Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
moj jedini problem s bankom je što mi plata dolazi na nerezidentni račun, pa me pljačkaju s 5% provizije svaki mesec, mater im lihvarsku.

other than that, nemam, niti želim imati, bilo kakve druge kontakte sa bankama.
By Speculum Columbae
Mnogo mi je to...medičijevski...
Mada, plemenite su zgrade te banke.
Dok si u opštini uvek na pogrešnom šalteru, u banci izgiboše.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Najprofesionalnija banka u Srbiji je Societe Generale.

Najgore su domace seljacke preimenovane u grcko-kiprasko-tursko-italijanske varijante...
Korisnikov avatar
By group
Originally posted by Njuskalo

Najprofesionalnija banka u Srbiji je Societe Generale.

Najgore su domace seljacke preimenovane u grcko-kiprasko-tursko-italijanske varijante...
al si ga srocio...

a cuo sam i ja sve i svasta o njima.
Korisnikov avatar
By Myself
Najvise mE se svidja Vojvodjanska banka.
:D
Korisnikov avatar
By Marvin
(bilo dve iste teme, a obe od Kiwija na dve godine razlike... što mu kaze da nisi ti otvorio ovu sad, negde 2012 bi kiwi i po treći put :lol: )
Korisnikov avatar
By Myself
Jesam.
Pre dve godine sam dizala stambeni kredit i tada sam ustanovila da je Vojvodjanska banka (tada) imala najbolje uslove, pa sam podigla kredit kod njih.
Inace, presla sam iz Raiffeisen banke (u kojoj sam bila godinama) u ovu banku i prezadovoljna sam, evo pune 2 godine.

(znaci, nisu lokal patriotski momenti u pitanju)
Korisnikov avatar
By KiWi
EVO POSTA:

Slika

Pre godinu dana sam imao kredit u Raiffeisen banci. Ubrzo po početku otplate u mojoj matičnoj banci (Volks) pojavila se znatno jeftinija opcija kreditiranja (7% manja EKS). Tada sam podigao istu sumu u Volks banci, a u Raiffeisenu razdužio dug i zatvorio račun. Par nedelja posle sam navraćao u Raiffeisen banku da se raspitam da li je račun zatvoren i da li imam sredstava na njemu (pošto mi nisu dali nikakav papir koji bi potvrdio da je račun zatvoren).

Šalteruša me je sa podsmehom gledala, kao je htela da mi kaže "šta se primaš budalo, nismo mi toliko jadni da izvlačimo sitne pare od ljudi kao što si ti".

A desilo se upravo to. Danas mi je stigla treća opomena da trebam da platim 1000 dinara za pokrivanje minusa na računu. Prva i druga opomena nikada nisu stigle, niko me nije kontaktirao telefonom, a dug nisam ni imao na računu jer je on zatvoren (što mi je i potvrđeno).

Pošto nemam papir kojim bih dokazao da sam račun zaista zatvorio, na koji način bih mogao da se obračunam sa ovom bankom? Nije meni do 1000 dinara, sutra idem i platiću ... Samo ne želim da me na svakih godinu dana cimaju ovako, ko mi garantuje da će mi sad zaista zatvoriti račun ???

Ajde sad forumaški živalj neka se izjasni da li ovaj moj post ima ikakve veze sa uvodnom temom i da li zaslužuje zasebnu.
Korisnikov avatar
By blenta
svaki "obracun" sa bankama ide preko centralne banke srbije
koja bi trebalo da ima telefon i salter za zalbe gradjana

stavise "srpska" cb ima medju jacim procentima adresiranja ovih zalbi i resavanja istih u odnosu na okolne zemlje
ne iz razloga sto smo pravna drzava
neg iz razloga sto dobijaju jako mnogo zalbi
i legalna sansa za kontroliranje i naplacivanje kojekakvih "fines" bankama

a sad pragmatizam
ja bi ih u rajfajzenu obavestio da cu se zaliti tu i tu
iz tog i tog razloga
navesti te i te podatke i datume u izvestaju
te kako imam dosta slobodnog vremena na raspolaganju da pisem kome god treba da pisem

cesto se desava da ako namirisu da si ozbiljan
da se sve odjedanput magicno resi
jer ne zele da im dolazi cb

iz razloga sto kad dodje kontrolor on ne seda u kola za dzabe
neg uvek nesto nadje
mozda ne vezano za tvoj problem, ali nesto uvek izmisle

edit:
zove se u nas srbijanaca narodna a ne centralna banka
a zalbe predajes centru ili odeljenju za korisnike finansijskih usluga

trebalo bi da imaju i mejl i telefon
By Kragi
E, ja uopste ne verujem u te teorije zavere i 'kradju gradjana' na taj nacin. Ok, ne sumnjam da svi grese al u Srbiji su racuni konstantno veci nego trosimo, sa tekuceg uvek skinu vise para nego ocekujemo i sl :roll:
:neznam:
Korisnikov avatar
By mish_beli
U Rajfajzen banci imam otvoren devizni i karticu za placanje internetom,
A shto se tiche standardnog tekuceg rachuna-Erste, vec godinama.

U suhtini nikada nisam imala vecih problema ( ni sa jednima ni drugima), mada sam chula gomilu pricha.

Zato je uvek dobro chuvati slipove u novchaniku do sledece plate (kumi su dva-tri puta skidali vishe nego shto treba u kaficima), plus preko netbankinga placam rachune (najmanja provizija) plus uvid u bukvalno svaku transakciju na tvom rachunu.
Vidish chak i na kom bankomatu si proveravao stanje.
Sigurno i ti imash tu opciju, i pitaj ih da ti pokazhu kako to da pogledash, ili jednostavno trazhi shefa ekspoziture i sa njim/njom poprichaj o svemu....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U Intezi vec godinama. Ustvari otvorio sam racun u nekadasnjoj Delta banci (tad imali najvise bankomata sto mi je bilo najbitnije) pa kad je gazda Mishko prodao sad platu primam preko zabara. Iskreno nisam nesto upoznat sa ponudom ostalih banaka jer me jednostavno mrzi da se drkam oko toga. Pokupio sam sve kartice koje Inteza daje, provlacim ih gde stignem (narocito u inostranstvu) i uglavnom veze nemam sta se desava sa mojim racunom. Imam utisak da me zbog toga banka obozava. :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Platio im danas harač, po drugi put zatvorio isti taj račun, ali ovaj put doplatio i 300 din za potvrdu da je pomenuti račun zatvoren i da nemam više računa u toj banci ... Da ne bi mogli više da me cimaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!