Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by alexandermagic... koji mi je uvijek vidljiv na stolu, u radnoj sobi, između ostalih stvari.
3. Pogan.
Mada... Da nisam to što jesam, dakle - peder, konvertirao bih se u Islam, koji me fascinira. A može bit i da je proradila krv majčinih predaka u meni.
Ipak -- napraviti tako radikalan prijelaz, a ne pridržavati ga se u potpunosti i nastaviti seksualno opštiti s muškarcima, meni lično baš i nema smisla. Zato se zadovoljavam posjećivanjem džamija, gdje god da je to moguće, i povremenim čitanjem Kur'an-a.
Originally posted by MageIsto kao pravoslavni Talibani iz Obraza.
Upravo. Ti ljudi su toliko brainwashed da je to zastrašujuće. Svoju volju su podredili nekakvom "bogu" kako jadni ne bi morali da naprežu svoje ganglije i misle za sebe. Baš je lepo imati neku knjižicu pored sebe koja ti govori kako da živiš, misliš i šta da radiš. Baš praktično
Originally posted by J...my sentiments, exactly
Isto kao pravoslavni Talibani iz Obraza.
Originally posted by 2kuneNe znam sta pise, ali obozavam njihova slova.
لا الله الاله رابطة القانون الدولي
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by 2kuneNe znam sta pise, ali obozavam njihova slova.
لا الله الاله رابطة القانون الدولي
Originally posted by ultravioletNa osnovu muslimana sa kojima sam pričao o kuranu i islamu. A pričao sam sa dosta njih.
^ na čemu zasnivate takvo mišljenje?
Originally posted by ultravioletTema je bila šta mislite o islamu. Rekao sam šta mislim i zašto tako mislim. Meni je sasvim logično da se protivim nečemu što ugrožava moju egzistenciju i slobodu, a u kuranu jasno piše da je homoseksualnost greh. Toliko.
^ to ti je isto k'o da si prič'o sa bilo kojim VEEEEELIKIM srbinompravoslavcem DOMAĆINOM BREEEE EEEE (pardon).
ak' ćemo tim putem, i ja imam kontakt sa dosta muslimana, koji nemaju ništa protiv lgbtovaca, naprotiv.
znaš, ako ćete baš SVE posmatrati kroz 'e on je homofob' prizmu.. malo mi je žao vaše pameti.
ne tvrdim da sam u pravu zato što se nisam sretala sa upraf takvim muslimanima o kojima ti govoriš, samo mi se čini da ste svi jako, jako ogorčeni na sve(t). preterujem sa 'svi' :]]
non stop mešate neke stvari, nije mi ništa više jasno, ne znam kako vam uspeva.
Originally posted by spliffIdenticna bibliji.Dosta slicnosti..
kuran - dobra knjiga
ali ima svakakvih interpretacija....
Originally posted by ultravioletjako sam umoran i sada nisam u stanju da pisem nesto puno, al' ajd' da probam...
^ na čemu zasnivate takvo mišljenje?
Originally posted by horus.Oni bas vole da se muce.
dobri muslimani idu u raj u kome ce imati sex sa 70 devica kojima je himen samoobnavljajuci...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!