Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Profesore i ja sam bio nevaljao!

Da, uvek bezao/la
11
31%
Ponekad
16
46%
Nikad bezao/la
8
23%
By Sixto
Jeste li u zivotu bezali iz skole ili uprkos vecini ostajali na casu?

Kasnije u zivotu, da li ste bili u prvim borbenim redovima ili strajkbreheri kad se okuplja neka kriticna masa da se postigne neki cilj?

Slika
By alexandermagic
Ne, nisam. U školi sam se uvijek fino osjećao.

Ni tijekom puberteta me nisu hvatale "bubice" da to uradim. Opcija 3.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sixto

Jeste li u zivotu bezali iz skole ili uprkos vecini ostajali na casu?
sam da bežim, ne. kad svi beže bežim i ja, ali to se desilo svega 3, 4 puta za 12 godina, od planiranih 39023784 puta

Originally posted by Sixto

Kasnije u zivotu, da li ste bili u prvim borbenim redovima
pa jedino sto sam čupao kose i udarao da budem u prvim redovima na madoninom koncertu, does that count? :nesiguran: :right:
By alexandermagic
:lol:, ja drugo pitanje nisam ni pročitao prije nego sam odgovorio, jer mi se dopalo prvo.

Pa, štrajkovi i mase me uglavnom ne zanimaju, tako da ja tu nemam što raditi. Dakle, nisam bio štrajkač, a u prvim borbenim redovima bih eventualno bio kad i ako nastupi 3. svEtski rat. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam na svakom stupnju obrazovanja imao nekog archenemyija od nastavnika i profesora...
I uvek sam bio do zla boga bezobrazan, inatio se, svađao, grozno se ponašao... i to svaki put sa nekim razlogom (ok, i sad mislim da su razlozi bili donekle opravdani, ali ne nikako! za takvo ponašanje...)

Tako u osnovnoj, tako u srednjoj... i prođe bez ikakvih posledica. I onda me dočeka moj archenemy na faksu... i pičku mi polomi. :lol:

Eeee, da su me pameti naučili ona iz osnovne i srednje :sigh:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
bezao sam u srednjoj skoli i to sa hemije, ne zato sto je ja nisam znao vec sto je drugi nisu znal., Ako bi se resilo da se bezi, ja sam uvek bio predvodnik i neko ko je terao one koji ne zele da beze. Mada nas je profesorica nadmudrila neke prilike - pobegli smo sa njenog casa jer je trebao da bude kontrolni, bili u gradu na kolacima i posle se vratili u skolu na cas fizickog, ali ona nas je sacekala ispred skole i usmerila ka ucionici da radimo kontrolni jer je pozajmila dodatni cas od prof. fizickog. Dakako da dobih 5 ali ostali su zavrsili neslavno
Korisnikov avatar
By Dina
Pa ta dva pitanja nisu bas povezana... U skoli je to bilo pod moranje. Ako ne pobegnes sa casa a trebalo bi ceo razred onda te posle maltretiraju. Ja nisam imala nikad razloga da bezim jer sam imala najcesce sve petice ali sam bezala u tim situacijama kad idu svi iz straha od kasnijeg maltretiranja. Kasnije u zivotu se vec ima vise izbora... ne volim masovna okupljanja i ne idem uglavnom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kad su svi bezali,ja nisam :lol:

Obicno su svi gledali da kidnu sa srpskog,kad krenu lektire,te sam ja bio taj koji spasava citavo odeljenje (ko ce da cita Karamazove,kad je prvo pitanje bilo za Prokletu avliju recimo, koliko ima strana),bilo je mnogo i tih 130 strana.Dok su ostali kukali na sav glas zbog srpskog i stroge profesorke,ja sam jedva cekao cas kod nje:)

Bezao sam sa fizickog.Redovno:smeh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam nikada u životu bežao!
Više sam bio...hm...manipulativan i inspirativan u svom eskiviranju časova... :shmi:
Sećam se u osnovnoj, jako nam je bilo mrsko u razredu da izdržimo do kraja dana - druga smena...
I nastavnica srpskog je morala da odsustvuje, te smo imali 45 minuta da blejimo, a posle toga hemiju, engleski i veronauku... :ubise:
I ja sam otišao do nastavnika hemije, rekao da nemamo srpski, engleski i veronauku i da nas pusti. Pustio nas je.
Otišao sam do nastavnika engleskog i rekao da nemamo hemiju i srpski, i da, ako nas on pusti, nećemo imati ni veronauku. Pusti nas i on.
I na kraju otišao kod veroučiteljice, i ništa je nisam slagao... :burka:

Mi otišli svi veseli kući.
Ali sam malo zaboravio da će posle toga svi nastavnici otići u zbornicu i sastati se... :retard: :kuckuc:
Nisam imao neku preteranu kaznu.
Ali mi je razredni popizdeeeooooo.... :giggle:

A u srednjoj školi sam išao na zilion nekih vannastavnih aktivnosti za školu, koje sam koristio kao izgovor da ne budem na 80% časova srpskog (na kojima ionako bih se smarao, jer su ti časovi realno bili smejurija...)
I non-stop sam nešto jurio po školi, tako da sam baš bio na časovima onoliko koliko mi je bilo sasvim dovoljno.
Ali nikada nisam pobegao. ^^
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u srednjoj, ostajao uprkos većini i uglavnom bih time zadržao još dobar deo onih koji su pre toga planirali da beže. zato na faksu nisam bio na 90% predavanja. :giggle:

a za drugo pitanje, zavisi koliko mi je cilj u ličnom interesu. nemam baš ambicije da upadam u masu i tu se mi nešto kao "borimo" za ne znam šta, jer uglavnom se to svodi na nekakvu manipulaciju. a i generalno ne volim masu, imam fobiju od takvih pojava.
By Ulix
Originally posted by Marvin

Ja sam na svakom stupnju obrazovanja imao nekog archenemyija od nastavnika i profesora...
I uvek sam bio do zla boga bezobrazan, inatio se, svađao, grozno se ponašao... i to svaki put sa nekim razlogom (ok, i sad mislim da su razlozi bili donekle opravdani, ali ne nikako! za takvo ponašanje...)

Eto, tako nekako i ja. Imao sam strašan problem sa autoritetom. I sad imam problem sa svakim ko pokuša da mi se nametne kao autoritet, ali sam malo odrastao, pa nemam više potrebu da se inatim do besvesti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa dobro.
Ne bih mogao da kazem da sam ikad sam bezao sa casova, vec ako pretpostavljam da ce profa toga dana da me pita, a ja nisam ucio - onda jednostavno toga dana ne dodjem u skolu i izmislim neko opravdanje.

----

Zadnji put sam na ulicama BG u brobenim redovima bio 5 oktobra 2000.

Vecito ce mi ostati u secanju scena gde se gushim u oblaku najljuceg suzavca,
a kada sam otvorio oci nekid 10ak metara od mene video sam gomilu pandura koji prebijaju nekog starca, a oko mene nikog zivog jer su svo pobegli. Onda sam onako pun adrenalina pobegao koliko su me noge nosile, a jadni cica je ostao da lezi krvav na trotoaru.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Ulix
I sad imam problem sa svakim ko pokuša da mi se nametne kao autoritet, ali sam malo odrastao, pa nemam više potrebu da se inatim do besvesti.
tako i ja, samo se ne inatim, već iskuliram. :trep:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Drakche

Zadnji put sam na ulicama BG u brobenim redovima bio 5 oktobra 2000.

Nas su tada profesori sve isterali na ulice.Jedan decko je ostao zakljucan u ucionioci jer mu je cale bio predsednik opstine,SPS-ovac:D
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Ulix
I sad imam problem sa svakim ko pokuša da mi se nametne kao autoritet, ali sam malo odrastao, pa nemam više potrebu da se inatim do besvesti.
tako i ja, samo se ne inatim, već iskuliram. :trep:
Trebalo mi je jako dugo da skapiram da je zapravo lakše iskulirati. :kosa:
Korisnikov avatar
By IriS
bežala sam sa filozofije.
a sa profesorkom smo redovono visili u kafani :lol:

onda je počela da mi poručuje preko drugih profesora da mogu slobodno da dođem na čas, neće ispitivati...a kad me vidi van škole ili u školi, taj dan kad sam pobegla, samo mi se šeretski osmehne i namigne :lol:
onda sam se pojavila na filozofiji na dan kad mi je bio rođendan, pa sam deci delila bombone ( :doh: ), a sve to da me ne bi pitala na rođendan :D

bežala sam, na neki weird način i sa matematike. profesor me je iz nekog, samo njemu poznatog razloga, gotivio... i ja onda smislim kako idem na trening, pošto je znao da igram košarku za školu, pa sam onda uvek išla na neke utakmice beton lige kad imam matematiku... ali to sam radila zato što mi je bilo mnogo dosadno na časovima.

sa časova likovnog sam redovno izlazila u WC da bih drugarima i sebi kupila neki has ili piće, pa se vraćala tako na čas i šuškala sa kesicama koje sam trpala po sebi gde sam stigla.

a na velikom broju časova sam, uglavnom, samo fizički bila prisutna.

samo sam volela da idem na srpski, francuski, biologiju i fizičko. što se mene tiče, ovo ostalo je moglo da ne postoji :D

dakle, glasala za opciju 2.

a kolektivno nikad nismo bežali, već smo kolektivno bojkotovali profesore. to ih je mnogo više nerviralo, i to je bila moja ideja.

na faksu sam štrajkovala kad je trebalo da se štrajkuje, i trudila se sa ekipom da menjam sve što je moglo da se menja... a da se razumemo, u ovoj zemlji sve može da se promeni ako si dovoljno uporan.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by IriS
sa časova likovnog sam redovno izlazila u WC da bih drugarima i sebi kupila neki has ili piće, pa se vraćala tako na čas i šuškala sa kesicama koje sam trpala po sebi gde sam stigla.
To i ja, ali u osnovnoj! :giggle:

Jednom sam kupio ortaku onu lizalicu koja se umoči u onaj prah i onda to pucketa njemu u ustima (ne toliko glasno ali on oseti).

Joj kako se uzvrpoljio... :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nisam bezala, vec samo nisam odlazila u skolu...
Krenem i skrenem, nisam volela te mangupske fore bezanja :)
I ucetvovala sam u strajkovima, naravno...
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam bezao. Nisam video poentu u tome. Obicno sam bio spreman za odgovaranje, pa nije imalo potrebe da bezim. Nekad i nisam bio spreman za odgovaranje, pa sam onda rizikovao. :nerd:

Samo jednom u 12 godina osnovno-srednjoskolskog obrazovanja je ceo razred bezao (i ja sa njim) i to je bilo negde u 7. razredu i to bez ikakvog razloga -- obrazlozenje je bilo "nikad nismo bezali, pa hajde da vidimo kako je to". Nastavnica engleskog je bila indiferentna, a nastavnica srpskog se zacudila sto joj se nismo javili da cemo pobeci. :lood:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ahahahah.......bolji si od mene...... :giggle: .......ja tu nikada ne bih mogao perverzno ništa primetiti... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja ne vidim kakve veze ta dva pitanja imaju? :neznam:

No, što se tiče bežanja... retko. Možda svega 3, 4 puta za 12 godina. Ako već nisam spreman da odgovaram ili radim kontrolni, naći ću neki pametniji način da se izvučem, a ne da se zamerim profesorima i dobijem neopravdani usput ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Nije to bilo klasicno bezanje sa ciljem da izbegnem ispitivanje i sl. Samo...bilo mi je dosadno na tim casovima, a svi su znali da ako me nema u ucionici, igram basket na skolskom terenu.

Zbog toga je, valjda, bila frka jer je trebalo da budem djak generacije, al` to nije moguce ako imas smanjeno vladanje (sto sam i imala zbog svog cestog odsustva sa nastave).

Nisam ucestvovala u strajkovima, protestima i sl. Nije nesto ni bilo prilike.
Korisnikov avatar
By *deni*
Imao sam uvek neopravdanih izostanaka taman toliko koliko se tolerisalo, da ne bude ocena manje iz vladanja.
U naše vreme, to je bilo, čini mi se 6 neopravdanih izostanaka u toku školske godine.
Korisnikov avatar
By castor
nama 21 ili 27 nisam siguran
a sada su nesto mnogo podigli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!