Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ns.happyDa nema neta pa i da ti postavim par pitanja da vidish koliko ne znash...ovako je besmisleno....
ajao. mani me molim te. kakvi interesi velikih sila? ajd, pa i da je tako, ne mozes reci da nismo sami bili toliko puta stoka, da smo prokockali i ono sto smo imali.. man'te me te price... sami smo si krivi...
Originally posted by Sunceda..
Ima i toga da ne znamo da stedimo.
U inostranstvu se vise stedi. Nije moj zakljucak, nego je zakljucak prijatelja koji su ziveli u inostranstvu. Recimo, u Holandiji i Belgiji decu uce da stede od kada se rode, prvo sa prasicama kasicama. Ti ljudi retko kada kupuju skupe krpice, recimo.
Nas narod stalno nesto slavi. Slave, prislave, ispracaji, rodjendani, veridbe, sahrane - tonu para potrose na gluposti.
Originally posted by 2kuneJa mislim da je kriv polen neke autohtone biljke, koji kada neko svakodnevno udahne u određenoj količini, počinje da sve otaljava i radi traljavo ili suprotno ili nikako, a onda kada gastarbajteri odu u npr. Švecku, odjednom se prilagode na tamošnju klimu i sve fercera po dobro usklađenom sistemu
![]()
Originally posted by Sunceuu, isto ja. ja sam Holandjanin i Belgijanac.
Nije moj zakljucak, nego je zakljucak prijatelja koji su ziveli u inostranstvu. Recimo, u Holandiji i Belgiji decu uce da stede od kada se rode, prvo sa prasicama kasicama. Ti ljudi retko kada kupuju skupe krpice, recimo.
Originally posted by Sunceuu, tako suprotno od mene.
Nas narod stalno nesto slavi. Slave, prislave, ispracaji, rodjendani, veridbe, sahrane - tonu para potrose na gluposti.
Originally posted by Sunceapsolutno nista lose ne vidim u trosenju svojih para, koje su zaradili na nacin kako oni smatraju da je to najbolje. na zapadu mozda stekaju da proputuju svet, kod nas stekaju za krtinu kad rodbina dodje. to su sve minorne stvari, i ne smatram ih signifikantnim za ovo stanje u kom se nalazimo.
Ima i toga da ne znamo da stedimo.
U inostranstvu se vise stedi. Nije moj zakljucak, nego je zakljucak prijatelja koji su ziveli u inostranstvu. Recimo, u Holandiji i Belgiji decu uce da stede od kada se rode, prvo sa prasicama kasicama. Ti ljudi retko kada kupuju skupe krpice, recimo.
Originally posted by AngraMainadodji malo u srbistan pa probaj ne generalizovati.
Generalizovanje škodi.![]()
Originally posted by ns.happyMa daj druže... Kao da toga ovde nema.
Originally posted by AngraMainadodji malo u srbistan pa probaj ne generalizovati.
Generalizovanje škodi.![]()
Originally posted by IncubusPa tako bi i ja nekako rekao.
Nismo prilagođeni, i nikad nećemo biti, kapitalizmu.
Originally posted by 2kuneStvarno? Mislio sam da mi je samo od sebe slučajno palo na pamet:nesiguran:
jukie dušo, to sa peludnom zemljom dembelijom je već bilo u star treku originalnoj seriji, pa u enterprajzu new generation, pa u NX 01...![]()
Originally posted by jukieništa nije slučajno...
Stvarno? Mislio sam da mi je samo od sebe slučajno palo na pamet:nesiguran:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!