a tko odbija suđenje?
znam da ti volis ucitavati kodove, ali uopce nigdje nisam rekao da se ne treba suditi za dogadjaj u dobrovoljackoj ulici.
takodjer,
činjenica je da ne postoji 'bošnjačka vlast'. odnosno, tko ili što je 'bošnjačka vlast'? mozes mi navesti neke institucije 'bošnjačke vlasti', pls?
mozda je grijesim oko ove cinjenice, pa cemo je razjasniti kao "cinjenicu" o istrazi koja je u sljedecem postu postala sudjenje.
no, da se vratim na temu, jer vidim da se trudis otici sto dalje od iste.
tema jest da je jovan divjak uhapšen po interpolovoj tjeralici na zahtjev srbije za dogadjanja u dobrovoljackoj ulici u maju 1992. na toj optuznici (kojoj je, nadam se, prethodila istraga iako ti velis da istraga tek treba da se dogodi!) ima jos nekih ljudi. jedan od njih je i ejup ganić, koji je po istoj optuznici uhapsen bio u londonu.
činjenica je da je britanski sud odbio njegovo izrucenje srbiji sa zakljuckom da je rijec o politicki motiviranoj optuznici i izostanku nepristrasnosti srbijanskog pravosudja.
cinjenica je da je srbijansko tuzilastvo pred londonskim sudom navelo i dokumente koje onda nije moglo prezentirati, jer ne postoje. dakle,
cinjenica je da je dio optuznice bio izmisljen!
e sad, kao prilog mojoj psihoanalizi koju provodis, reci cu jos i ovo: meni bi - da sam gradjanin srbije - strasno smetalo da pravosudje moje drzave izmislja u optuznicama koje podize i da se to onda jos utvrdjuje na stranim sudovima. what kind of a man that makes me, i don't know. valjda antisrbinom, kao sto si postavio dijagnozu.