Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By mish_beli
Dobrodoshla u klub :)
Ima cela tema u "Zdravlju"

Da ne bude bash totalni off, mozhemo ovde da pishemo najdepresivniju misao/stvar koja nas je (ovako jadne :( ) zadesila danas...
:duh: :ves:

@ Morala sam bolesna i jadna da idem na posao. I zaboravila sam novchanik. A trebala sam i gorivo danas da sipam. Sada smo i moj auto i ja depresivni. A bicemo josh depresivniji, ukoliko se drug ne dojebe do mene i donese mi 1 crvenu.
Plus, napolju je stvarno prekrasan dan. A ja, pod blagom temperaturom, trunem ovde :(
Oh, zhivote... Lutalico!!!! :nope:
Korisnikov avatar
By sweety
nisam znala da postoji tema ..hvala na info..
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ako postoje antidepresivi, onda postoje i elementi koji su depresivi....

1. upalis tv - i dobijes ogromnu kolicinu depresiva
2. udjes u gradski prevoz - jos jedan paket
3. odes na posao - samo ti se srusi na glavu
4. prodjes kroz kraj, cujes ljude, vidis face - dodatna doza

a... antidepresive, vidim kao:

- putovanja u nepoznate, nove predele krajeve,
- upoznavanje novih ljudi, zena, druzenje...
- jedenje neke nove hrane, novih jela, novih pica
- more... plovidba.. bez da se vidi kontinet... samo nebo, more ... i miris joda i svezina vetra
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne znam ni sam, razvedrite se malo... bice sve ok.....:beba:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam veoma depresivan, ali mi je u isto vreme sve to i smesno. Umem da izbanaliziram probleme kroz humor, a i kad se zamislim skenjan i pokunjem, puknem od smeha... onako ismevacki... ali ostajem svestan problema. Ne stavljam ih pod tepih... tako da bih se ja stalno mogao smejati i plakati. haha
By Ligia
Melanholični pozdrav svim depresivcima! Izgleda da vlada pandemija, i ja sam podlegla : (
Mrzim Novu godinu, čestitanja, novogodišnje odluke, slave, prežderavanje, ljude koji idu na Kop,....
Psiholozi kažu da je danas jedan od najdepresivnijih dana, jer su se završili praznici, novčanici su prazni i ljudi kapiraju da je i dalje sve bez veze. Ali ja ne odustajem lako:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KosmickaCestica

Ako postoje antidepresivi, onda postoje i elementi koji su depresivi....

1. upalis tv - i dobijes ogromnu kolicinu depresiva
2. udjes u gradski prevoz - jos jedan paket
3. odes na posao - samo ti se srusi na glavu
4. prodjes kroz kraj, cujes ljude, vidis face - dodatna doza
Moje depresije NIKAD nisu bile skopčane sa ovim pojavama (a znamo kakva nam je zemlja u kojoj živimo)...Zaista nikad ništa od ovoga nije bio uzrok depresije...

Originally posted by KosmickaCestica

a... antidepresive, vidim kao:

- putovanja u nepoznate, nove predele krajeve,
- upoznavanje novih ljudi, zena, druzenje...
- jedenje neke nove hrane, novih jela, novih pica
- more... plovidba.. bez da se vidi kontinet... samo nebo, more ... i miris joda i svezina vetra
A što se ovih stvari tiče...Uglavnom radi kao antidepresiv, mada ne mogu da se oslonim 100%. Da ne pominjem da sam sada u NAPROTIV fazi - da upravo to imam i tako živim, a opet depresija bude prisutna u određenoj meri.
Korisnikov avatar
By Mars
Elem, pozdrav drugarima, novopridošlim i starim.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Psihijatrica mi zamenila Trazodon Ksalolom.
By Ulix
Originally posted by 4NY K3Y

To nije samo zamena. To je velika promena terapije. :)

Trazodon je antidepresiv, ksalol anksiolitik sa kratkotrajnim dejstvom.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sto?

alprazolam i jedno i drugo

jedino sto se xanax isto cita i sa leva na desno i sa desna na levo
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

:lol:

Jes palindrom, po Vucku, al čita drugačije (kao Xerox) :D (klik za poslušati)

E, a zašto on a ne Ksalol...pa vizuelno, naravno. Plastificirana kutijica umesto kartonske...one komorice za tabletu providne kao staklo a ne mrljave...sama tabletica glatka :D

Slika Slika

A na efekat kakav je - bem li ga :D

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Radionica "Depresija i anksioznost kod gej muškaraca", sreda 26. I od 18h

Slika

Ovim putem vas obaveštavamo da će u sredu, 26. januara od 18 časova u Drop-in centru SPY-a biti održana radionica na temu "Depresija i anksioznost kod gej muškaraca".Nedavni izveštaj koji je objavio Američki časopis za psihijatriju (American Journal of Psychiatry) kaže da je stopa oboljenja od depresije kod gej muškaraca veća u odnosu na opštu populaciju. Kao rezultat toga, gej muškarci imaju veću tendenciju da se upuštaju u visoko rizična seksualna ponašanja i češće koriste alkohol i drogu. To takođe ima za posledicu i veću stopu suicida kod gej adolescenata u odnosu na njihove heteroseksualne vršnjake.

Ukoliko želite da saznate nešto više o znacima i simptomima depresije i anksioznosti, (zlo)upotrebi antidepresiva, uticaju depresije i anksioznosti na seksualnu praksu i kvalitet života gej osoba, kao i o mogućim načinima za prevazilaženje problema koje sa sobom nosi depresija, i/ili ako želite da podelite svoje iskustvo i stavove....

zakažite svoje učešće na radionici putem našeg sajta na linku http://www.spy.org.rs/index.php/radionice-termini ili putem telefona 011.24.52.24.1 (utorak-subota, 17h-22h). Ostalo je još 8 slobodnih mesta, te Vas zato molimo da svoje učešće potvrdite na vreme.

Siguran puls mladih
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Slika

:lol:

Jes palindrom, po Vucku, al čita drugačije (kao Xerox) :D (klik za poslušati)

E, a zašto on a ne Ksalol...pa vizuelno, naravno. Plastificirana kutijica umesto kartonske...one komorice za tabletu providne kao staklo a ne mrljave...sama tabletica glatka :D

Ja dosad mislio da su xanax i ksalol isto.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jesu. Drugi proizvođači.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Ulix
Originally posted by 4NY K3Y

To nije samo zamena. To je velika promena terapije. :)

Trazodon je antidepresiv, ksalol anksiolitik sa kratkotrajnim dejstvom.
Samo u Srbiji Trazodon se i dalje tretira kao antidepresiv i agresivnim marketingom "Triticco" ili Pesticid kako ga ja zovem sa sve onim suncokretima na kutiji obmanjuje medicinsku javnost gurajuci ga kao antidepresiv.

Istina hemijski i po klasifikacijama pripada antidpresivima ali da bi ispoljio neki realni antidepresivni efekat mora se dati u velikim dozama koje su toliko sedativne da pacijent u principu ne moze da funkcionise.

Dakle trazodon u uobicajenim dozama koje se kod nas primanjuju nije nista drugo nego pilula za spavanje. Mada ja ga jako volim , depresija i problemi sa snom idu jedno sa drugim i mnogo je bolje leciti nesanicu trazodonom nego bensedinima i sl ali uz njega mora da se ukljuci jos terapije
By Ulix
Originally posted by Zibro

Samo u Srbiji Trazodon se i dalje tretira kao antidepresiv i agresivnim marketingom "Triticco" ili Pesticid kako ga ja zovem sa sve onim suncokretima na kutiji obmanjuje medicinsku javnost gurajuci ga kao antidepresiv.

Istina hemijski i po klasifikacijama pripada antidpresivima ali da bi ispoljio neki realni antidepresivni efekat mora se dati u velikim dozama koje su toliko sedativne da pacijent u principu ne moze da funkcionise.

Dakle trazodon u uobicajenim dozama koje se kod nas primanjuju nije nista drugo nego pilula za spavanje. Mada ja ga jako volim , depresija i problemi sa snom idu jedno sa drugim i mnogo je bolje leciti nesanicu trazodonom nego bensedinima i sl ali uz njega mora da se ukljuci jos terapije
Trittico je jedna moja profesorka zvala "bogojavljenska vodica". :lol:

Koliko je meni poznato, kod nas ga još poneko daje uglavnom za blaže depresivne epizode sa insomnijom, kao što ti lepo napisa, ili za neki blaži F41.2.
Korisnikov avatar
By Zibro

Koliko je meni poznato, kod nas ga još poneko daje uglavnom za blaže depresivne epizode sa insomnijom, kao što ti lepo napisa, ili za neki blaži F41.2.
drago mi je ako je tako dok sam ja radio u Srbiji jedno vreme bio je ekstremno popularan po principu leci sve cisti sve .....
definitivno ima svoje mesto kao lek ali u tom trenutku su ga bas bili malo preterali
By Ulix

drago mi je ako je tako dok sam ja radio u Srbiji jedno vreme bio je ekstremno popularan po principu leci sve cisti sve .....
definitivno ima svoje mesto kao lek ali u tom trenutku su ga bas bili malo preterali
To je možda zato što su ga tada sveže reklamirali. Shvatio sam da mnogo lekara nažalost razmišlja po principu "što lepša reklama, to bolji lek". :awesome:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Slika

a kad dobijem u apoteci ovu kutiju sa suncokretima, smrkne mi se
Korisnikov avatar
By Mars
Ko zejtin u kapsulama...
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by Mars

Slika
Želim ovu majicu!!!!!!!! :yay:

Drmnem Xanax pred ispit. Čuda čini - smiri mi stomak i mogu da se skoncetrišem na rad, a ne na trčanje na WeCu.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!