Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Bajford bez penzije i ikakvih prava
Sramotan odnos države prema poznatom TV reditelju

Tekst

Doživljavam slučaj kao pobedu svih onih nesposobnih, nemaštovitih, totalnih mediokriteta, pinkova, palmi, MANDI i slične govnarije.

Francuska dodeljuje Miri Trailović i Milovanu Danojliću Legiju časti za doprinos kulturi njihove zemlje, a ovaj jadan čovek propada u Srbiji koja bi za života trebalo da mu podigne spomenik.

Sramota.
Korisnikov avatar
By Tungi
"U ovoj zemlji svi zive od mog rada,sem mene."
Korisnikov avatar
By Mars
Bitno da nam pevaljke sa svakim albumom i koncertom i spotom postavljaju sve nove i nove standarde i probijaju granice, a to što je ovaj čovek pravio emisije ispred svog vremena (i za sva vremena) to nikog nije briga.

Pa ne može ni da se leči.

Ono..."Mislio si da ne može još ponižavajuće da bude? E pa može."
Korisnikov avatar
By nsc
istovremeno mi se i grlo steglo i suze posle, a i besan sam da bih nekom rado nos razbio

kao i kad sam procitao da su Evi Ras oduzeli penziju

a Sludjena Miloseviceva je za "Miki, miki, veliki" dobila i nacionalnu

kako neko moze da voli ovakvu zemlju?
Korisnikov avatar
By KiWi
Au ... strašno.

UPDATED:

Au ... dobro je.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Mars

Dobro je...

Penzija za Bajforda
Citam o ovome na B92 koji kaze da je ovakva odluka posledica pritiska javnosti.
Toliko o tome.
Dakle - moze se. Ako nesto nije cestitim zakonom regulisano onda 'radi' posle pritiska javnosti.
Te je valjda sad svima tu u Srbiji jasno sta valja ciniti - izvol'te, javnosti, pritiskajte.
By Sixto
ko nas jebe, kad smo za Goricu Mojovic glasali, i sve one koji pale i zare kulturom u Srbalja!
Korisnikov avatar
By smaug
Mislim da me se pogresno shvatilo. Hocu da kazem da se moze ako se hoce.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:nope:

Dobro je, ipak ce dobiti penziju zahvaljujuci pritisku javnosti! :hiphip:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by smaug
Originally posted by Mars

Dobro je...

Penzija za Bajforda
Citam o ovome na B92 koji kaze da je ovakva odluka posledica pritiska javnosti.
Toliko o tome.
Dakle - moze se. Ako nesto nije cestitim zakonom regulisano onda 'radi' posle pritiska javnosti.
Te je valjda sad svima tu u Srbiji jasno sta valja ciniti - izvol'te, javnosti, pritiskajte.
da, to je tako. Ja uvek imam taj gorak ukus u ustima kada prvo procitam nesto u novinama (uglavnom to bude blic) kako je lose/fali i onda odjednom bude reakcija, jelte pa imas "posle pisanja te i te novine"

Zato volim novinarstvo, to je osnovni razlog zasto jako cenim tu profesiju. Ima moc da menja stvari.

Ali opet kazem, gorak ukus, jer se uvek setim svih ljudi koji nisu Timoti, a koji su isto obespravljeni ali nemaju nacin, ili jednostavno ne vide to kao sredstvo, da se obrate javnosti.

Zamisli kada bi SVI to radili.

Bilo bi lepo da svi za sve sto zaseru biti odgovorni. (drzava)
Korisnikov avatar
By smaug
^ Ja se sto rekli politicari 'vodim mislju' da zbog ovog sto si ti napisala, a s cim se slazem i sto i mene zanima, a i zbog ovoga sto se desilo/sto se desava u Egiptu otvorim novu temu. Zanima me da li je zaista (samo) dovoljno da se hoce da bi se moglo. Tj da li maksima 'sve se moze kad se hoce' drzi vodu i da li je tu potrebo jos nekih zacina. Ja mislim da ne. Al bice da razni misle razno. Ako ne budem lenja ovoliko koliko sam sad mozda i priupitam pucanstvo (ako vec neko nije).
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Hys.
Originally posted by MarsDobro je...
Penzija za Bajforda
Citam o ovome na B92 koji kaze da je ovakva odluka posledica pritiska javnosti. Toliko o tome.
da, to je tako. Ja uvek imam taj gorak ukus u ustima kada prvo procitam nesto u novinama (uglavnom to bude blic) kako je lose/fali i onda odjednom bude reakcija, jelte pa imas "posle pisanja te i te novine"
Zato volim novinarstvo, to je osnovni razlog zasto jako cenim tu profesiju. Ima moc da menja stvari.
Ali opet kazem, gorak ukus, jer se uvek setim svih ljudi koji nisu Timoti, a koji su isto obespravljeni ali nemaju nacin, ili jednostavno ne vide to kao sredstvo, da se obrate javnosti. Zamisli kada bi SVI to radili.
a sta sa onima, koji su mozda i u goroj situaciji, a koji javnosti nisu interesantni ili ne umeju da zainteresuju pravog novinara?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by nsc
Penzija za Bajforda
Citam o ovome na B92 koji kaze da je ovakva odluka posledica pritiska javnosti. Toliko o tome.
Ali opet kazem, gorak ukus, jer se uvek setim svih ljudi koji nisu Timoti, a koji su isto obespravljeni ali nemaju nacin, ili jednostavno ne vide to kao sredstvo, da se obrate javnosti. Zamisli kada bi SVI to radili.
a sta sa onima, koji su mozda i u goroj situaciji, a koji javnosti nisu interesantni ili ne umeju da zainteresuju pravog novinara?
Mislim da je Hys. i njih pomenula.
Al ostavicu njoj da odgovori.
Al kad smo vec kod onih koji nisu 'opstepoznate' licnosti - mislis li da bi 'masovno okupljanje' onih koji znaju sta bi i skim bi i kako bi, pa tako nekoliko dana, nedelja...koliko vec treba, ista promenilo?
Da li mislis da bi bio red da se sedne, razmisli, kaze: ovo su problemi, ovo nam se ne dopada, ovo hocemo, ovi na vlasti se daju smeniti, niko ko je na vlasti ne moze da sedi a da nista ne radi, sve moze brze? Al svi zajedno protiv problema a ne protiv politicara ili, jos grdje, samih sebe.
I da se onda ako drugacije ne moze izadje na ulice.I a se kaze - nama su bitne ove stvari. Nismo umorni, iako smo ovo radili vec nekoliko puta; nismo ni lenji ni blesavi i ovo storadimo je za dobrobit mnogih. Mi odlucujemo o sopstvenoj sudbini a ne vi. Vi radite za nas a ne obrnuto i sad idite i radite. Mi cemo da vas pomno posmatramo (velikim ocima) i ako ne zavrsite ovo sto mi mislimo da moze da se zavrsi za sest meseci vi idite. Naci cemo neke druge. A ako ne odete sami mi cemo doci da vas 'odemo'?

Imam neki utisak da bi se novinari jaaaako zainteresovali za ovo (ali to je uostalom najmanje vazno).
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by nsc
Penzija za Bajforda
Mislim da je Hys. i njih pomenula.
Al ostavicu njoj da odgovori.

Nego sta nego ih je pomenula :) To je nekako bila i poenta :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!