Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by blentajao , ne znam koji je ludjiOriginally posted by AngraMainaapsolutni sampion
Sva pitanja koja počinju sa Da li vi u Srbiji... jer po pravilu iza toga sledi nešto zastrašujuće glupo.
da li vi u srbiji imate sex?
moj iz topa odgovor: ne, religija nam zabranjuje.
svi smo nastali genetskim inzenjeringom
posle zonce objasnio da ja zarad toga nemam emocije
a imamo i primerke koje se mnoze prostom deobom
tu su izvalili da nesto ne stima
Originally posted by Deletezato sto nisi iz Beograda, u temi o bureku sam vec objasnjavao, tepsija 70-80 cm sa praznim, sa sirom, pa tek onda s mesom, krompirom, jabukama ili visnjama, pa su jabuke i visnje nestale, tepsije se smanjile, a pojavili se spanac, pecurke, zelje, a tek po raspadu Jugoslavije Sarajevski burek i pite
"Sa cim ces burek?" - uvek sam to pitanje smatrala glupim jer sam podrazumevala da je burek sa mesom, a drugo su sirnice, krompiruse ili pite sa vec necim.
Originally posted by Orlando the LadyIsto..
Originally posted by Anhedonieto je otprilike najbolje pitanje na svetu!
pita me "Jesi vredan?"
![]()
ont: ,,Kad ces da diplomiras?" To me redovno pitaju ljudi koji me sasvim slucajno, sigurno ne mojom voljom poznaju. Verovatno ne mogu da se dosete iceg drugog.
Originally posted by Deletes jogurtom je pravi odgovor
"Sa cim ces burek?"
Originally posted by J...
Originally posted by Deletes jogurtom je pravi odgovor
"Sa cim ces burek?"
Originally posted by Lepa KrepaJoj, meni su super oni nekadašnji, pleteni cegeri. I sami su bili teški a nekmoli kad se natrpaju sa stvarima
![]()
me 2. i totalna sam heroina komšiluka zbog toga.![]()
izgleda da ljudi smatraju da je to baš ozbiljna žrtva, poneti ceger kad kreneš u prodavnicu.![]()
Originally posted by Momo
ubedljivo me najvise nervira kad me neko zove telefonom i prvo pitanje mu je : ko je to?
Originally posted by hlaefdigeJa imam jednog rođaka koji je imao bolju foru - kad se javiš, on pita: "Jel znaš ko je?"
ubedljivo me najvise nervira kad me neko zove telefonom i prvo pitanje mu je : ko je to?
za ovo spustam slusalicu ODMAH
Originally posted by Stripii opet imam sampiona
Originally posted by hlaefdigeJa imam jednog rođaka koji je imao bolju foru - kad se javiš, on pita: "Jel znaš ko je?"
za ovo spustam slusalicu ODMAH
Ja sam nekoliko puta rekao da ne znam i spustio slušalicu![]()
Na žalost, ovaj princip je imao i moj otac i godine i godine su nam trebale da ga odviknemo od toga ali i sad sa teškom mukom izgovara informaciju sa kime ima čast razgovarati osoba sa druge strane.
Originally posted by Deletelajk, svi ljudi iz bosne se zbune ili blago iznerviraju kad dobiju to pitanje u srbiji.
"Sa cim ces burek?" - uvek sam to pitanje smatrala glupim jer sam podrazumevala da je burek sa mesom, a drugo su sirnice, krompiruse ili pite sa vec necim.
Originally posted by Lepa Krepaili hrvatskoj, gdje mrtvi-hladni nude i burek s višnjama i burek s jabukama.
Originally posted by Deletelajk, svi ljudi iz bosne se zbune ili blago iznerviraju kad dobiju to pitanje u srbiji.
![]()
Originally posted by acid drophahahahahhahahahaaahha
deda, svaki put kad me sretne na ulazu u kuću pita: jesi došla?
jok. otišla sam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!