Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Ali ne u političkom i društvenom već isključivo duhovnom smislu... :arapin:
izvolite... :hvala:
Korisnikov avatar
By spliff
kuran - dobra knjiga
ali ima svakakvih interpretacija....
Korisnikov avatar
By Mage
Mrzim. Iako si rekao ne u političkom i društvenom aspektu, ja to u svojoj glavi ne mogu da razdvojim jer se ta religija toliko uplela u društvo i politiku da je prosto to i POSTALA.
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa šta ti ga ja znam....uvijek me oduševi prizor hadža u Meki ali to bi bilo to.
Korisnikov avatar
By horus.
gadi mi se... od ideologije, preko estetike... :hekla:
Korisnikov avatar
By Mage
Upravo. Ti ljudi su toliko brainwashed da je to zastrašujuće. Svoju volju su podredili nekakvom "bogu" kako jadni ne bi morali da naprežu svoje ganglije i misle za sebe. Baš je lepo imati neku knjižicu pored sebe koja ti govori kako da živiš, misliš i šta da radiš. Baš praktično :barf:
By alexandermagic
Dopada mi se. Copy/paste s druge teme:
Originally posted by alexandermagic

3. Pogan.

Mada... Da nisam to što jesam, dakle - peder, konvertirao bih se u Islam, koji me fascinira. A može bit i da je proradila krv majčinih predaka u meni. :D
Ipak -- napraviti tako radikalan prijelaz, a ne pridržavati ga se u potpunosti i nastaviti seksualno opštiti s muškarcima, meni lično baš i nema smisla. Zato se zadovoljavam posjećivanjem džamija, gdje god da je to moguće, i povremenim čitanjem Kur'an-a. :smug:
... koji mi je uvijek vidljiv na stolu, u radnoj sobi, između ostalih stvari.
By J...
Originally posted by Mage

Upravo. Ti ljudi su toliko brainwashed da je to zastrašujuće. Svoju volju su podredili nekakvom "bogu" kako jadni ne bi morali da naprežu svoje ganglije i misle za sebe. Baš je lepo imati neku knjižicu pored sebe koja ti govori kako da živiš, misliš i šta da radiš. Baš praktično :barf:
Isto kao pravoslavni Talibani iz Obraza.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Procitajte text !
Koji vam je djavo? Hejtujete celu jednu religiju na osnovu ljudi koji postoje u svakoj religiji, koji su previse zagrizeni.
Korisnikov avatar
By 2kune
لا الله الاله رابطة القانون الدولي :balerina:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by google translator:

"God, God International Law Association"
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by ultraviolet

^ na čemu zasnivate takvo mišljenje?
Na osnovu muslimana sa kojima sam pričao o kuranu i islamu. A pričao sam sa dosta njih.

Da ne pričam tek o nivou homofobije i činjenici da je u mnogim islamskim zemljama homoseksualnost kažnjiva zakonom. Svi sa kojima sam pričao kažu da u kuranu jasno piše da je homoseksualnost greh i da zato mrze pedere. Ja lično nisam čitao kuran, niti imam nameru, tako da ne mogu ovo lično da tvrdim ali evo ako neko zna bolje od mene neka me prosvetli po tom pitanju.

A ono što se tiče obrazovca, slažem se da nisu ništa bolji. Isto sranje, drugo pakovanje.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^ to ti je isto k'o da si prič'o sa bilo kojim VEEEEELIKIM srbinompravoslavcem DOMAĆINOM BREEEE EEEE (pardon).
ak' ćemo tim putem, i ja imam kontakt sa dosta muslimana, koji nemaju ništa protiv lgbtovaca, naprotiv.

znaš, ako ćete baš SVE posmatrati kroz 'e on je homofob' prizmu.. malo mi je žao vaše pameti.

ne tvrdim da sam u pravu zato što se nisam sretala sa upraf takvim muslimanima o kojima ti govoriš, samo mi se čini da ste svi jako, jako ogorčeni na sve(t). preterujem sa 'svi' :]]

non stop mešate neke stvari, nije mi ništa više jasno, ne znam kako vam uspeva.
Korisnikov avatar
By Mage

^ to ti je isto k'o da si prič'o sa bilo kojim VEEEEELIKIM srbinompravoslavcem DOMAĆINOM BREEEE EEEE (pardon).
ak' ćemo tim putem, i ja imam kontakt sa dosta muslimana, koji nemaju ništa protiv lgbtovaca, naprotiv.

znaš, ako ćete baš SVE posmatrati kroz 'e on je homofob' prizmu.. malo mi je žao vaše pameti.

ne tvrdim da sam u pravu zato što se nisam sretala sa upraf takvim muslimanima o kojima ti govoriš, samo mi se čini da ste svi jako, jako ogorčeni na sve(t). preterujem sa 'svi' :]]

non stop mešate neke stvari, nije mi ništa više jasno, ne znam kako vam uspeva.
Tema je bila šta mislite o islamu. Rekao sam šta mislim i zašto tako mislim. Meni je sasvim logično da se protivim nečemu što ugrožava moju egzistenciju i slobodu, a u kuranu jasno piše da je homoseksualnost greh. Toliko.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by spliff

kuran - dobra knjiga
ali ima svakakvih interpretacija....
Identicna bibliji.Dosta slicnosti..

Ja sam Kur'an imao pre 5-6 godina,sve dok cimer nije uzeo i prodao kako bi kupio vutru, jer se to zaboga nije smelo drzati u kuci.Isti onaj koji je izlomio disk na kom je bio Pasolinijev "120 dana Sodome".
Korisnikov avatar
By Tungi
Travica, trica, vu, cutri, džoint, džokac, mara, gandža....

:giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
za mene je islam ljudskiji, ,,zemljaniji" i zemaljskiji od hriscanstva
samim tim cesto i seksi :pervert:
Korisnikov avatar
By horus.

^ na čemu zasnivate takvo mišljenje?
jako sam umoran i sada nisam u stanju da pisem nesto puno, al' ajd' da probam...

dobri muslimani idu u raj u kome ce imati sex sa 70 devica kojima je himen samoobnavljajuci... :teletabisi:

Slika

kazu, muhamedova prva zenica je imala 9 godina... pedo fantazija... :cheer:

svi nemuslimani su prljavi i gorece u paklu, izuzev nemuslimanske dece koja ce biti sluge muslimanima u raju...

s jedne strane zagovaraju asketizam za zivota, sa druge strane im je raj izrazito (fizicko) hedonisticko-gastronomski... licemeri najobicniji...

brdo nekih tupavih pravila, tipa kojom nogom se prvo kroci u wc, kome kapne kap mokrace na pantalone, taj ce goreti u paklu etc...

i bez tih fora kako je pravoslavlje puno gluposti, jer ovde je tema o islamu...
to sto su hriscani musavi, ne umanjuje musavost islama... sve u paketu treba lepo katapultirati na mesec i resiti se gamadi (ovo iz mene govori retorika religijskih ovaca :sweet: )...

inace, sekularni muslimani (kao i sekularni hriscani) se mahom ne drze ovih gluposti i to je super, a onda se covek zapita, ako vec znas da su to gluposti i da ne mozes ziveti po pravilima religijskih knjiga koje su pisane pre par hiljada godina i koje su bile namenjene animalitetima, onda lepo prestani da se identifikujes kao musliman, hriscanin etc...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!