Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by KosmickaCesticaMoje depresije NIKAD nisu bile skopčane sa ovim pojavama (a znamo kakva nam je zemlja u kojoj živimo)...Zaista nikad ništa od ovoga nije bio uzrok depresije...
Ako postoje antidepresivi, onda postoje i elementi koji su depresivi....
1. upalis tv - i dobijes ogromnu kolicinu depresiva
2. udjes u gradski prevoz - jos jedan paket
3. odes na posao - samo ti se srusi na glavu
4. prodjes kroz kraj, cujes ljude, vidis face - dodatna doza
Originally posted by KosmickaCesticaA što se ovih stvari tiče...Uglavnom radi kao antidepresiv, mada ne mogu da se oslonim 100%. Da ne pominjem da sam sada u NAPROTIV fazi - da upravo to imam i tako živim, a opet depresija bude prisutna u određenoj meri.
a... antidepresive, vidim kao:
- putovanja u nepoznate, nove predele krajeve,
- upoznavanje novih ljudi, zena, druzenje...
- jedenje neke nove hrane, novih jela, novih pica
- more... plovidba.. bez da se vidi kontinet... samo nebo, more ... i miris joda i svezina vetra
Originally posted by 4NY K3YTo nije samo zamena. To je velika promena terapije.
Psihijatrica mi zamenila Trazodon Ksalolom.
Originally posted by 4NY K3YJa nekako više poverenja imao u Xanax.
Originally posted by Mars
![]()
Jes palindrom, po Vucku, al čita drugačije (kao Xerox)(klik za poslušati)
E, a zašto on a ne Ksalol...pa vizuelno, naravno. Plastificirana kutijica umesto kartonske...one komorice za tabletu providne kao staklo a ne mrljave...sama tabletica glatka![]()
Originally posted by UlixSamo u Srbiji Trazodon se i dalje tretira kao antidepresiv i agresivnim marketingom "Triticco" ili Pesticid kako ga ja zovem sa sve onim suncokretima na kutiji obmanjuje medicinsku javnost gurajuci ga kao antidepresiv.
Originally posted by 4NY K3YTo nije samo zamena. To je velika promena terapije.
![]()
Trazodon je antidepresiv, ksalol anksiolitik sa kratkotrajnim dejstvom.
Originally posted by ZibroTrittico je jedna moja profesorka zvala "bogojavljenska vodica".
Samo u Srbiji Trazodon se i dalje tretira kao antidepresiv i agresivnim marketingom "Triticco" ili Pesticid kako ga ja zovem sa sve onim suncokretima na kutiji obmanjuje medicinsku javnost gurajuci ga kao antidepresiv.
Istina hemijski i po klasifikacijama pripada antidpresivima ali da bi ispoljio neki realni antidepresivni efekat mora se dati u velikim dozama koje su toliko sedativne da pacijent u principu ne moze da funkcionise.
Dakle trazodon u uobicajenim dozama koje se kod nas primanjuju nije nista drugo nego pilula za spavanje. Mada ja ga jako volim , depresija i problemi sa snom idu jedno sa drugim i mnogo je bolje leciti nesanicu trazodonom nego bensedinima i sl ali uz njega mora da se ukljuci jos terapije
Originally posted by Ulixdrago mi je ako je tako dok sam ja radio u Srbiji jedno vreme bio je ekstremno popularan po principu leci sve cisti sve .....
Originally posted by ZibroTrittico je jedna moja profesorka zvala "bogojavljenska vodica".
Samo u Srbiji Trazodon se i dalje tretira kao antidepresiv i agresivnim marketingom "Triticco" ili Pesticid kako ga ja zovem sa sve onim suncokretima na kutiji obmanjuje medicinsku javnost gurajuci ga kao antidepresiv.
Istina hemijski i po klasifikacijama pripada antidpresivima ali da bi ispoljio neki realni antidepresivni efekat mora se dati u velikim dozama koje su toliko sedativne da pacijent u principu ne moze da funkcionise.
Dakle trazodon u uobicajenim dozama koje se kod nas primanjuju nije nista drugo nego pilula za spavanje. Mada ja ga jako volim , depresija i problemi sa snom idu jedno sa drugim i mnogo je bolje leciti nesanicu trazodonom nego bensedinima i sl ali uz njega mora da se ukljuci jos terapije
![]()
Koliko je meni poznato, kod nas ga još poneko daje uglavnom za blaže depresivne epizode sa insomnijom, kao što ti lepo napisa, ili za neki blaži F41.2.
Originally posted by ZibroTo je možda zato što su ga tada sveže reklamirali. Shvatio sam da mnogo lekara nažalost razmišlja po principu "što lepša reklama, to bolji lek".
Originally posted by Ulixdrago mi je ako je tako dok sam ja radio u Srbiji jedno vreme bio je ekstremno popularan po principu leci sve cisti sve .....
![]()
Koliko je meni poznato, kod nas ga još poneko daje uglavnom za blaže depresivne epizode sa insomnijom, kao što ti lepo napisa, ili za neki blaži F41.2.
definitivno ima svoje mesto kao lek ali u tom trenutku su ga bas bili malo preterali
Originally posted by 4NY K3YO, tako u skladu sa temom...
a kad dobijem u apoteci ovu kutiju sa suncokretima, smrkne mi se
Originally posted by MarsŽelim ovu majicu!!!!!!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!