Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
"Sa cim ces burek?" - uvek sam to pitanje smatrala glupim jer sam podrazumevala da je burek sa mesom, a drugo su sirnice, krompiruse ili pite sa vec necim.
Korisnikov avatar
By blenta
mage: neki zbunjeni bata

izgleda ne delujem dovoljno seksualno
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by blenta
Originally posted by AngraMaina
Sva pitanja koja počinju sa Da li vi u Srbiji... jer po pravilu iza toga sledi nešto zastrašujuće glupo.
apsolutni sampion
da li vi u srbiji imate sex?
moj iz topa odgovor: ne, religija nam zabranjuje.
svi smo nastali genetskim inzenjeringom
posle zonce objasnio da ja zarad toga nemam emocije
a imamo i primerke koje se mnoze prostom deobom
tu su izvalili da nesto ne stima
jao , ne znam koji je ludji :D :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Delete
"Sa cim ces burek?" - uvek sam to pitanje smatrala glupim jer sam podrazumevala da je burek sa mesom, a drugo su sirnice, krompiruse ili pite sa vec necim.
zato sto nisi iz Beograda, u temi o bureku sam vec objasnjavao, tepsija 70-80 cm sa praznim, sa sirom, pa tek onda s mesom, krompirom, jabukama ili visnjama, pa su jabuke i visnje nestale, tepsije se smanjile, a pojavili se spanac, pecurke, zelje, a tek po raspadu Jugoslavije Sarajevski burek i pite
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ranije mi je bilo zanimljivo kad polazem neki ispit pismeno (i danima trubim da se polaze pismeno) kad se vracam kuci obavezno dobijem neku poruku:"I,je l' si polozila?" :roll:

Kasnije sam svima objasnila da na faxu jos nemamo tehnologiju kojom se odmah po predaji radova dobije i ocena :shmi:
Korisnikov avatar
By bu
ulazim u lift na prizemlju..lift moze samo da ide gore..i dolazi covek i pita jel idete gore?:S...rekla sam mu ja bi dole al lift nece..lol
Korisnikov avatar
By mOwbid
kad negde stignes i pitaju te..
"ooo, jesi stigla?" nee, nisam jos jbt
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Lepa Krepa
:bisou:

me 2. i totalna sam heroina komšiluka zbog toga. :lol:
izgleda da ljudi smatraju da je to baš ozbiljna žrtva, poneti ceger kad kreneš u prodavnicu. :neznam:
Joj, meni su super oni nekadašnji, pleteni cegeri. I sami su bili teški a nekmoli kad se natrpaju sa stvarima :lol:
Ja isto kupujem i koristim one višekratne vrećice, sad ih skoro svaki dućan ima.
A neku večer sam u Lushu dobio kompliment da sam ekološki osvješten jer nisam, za neku sitnicu koju sam kupio za poklon, htio uzet vrećicu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja imadem čitavu eskadrilu cegera. imam jedan sa zelenim drvetom i nekakvom eko-parolom (al' taj mi je maznula dečkova mama i ne vraća :oklagija: ), jedan indijasti ljubičasti (taj sam ja nekom maznula :lol: ), jedan od onog materijala za džakove, :love: jedan što veli stop plastičnim kesama i još par nekih od kojekakvih ngo-va, ali ti mi nisu toliko dragi. imala i jedan divni i megapraktični, suvenir iz berlina, mo'š ga smotaš na veličinu paklice cigara, ali taj mi je negde nestao. :sniff:

tako da mi kesa u životu zatrebati nemere. :hvala:
Korisnikov avatar
By 2kune
ja sam jednoj babi odgovorio: 'smrt. zvali ste jer je vaš red'... odma je poklopila... ne znam zašto... valjda krivi broj... :neznam:
Korisnikov avatar
By mizantrop
Jel vi uzimate pare? ( obavezno uz osmeh "kako sam samo duhovit")
Jok, suncam zube na salteru!!!:kletva:
Korisnikov avatar
By 2kune
jel te mogu zamjeniti barem po sata dok si na maredni? :pare:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Dok sam imala dredove:,, A je l' pereš kosu?''

Riba iz 05 (zaista imaju pametnice):,, Je l' ti to prava tetovaža? A što si baš to uradila?''

Ili kad pokažem pirsing:,, A zašto baš tu, ne vidi se nikad.''

Mislim se... šta vas bre boli kurac.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Momo

ubedljivo me najvise nervira kad me neko zove telefonom i prvo pitanje mu je : ko je to?

za ovo spustam slusalicu ODMAH
Ja imam jednog rođaka koji je imao bolju foru - kad se javiš, on pita: "Jel znaš ko je?"
Ja sam nekoliko puta rekao da ne znam i spustio slušalicu :yes:
Na žalost, ovaj princip je imao i moj otac i godine i godine su nam trebale da ga odviknemo od toga ali i sad sa teškom mukom izgovara informaciju sa kime ima čast razgovarati osoba sa druge strane.
Korisnikov avatar
By bothways
^ Jao, to je moj ujak stalno radio, ali posto je bio jedini, nije bilo tesko da pogodim. Sad se odvikao od toga. Doduse, retko i zove. xD
Korisnikov avatar
By Mars
O, koliko živčanih ljudi... :)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Stripi
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Momo

ubedljivo me najvise nervira kad me neko zove telefonom i prvo pitanje mu je : ko je to?

za ovo spustam slusalicu ODMAH
Ja imam jednog rođaka koji je imao bolju foru - kad se javiš, on pita: "Jel znaš ko je?"
Ja sam nekoliko puta rekao da ne znam i spustio slušalicu :yes:
Na žalost, ovaj princip je imao i moj otac i godine i godine su nam trebale da ga odviknemo od toga ali i sad sa teškom mukom izgovara informaciju sa kime ima čast razgovarati osoba sa druge strane.
i opet imam sampiona
zovem oca na mobilni
javlja se i sav uznemiren pita
"kako si me nasao?"

:oficirskamanijagonjenja:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

lajk, svi ljudi iz bosne se zbune ili blago iznerviraju kad dobiju to pitanje u srbiji. :lol:
Korisnikov avatar
By mizantrop
[/quote]

i opet imam sampiona
zovem oca na mobilni
javlja se i sav uznemiren pita
"kako si me nasao?"

:oficirskamanijagonjenja:

[/quote]

hahahahaahaaha balkanski spijun hahhahahh
Korisnikov avatar
By ROYAL
"Kakvo je vreme gore?" - uz obavezan osmeh kao da je to nešto najšarmantnije/šaljivije/duhovitije što me je iko ikad pitao...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moj cale je pun tih fora, recimo, kad uzmem tanjir a on me pita "'Oces da jedes?", ili uzmem bajs a on: "Ides da vozis bajs?" i tako to.
Izgleda da ga bas kuliram pa bi da komunicira malo a ne zna kako da zapocne. U svakom slucaju me nerviraju takva pitanja...

Setih se onog iz Ocajnih domacica:
- "I'm pregnant."
- "With a baby?"
:lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Lepa Krepa

lajk, svi ljudi iz bosne se zbune ili blago iznerviraju kad dobiju to pitanje u srbiji. :lol:
ili hrvatskoj, gdje mrtvi-hladni nude i burek s višnjama i burek s jabukama. :bljak:

sick.
Korisnikov avatar
By Mars
Upravo u tome i jeste stvar.

Da nam sva ta pitanja postavljaju ne dosadne babe i dede i komšije i familija koju viđamo češće nego što želimo NEGO neki zgodni macan/cicka od kojih nam zastaje dah i preskače srce - ništa nam od toga ne bi bilo glupo pitanje već nešto najšarmantnije/duhovitije kao što kažeš.

Sve zavisi od kvaliteta predajnika.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne, ja bih ipak istaknuo da ne postoji burek sa sirom and shit like that. :D
jedan je burek, sexy frajera je mnogo. :meso:
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene ne znaš dal gori frajeri dal burek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!