EVO POSTA:
Pre godinu dana sam imao kredit u Raiffeisen banci. Ubrzo po početku otplate u mojoj matičnoj banci (Volks) pojavila se znatno jeftinija opcija kreditiranja (7% manja EKS). Tada sam podigao istu sumu u Volks banci, a u Raiffeisenu razdužio dug i
zatvorio račun. Par nedelja posle sam navraćao u Raiffeisen banku da se raspitam da li je račun zatvoren i da li imam sredstava na njemu (pošto mi nisu dali nikakav papir koji bi potvrdio da je račun zatvoren).
Šalteruša me je sa podsmehom gledala, kao je htela da mi kaže "šta se primaš budalo, nismo mi toliko jadni da izvlačimo sitne pare od ljudi kao što si ti".
A desilo se upravo to. Danas mi je stigla treća opomena da trebam da platim 1000 dinara za pokrivanje minusa na računu. Prva i druga opomena nikada nisu stigle, niko me nije kontaktirao telefonom, a dug nisam ni imao na računu jer je on zatvoren (što mi je i potvrđeno).
Pošto nemam papir kojim bih dokazao da sam račun zaista zatvorio, na koji način bih mogao da se obračunam sa ovom bankom? Nije meni do 1000 dinara, sutra idem i platiću ... Samo ne želim da me na svakih godinu dana cimaju ovako, ko mi garantuje da će mi sad zaista zatvoriti račun ???
Ajde sad forumaški živalj neka se izjasni da li ovaj moj post ima ikakve veze sa uvodnom temom i da li zaslužuje zasebnu.