Originally posted by Stripi
Ne mogu platane biti zamjena za ljudske žrtve ali nije ga baš bilo mnogo briga za mišljenje ljudi.
Da, to je sustina mog stanovista. Djilas jeste neopevana budala, to i sama tvrdim, ako treba cu da potpisem, imenom i prezimenom. Ali nam bar nije priredio doceke limenih kovcega iz Bosne ili sa Kosova. A SPS jeste. I sta sad? Nikom nista.
A sjetimo se samo njegovog reagiranja u vezi Pridea i ministra policije iz redova SPSa po istom pitanju.
Uzmimo pluseve i minuseve podjednako, gledamo objektivno.
Objektivno, nesto bas ne verujem da je jedini koji je pitan oko Prajda Ivica Dacic. Da bi se ta manifestacija odrzala, mora da postoji podrska Skupstine grada, pretpostavljam. To sto Djilas ima pomracenja uma nije nista novo. A gospodin Ciplic se pojavio na Prajdu, koliko god govedo on bio. Objektivno.
Tebi je ok to silno cmakanje Tadića i Dodika? Ne podsjeća li te to na prošla, tamna vremena? Zašto ne bi sve karte iznjeli na astal?
To jeste odvratno. Ali mi je odvratnije kada shvatis da, koga god glasao od tog srpskog levicarskog bloka, svoje glasove zapravo dajes DSu. Otkako ja imam pravo glasa, uvek sam glsala glupe koalicije, jer pre ili kasnije LDP i LSV i SDU moraju da podviju rep pred najjacim psom.
Činjenica jest da svi mi imamo samo dva realna izbora - ili lijevo ili desno. Tragično jest što je jedina lijeva opcija SPS a desna, vjeravli ili ne, otjelovljena je u, pazi sad, Demokratskoj stranci, što je suludo.
Zapravo, ideoloski i programski gledano, jebe lud zbunjenog. Kod nas ni prave levice ni desnice, ni centra.
A nekako nemam informaciju da se DS ponudio i pohitao sa prijedlozima da se neka deklarirana gej osoba, borac za ljudska prava učlani u njihovu stranku, pa makar i imidža radi.
Deklarirana autovana mozda ne, ali je odavno javna tajna da je jedan od zgodjusnih podpredsednika 'jedan od nas'. Ne samo zbog toga sto je Lala.