Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Orlando the Ladyi to veliiika
kakva tema.
ont: postoji razlika
Originally posted by Mars
Originally posted by Glasnik88
Bolje malo porazmisliti pa tek onda otvoriti temu...
Ovo je upoređivanje baba i žaba...
Ili da budem korektan pa da odgovorim na (nećemo-komentarisati-kakvo) pitanje: Ogromna je razlika.
Originally posted by colonia_boy
Dante je vec objasnio ali mogu i da ponovim, nisam mislio na verovanje u opstem smislu vec ono iracionalno i debilno koje prpovedaju institucionalizovane religije.
Izucavao sam religije u skoli i van nje, dao vremena sebi da odrastem i skapiram neke stvari ali neke stvar izgledaju iracionalno i nakon 15 godina razmatranja. Bavim se generalizacijama jer znam sa kim imam posla. Da sumiramo, ako verujete u bezgresno zachece definitivno nesto nije u redu sa vama.
Originally posted by smaugneki ljudi ,)
Originally posted by Ulix
Originally posted by SloveniaBoyJeeeesteeee, atistički ekstremizam je proziveo Al-kaidu, inkviziciju, krstaške ratove, Amfilohija i sl.
Tako je i ateistički ekstremizam (bolji sam od onih, koji vjeruju) dio drugog fanatizma.
Originally posted by Mage
Slažem se sa slovenia_boy da je ateizam vrsta verovanja (ali ne i religija), ali i sa Ulixom da je daleko manje opasan od organizovanih religija. Ateizam doduše i nije tako popularan u svetu tako da možda još uvek nema dovoljan broj pripadnika da pokaže svoju "gadnu" stranu. Npr. nacistička ideja "čiste rase" koja je donela svetu neviđenu patnju i užas se bazira na naučnim, a ne religioznim principima.
Mislim da je glavni problem prokleta ljudska priroda koja se manifestuje u svim sferama našeg života i društva. Sve se može iskoristi za zlo. Sve.
Originally posted by UlixAteistički ekstremizam proizveo je francusku i oktobarsku revoluciju, kapitalizam, socijalizam, fašizam i globalizaciju. Al-Kaida je samo odgovor na sve to.
Originally posted by SloveniaBoyJeeeesteeee, atistički ekstremizam je proziveo Al-kaidu, inkviziciju, krstaške ratove, Amfilohija i sl.
Tako je i ateistički ekstremizam (bolji sam od onih, koji vjeruju) dio drugog fanatizma.
Originally posted by AngraMainaindeed.
2kune jednim od najboljih postova koje je ovde ostavio (ne računajući zaskočljive).
Originally posted by DanteNah, Null-ica drka na .
Hah, Null-ica je provalio izgleda, princip na kome pociva internet Forum: nepresusna potreba, na granici sa adikcijom, da se kaze misljenje, po svaku cenu.
Originally posted by svejednoLoni ide na te sastanke ateista, stalno se okupljaju Cak je i mene zvao ali ja nisam htela da idem posto nisam te vere No sta znam, mozda i ja nekad odem, ne deluje lose po prici... Nisam shvatila da su sastanci tajni posto su objavljivali i slike na fb. Znam i neke teme Ali sta znam, mozda su ipak to (delimicno) tajne Bolje da Loni pise kad naidje ovde...
..
skoro sam, btw, cuo za 'tajno okupljanje ateista' u BGu. joj, umroh.
taaajno okupljanje, ej. moj ortak pozvan na to. znaci - nije izmisljeno.
sprema se ateisticki puc u ovoj zemlji ,)
na sta ljudi gube vreme. pokusavao sam da zamislim o cemu bi oni pricali na tom supertajnom sastanku.
ne ide mi.
...
Originally posted by Nullhtela da dodam nesto i izbrisala, pa me mrzelo da pisem ponovo. sowrry
NAVLAKUŠA!
Originally posted by DanteNah, Null-ica drka na .
Hah, Null-ica je provalio izgleda, princip na kome pociva internet Forum: nepresusna potreba, na granici sa adikcijom, da se kaze misljenje, po svaku cenu.
NO MORE DELETE HA!
Originally posted by Dina
Originally posted by svejednoLoni ide na te sastanke ateista, stalno se okupljaju Cak je i mene zvao ali ja nisam htela da idem posto nisam te vere No sta znam, mozda i ja nekad odem, ne deluje lose po prici... Nisam shvatila da su sastanci tajni posto su objavljivali i slike na fb. Znam i neke teme Ali sta znam, mozda su ipak to (delimicno) tajne Bolje da Loni pise kad naidje ovde...
..
skoro sam, btw, cuo za 'tajno okupljanje ateista' u BGu. joj, umroh.
taaajno okupljanje, ej. moj ortak pozvan na to. znaci - nije izmisljeno.
sprema se ateisticki puc u ovoj zemlji ,)
na sta ljudi gube vreme. pokusavao sam da zamislim o cemu bi oni pricali na tom supertajnom sastanku.
ne ide mi.
...
Originally posted by svejedno
na stranu sto mi je zaista smesan sam koncept okupljanja ateista, osim ako ne planiraju da izgrade crkvu ateizma, jer da je vera - vera je...prosto mi je zanimljivo sta ih okuplja u toj ...grupi, sta je vec? sta im je zajednicko?
osim tog (za ateiste kao takve valjda... il sam ja bar mislio da je tako.. irelevantnog) stava o bogu.
..
1. stavka dnevnog reda:
imal boga?
svi: nema!
2. stavka dnevnog reda....
....
......
..ocel neko picu?
..
izvinjavam se, al smesno mi.
jel jos neko uvidja ironiju akcije ljudi koji se okupljaju zbog ideje u koju ne veruju?
smeh.
Originally posted by kyrgyzIli baš suprotno: nesuočavanje sa stvarnošću. (U čemu nema ničeg lošeg.)
Prava religija podrazumeva suočavanje pojedinca sa stvarnošću, ostavljajući po strani sve što smo do sada saznali, kao i sve naše nada, želje i uverenja. Tek tada može jedna od prirode čista svest spoznati svoju božansku prirodu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!