mislila da je neka tiha hipi devojana duge kose.

(ne zajebavam se :ozbiljan: )
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Zen

yep...

:sanjas: sam zAvoleo nA forumu, Ali, kaD saM je upoznaO uzivo, prestao saM da je volim...

POCEO SAM DA JE OBOZAVAM!!!!!

:love: majicojek :love:
a taman krenula da prijavim post :lol:

:love:

+
desilo mi se da zavolim, ali ne preko ovog foruma, devojku koju sam (zasad) najvise volela.. jako dugo smo se kuckale i kad smo se videle uzivo, to je samo doslo kao tacka na i ..
imala sam i takva upoznavanja da je preko neta bilo sve extra, a kad je doslo do susreta face to face.. da je bilo.. cudno :neznam:

a na ovom forumu sam upoznala dosta ljudi sa kojima se i uzivo vidjam i koji mi jako prijaju.. tako da jedva cekam da dodje i Zen i da sve bude savrseno :kiss:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hys.

Ja sam je zavolela preko uzivo :mirth:

Pre toga sam mislila da je neka tiha hipi devojana duge kose.

(ne zajebavam se :ozbiljan: )
ja sam mislila da je 10 godina starija :kesa:

ali meni se svidela ta uravnoteženost.

a uživo je samo potvrdila sve :love: (sem ono za godine :kesa: )
Korisnikov avatar
By Tungi
Marsa:sweet:

I svakim ga danom sve vise volim.

Tu su i drugi ljudi.Neki drugi odnosi.Prijatelji.
By Sixto
Kucko a ja te navela u postu! Brisem te s fejsa!
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Sixto

Kucko a ja te navela u postu! Brisem te s fejsa!
drama queen & attention whore! kad vec nisam ja rekao onda morash sama da napisesh da si mi na listi prijatelja :P :giggle:
Korisnikov avatar
By maka
jesam,zavolela sam Azdaju i Blondusu, a nikad ih nisam videla. :)
Korisnikov avatar
By disaster blue
pa pojedine sam znao od ranije i voleo ih i pre foruma... volim ih i sad..
elem sto je sanja rekla..neke ljude sam upoznao i s njima sam u kontaktu i jako dragi su mi.. :)
By Manboy
Ne znam da li se neko moze zavoleti preko foruma...Ljubav je jaka rec i za to je ipak potrebno da se osoba licno upozna, koliko god dopisivanje bilo blisko i intenzivno...
S druge strane, mislim da se preko foruma nazalost moze postici ono suprotno osecanje...Neki kazu mrznja, ali za mene je i to prejaka rec...Hajde recimo, moze se postici odbojnost prema nekome...Zasto?
Nemojte da se vredjate, govorim apsolutno uopsteno, mnoge osobe jedva cekaju da "zaskoce" nekoga. Tako se naravno stvara medjusobni animozitet i osobe koje na forumu razmene ruzne reci tesko to kasnije "poprave". Zasto ovde osobe vole da zaskacu?
Mislim da je zato sto je forum pogodno mesto za izbacivanje frustracija - svu negativnu energiju koju skupe u toku dana neki istresu ovde, olaksavajuci se po tudjim misljenjima. Kod nekih ima i druga stvar - kada nekome spuste osecaju se uzdignuto pred drugima u smislu "e bas sam mu rekao, vidite sto sam popularan"...Lici mi na ono "skupljanje kredita" u srednjoj skoli sa izvalama koje su na nivou osnovne...
Ta vrsta hejtovanja bas je iz nekog razloga karakteristicna za forume, ne ovaj vec generalno...Podrazumevam naravno, da forumi imaju i brojne pozitivne strane, inace ne bih ni bio ovde zar ne? :)

Ima tu jos, ali skrenucu sa teme bojim se...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^ :doh:

to je samo trip.. zasto bi se ljudi preko foruma hejtovali? we are one big family :love:

sad sam se setila kada su se u NS-u svi pederi istripovali da se ja i Bleki mrzimo :krezavi:
Korisnikov avatar
By maka
ja te volim
od ljubavi sva gorim
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Maku sam zavoljela, bas, bas, volimo se vec tri godine ali se nikada nismo upoznale :sigh:
Makice, moramo se upoznati u roku od tri meseca :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Blond Brat

Maku sam zavoljela, bas, bas, volimo se vec tri godine ali se nikada nismo upoznale :sigh:
Makice, moramo se upoznati u roku od tri meseca :lol:
:giggle:

upoznale smo se danas,srceee :kiss:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa ja se generalno jako slabo kuckam sa ljudima van ovih tema po forumima, jer mi je ekstremno bitna i ta neverbalna komunikacija, tako da i nije bilo prilike da moj stav prema nekim ljudima, evoluira do nekog voljenja. Obično je to "sviđa mi se kako piše" ili "ne sviđa mi se kako piše".

S onima koje sam upoznao uživo je neka druga situacija, ali ta upoznavanja su nekako generalno bila slučajna, nisam se upoznavao sa nekim jer mnogo lepo piše ovde.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Kiborg

Pa ja se generalno jako slabo kuckam sa ljudima van ovih tema po forumima, jer mi je ekstremno bitna i ta neverbalna komunikacija, tako da i nije bilo prilike da moj stav prema nekim ljudima, evoluira do nekog voljenja. Obično je to "sviđa mi se kako piše" ili "ne sviđa mi se kako piše".

S onima koje sam upoznao uživo je neka druga situacija, ali ta upoznavanja su nekako generalno bila slučajna, nisam se upoznavao sa nekim jer mnogo lepo piše ovde.

Ovo ko da je Vendi pisala :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Kiborg

:sweet:

Ja tebe volem mnogo.Da se zna.
Korisnikov avatar
By Kiborg
@mitrandir:
Daće tebi Vendi po pičci koliko vidim, neće ni constantin da te odbrani ovaj put :lol: /mada nije da nisi u pravu/

@Tungi:
Volem i ja tebe :kiss:
Korisnikov avatar
By mOwbid
da, mnogo njih. divno drustvo sam nasla.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Madonna
zavoleo? :nerd: možda baš onako zgotivio ali da zavolim ludo TREBA DA SE DESI ČUDOO :peva:
tj. nisam.

ali zgotivio jesam i to bašbaš, prva takva persona s foruma beše Lepa Krepa
i možda još 2, 3, 4 osobe
Korisnikov avatar
By acid drop
Na ovom forumu, jedina osoba koju sam baš onako, baš BAŠ, baš baš baš zgotivila je Blondusha.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!