Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
To je krajnji cilj. I središte Bokijevih vlažnih snova :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Stripi

Ne mogu platane biti zamjena za ljudske žrtve ali nije ga baš bilo mnogo briga za mišljenje ljudi.
Da, to je sustina mog stanovista. Djilas jeste neopevana budala, to i sama tvrdim, ako treba cu da potpisem, imenom i prezimenom. Ali nam bar nije priredio doceke limenih kovcega iz Bosne ili sa Kosova. A SPS jeste. I sta sad? Nikom nista.
A sjetimo se samo njegovog reagiranja u vezi Pridea i ministra policije iz redova SPSa po istom pitanju.
Uzmimo pluseve i minuseve podjednako, gledamo objektivno.
Objektivno, nesto bas ne verujem da je jedini koji je pitan oko Prajda Ivica Dacic. Da bi se ta manifestacija odrzala, mora da postoji podrska Skupstine grada, pretpostavljam. To sto Djilas ima pomracenja uma nije nista novo. A gospodin Ciplic se pojavio na Prajdu, koliko god govedo on bio. Objektivno.
Tebi je ok to silno cmakanje Tadića i Dodika? Ne podsjeća li te to na prošla, tamna vremena? Zašto ne bi sve karte iznjeli na astal?
To jeste odvratno. Ali mi je odvratnije kada shvatis da, koga god glasao od tog srpskog levicarskog bloka, svoje glasove zapravo dajes DSu. Otkako ja imam pravo glasa, uvek sam glsala glupe koalicije, jer pre ili kasnije LDP i LSV i SDU moraju da podviju rep pred najjacim psom.

Činjenica jest da svi mi imamo samo dva realna izbora - ili lijevo ili desno. Tragično jest što je jedina lijeva opcija SPS a desna, vjeravli ili ne, otjelovljena je u, pazi sad, Demokratskoj stranci, što je suludo.
Zapravo, ideoloski i programski gledano, jebe lud zbunjenog. Kod nas ni prave levice ni desnice, ni centra.

A nekako nemam informaciju da se DS ponudio i pohitao sa prijedlozima da se neka deklarirana gej osoba, borac za ljudska prava učlani u njihovu stranku, pa makar i imidža radi.
Deklarirana autovana mozda ne, ali je odavno javna tajna da je jedan od zgodjusnih podpredsednika 'jedan od nas'. Ne samo zbog toga sto je Lala. :trach:
Korisnikov avatar
By Stripi
ah, pa pričaju svi i da u SRS ima pedera pa nikome ništa. Konkretno, SPS je taj koji je prvi povukao potez i dao nekakvu ponudu. Dok s druge strane imamo preko nekoliko slučajeva homofobije iz redova DS (htjeli to priznati ili ne) i nikakvu ponudu.
A što se tiče organizacije Pridea, nekako nisam siguran da moraju pitati Skupštinu da li ona dozvoljava okupljanje, skup se prijavljuje policiji, ne Skupštini.

I da, politika je gadna i ružna stvar. Jedan put nas političari zgroze odvratnim stvarima, drugi put ugodno iznenade. Na kraju, i ta divna demoratska Amerika je onolike silne Indijance pobila na njihovom domaćem terenu, držala robove, tlačila crnce, pa su dana kao simbol demokracije.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Stripi

Mi moramo shvatiti da se kod nas politika tek sada raspetljava, da se stranke tek sada ozbiljnije profiliraju i da tek sada možemo naslutit kakva je koja stranka.
Da, SPS je bio ona totalitarna stranka koja je devedesetih mnoge lišili ili normalnog života ili života uopće.
Međutim, da li je DS zaista ona prava, istinska demokratska stranka? Samo pogledajmo ponašanje njezina predsjednika koji je ujedno i predjsednik stranke i to evo nedavno friško izabran opet, dok je na čelu Srbije. Nema li to sličnosti sa ponašanjem Slobodana Miloševića? Samo njegovo autokratsko ponašanje dovoljno govori. Dovoljno govori i ponašanje ostalih DSovaca koji kadroviraju sva mjesta u ovoj zemlji kako je i nekoć radio SPS. Da ne govorimo o pritisku na medije kao u doba SPSa. Ili pokušaja izazivanja novih sukoba na relaciji uzmite Kosovo, mi ćemo Republiku Srpsku, što u tandemu rade, ili su do nedavno radili skupa vučko Jeremić i bračni mu drug Tadić. O bogaćenju pojedinih članova DS da i ne govorimo.
Da li možemo pomisliti da se SPS promijenio? Da li je moguće da se promijenio? PRobajmo. Ili barem pustimo šansu Borisu da vidimo šta će napraviti. Na kraju, nije li Slavica Đukić Dejanović, članica SPS afirmativno govorila o gej populaciji
:up:

da li bi sps iz devetesetih primila u svoje redove, pa jos u upravni odbor, pa jos javno deklarisanog geja, pa jos onog koji na sva usta govori kako je u politiku usao da vidi sta moze sa te pozicije da se uradi za LGBT zajednicu ?
ja mislim da ne bi :nope:

prema tome, to vec nije ta ista stranka. niti su politicke partije nesto koherentno i nepromenjivo.

za mene je vise pitanje da li ce politika uspeti da promeni Borisa, ili ce Boris promeniti tu stranku... to cemo saznati, svakako.
a dotle, svim srcem navijam:

Borise- go for it! :dance:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by EYA

za mene je vise pitanje da li ce politika uspeti da promeni Borisa, ili ce Boris promeniti tu stranku... to cemo saznati, svakako.

+ ko god da se promeni, sigurno ta promena nece biti drasticna.
Korisnikov avatar
By IriS
^ pa ti cico osnuj partiju koja će se zvati Novi JUL, meti cvet u kosu i bog da te vidi :wundy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ne ide baš tako lako.
Polako, polako....
:cuddle:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EYA

E to je.
Ne guram ruku u vatru za nikoga, no Boris je oduvijek bio svoj.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Wilhelmina
Tebi je ok to silno cmakanje Tadića i Dodika? Ne podsjeća li te to na prošla, tamna vremena? Zašto ne bi sve karte iznjeli na astal?
To jeste odvratno. Ali mi je odvratnije kada shvatis da, koga god glasao od tog srpskog levicarskog bloka, svoje glasove zapravo dajes DSu. Otkako ja imam pravo glasa, uvek sam glsala glupe koalicije, jer pre ili kasnije LDP i LSV i SDU moraju da podviju rep pred najjacim psom.
Na izborima 2007. godine LDP je bio u koaliciji sa LSV i SDU. Šta ti je bilo glupo u toj koaliciji?

:misli:

:eureka:

A da!

:glupkopas:

ONT:
Originally posted by Super Mario
Originally posted by EYA

+ ko god da se promeni, sigurno ta promena nece biti drasticna.
Korisnikov avatar
By Danceboy
Cak i da je SPS sada zaista stranka moderne levice, poenta je u tome da ti ljudi iz vrha SPS-a jednostavno ne zasluzuju vlast, ili da budem precizniji, ne zasluzuje je vise od onih ''od pocetka prosvecenih'', barem od onih koji su devedesetih osudjivali nasilnu deportaciju momaka i muskaraca u ratove. Mnogi od tih ljudi iz nekadasnjeg vrha SPS-a su jos uvek na celu stranke, a Ivica Dacic je bio portparol te stranke. Sama cinjenica da se SPS nije ogradjivao od rata je sama po sebi skandalozna. Oni su ga i podrzavali. A da ne govorimo o tome da je i posle 2000. i nakon dolaska medjunarodne zajednice na Kosovo bilo govora pojedinih viskokih funkcionera SPS-a da Kosovo treba ''ako treba i vojno braniti''.

Ne kazem ja ni da su ljudi iz vrha SPS-a glupi. Oni samo zele da iskoriste ''blago obmanute'' penzionere i mahom ruralnije slojeve koji su za SPS glasali 2008. kako bi nekako uspeli da se ''operu''.

Svakako da cak i kada bi se sada potpuno ogradili od svega loseg iz proslosti, moja poenta je da ja ne mogu nikada biti skloniji da glasam za Ivicu Dacica kao predsednika umesto nekog Zarka Koraca na primer...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!