Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By el jaguar
kariole pune pive ,ekipu...a ondak nekako iskochi i to kako radim u eLJi ,kao mesar.
By alexandermagic
Originally posted by Orion

Sanjao sam da se neko bacio na mene u toku noći dok sam spavao i nisam mogao da se pomerim. Grozan san.
Da li si "osEćao" i fizički pritisak tog tEla u snu, posebno u predjelu prsa? :novinar:

OnT: Kol'ko znam -- ništa.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Sanjala sa da bezhim od dima.... Sedim u kolima sa drugom i jurimo kroz ogroman oblak crnog otrovnog dima.
Panika.
:cekam:
Korisnikov avatar
By Dina
Sanjala sam kako mi jedna poznanica koju sam juce videla na fb saopstava kako moj bivsi ima devojku. Pa sam ja u snu iznenadjena i pogodjena malo zbog toga, kao videla sam ga pre par dana i nije bio u vezi koliko znam i budim se iznenadjena...

Inace u stvarnosti bivsi je ozenjen i ima decu a ja ne da ga nisam videla pre nekoliko dana nego duze vreme... i ne zelim da ga vidim ali u snu ponekad ne mogu da se spasem ako u stvarnosti mogu ;) Pa kad god ga sanjam, makar i kad se samo spominje, ja se nerviram i kad se probudim i dok dan odmice...

I sanjala sam banane, to je lepsi deo sna... i sad jedem banane, to se ispunilo ;) :njami:
Korisnikov avatar
By Torry
ni jednu ni drugu, za divno cudo
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
sanjala sam da sam u kuci velikog brata :lol: veselo :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
poplave
grozno :povez:

neće more da mi prestanu već danima
Korisnikov avatar
By ultraviolet
autostop kod 'ale jezero u kg-u, baš na semaforu, niko ne staje; posle nekog vremena zaustavi se vozilo, iz njega izleti lik u t-shirtu iako je vejavica neka. priđem da pitam vozača da li me mogu odbaciti do bara (wtf), a on me napičkara jer je iz dubrovnika i kao da odjebem jer sam srpkinja (wtf). vraća se onaj drugi, lepi zgodni plavi lik u majici, i kao 'pusti ga, aj sa nama'. i ništa trt mrt mi tu u auto i krenemo.
sve vreme me je strah bilo, užas, i ćutim, malo lepi pita nešto, malo ja odgovaram, a kucam i sms drugarici da se javi ako je doma, da izađem što pre iz auta, jer usput živi. nje nema i nema i nema.
i zaustavimo se kod nekih tezgi, đe prodaju vunene džempere i neke dukseve, kaže lepi 'eto kupi ćaći za rođendan' oO
ostalog se ne sećam.
Korisnikov avatar
By Hellas
Sanjala sam da sam rodila dete (ne mogu da se setim koji pol).

Doktor mi daje moje dete u ruke (okupano i uvijeno u peskir), i ja ga uzimam ali ne znam na koju stranu da ga okrenem i pocinjem da ga vrtim na sve strane. Na kraju mi je doktor pokazao kako da ga drzim i naslonim na grudi. Dete je bilo gladno i samo krenulo ustima na dojku da ga dojim. Ja se tu uspanicim misleci da ima ostre zube i krenem da ga guram od sebe, a zapravo ga ne guram vec ga i dalje drzim u narucju, i ne mogu da ga odvojim (kao da mi nesto gura kontru, a nema nikoga od porodice ili bliznjih pored mene, sama sam tokom citavog procesa). Postajem sve vise i vise izbezumljena, jer ne znam sta da radim sa detetom, a nema nikoga koga mogu da pitam.
Na kraju, taman kada sam priblizila dete grudima da ga dojim, probudim se.

Sad znam koliko je tesko kad moras sam da prolazis kroz porodjaj i ostalo.
Samo mi nije jasno zasto sam to sanjala, jos uvek sam mlada da bih imala decu :lol: !
Korisnikov avatar
By Torry
sanjala sam da upoznajem neke ljude
Korisnikov avatar
By Hys.
Recicu samo ovako:

Na pocetku je izgledalo kao da cu konacno imati seks drim, bio je u vazduhu neki skroz fin trisom i taman kad je trebalo da dodje do icega konkretnog (a kako bi to bilo lepo konkretno :radosnice: ) ja moram da prekinem jer moram na posao ( :doh: )
al kao brzo cu se vratiti-onda krece jebeni HOROR FILM koji ukljucuje - moderiranje foruma ( :lol: ), obitavanje na plazi, bolnicu, vracanje na za san izmisljenu proslost, moc polu-letenja, neobicne saveze, ludilo jedne devojke koje poprima razmere potpune patologije, i.e. som hek je juri sa busilicom da joj izvrsi operaciju mozga (a ona to 'oce) i onda ja kroz njihove oci vidim kako jedni drugima izgledaju-bez glave gde stoji samo kicmena mozdina koja se leluja.

:kesa:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hys.

i onda ja kroz njihove oci vidim kako jedni drugima izgledaju-bez glave gde stoji samo kicmena mozdina koja se leluja.

jouj, kičmena moždina koja leluja... ja bih to da vidim :bale:
Korisnikov avatar
By Hys.
:lol:

Ja se i dalje nerviram sto nije bilo nista od trisoma.

A poceo je tako fino, u skroz neopterecujucoj atmosferi :sigh:
Korisnikov avatar
By IriS
ja bolje ovde da ne pišem šta sanjam.
sve neke budibogsnama situacije, a moguće u realnosti :kesa:

a samo jednom sam sanjala trisom, da se sećam. i bilo je baš zabavno, s obzirom ko je bila treća osoba :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
sanjala sam upravo ono što bi trebalo danas da se desi. ili u skorije vreme.

i'm so scared.
Korisnikov avatar
By Torry
da mi kradu kofere u Valjevu:roll:
Korisnikov avatar
By Zoey
Samo vi pisite sta ste sanjali..... :eviltrep: Tako ste otvorili drugima vrata u podsvesno i sad neko ko se iole razume u psihologiju moze TACNO da provali i ono sto sami o sebi ne znate.Razgolicujete se, drugim recima.
Meni ne smeta :)

Slabo sanjam. Ili slabo pamtim sta sam sanjala :zongler:
By LeDeNa_
Neke ptice odvratne...uzas kakve su..
By alexandermagic
Originally posted by Zoey

... Tako ste otvorili drugima vrata u podsvesno i sad neko ko se iole razume u psihologiju moze TACNO da provali i ono sto sami o sebi ne znate.Razgolicujete se, drugim recima.
...
Ne kvari mi zabavu. Nek' se razotkrivaju. :D
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
sanjao sam da je lady gaga nastupala u sloveniji i pozvala mene da zajedno otpevamo born this way na bini. nisam znao tekst, pa mi bilo glupo malo :ashamed:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Ja sam pre neki dan sanjao da smo se drugarica i ja nešto pokačili sa Vendi, i da nas je prozivala izdaleka kada smo je sreli na ulici i pokušali da je ignorišemo...

Meni treba zabraniti da sanjam.
Korisnikov avatar
By Azdaja
majami, catiu i misel (koleZinice) i neke krokodile... :lood:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!