Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko mesečno trošite na mobilni?

Manje od 500 din
11
17%
500 - 1000 din
15
23%
1000 - 1500 din
9
14%
1500 - 2000 din
5
8%
2000 - 3000 din
7
11%
2000 - 3000 din
7
11%
preko 3000 din
7
11%
Nemam mobilni (ili koristim zanemarljivo malo)
4
6%
Korisnikov avatar
By Blady
Trosila sam i do 17 hiljada... sada negde oko dve tri hiljade...
Korisnikov avatar
By acid drop
isuse hriste, nekome su to celokupna mesečna primanja...
Korisnikov avatar
By Blady
Pa jbga, desilo se dva tri puta... sta da radim... pozivi u inostranstvo...

I zbog nekih poslova... :/
Korisnikov avatar
By erkondisn
1000 - 1500... sad, desi se jedan mj 1000, drugi 1500, uglavnom ne vise od toga :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
imam post paid, pa neki paket od 2000, ali nemoguce sve potrositi...
By Kragi
Originally posted by Marvin
Originally posted by Kragi
sve u svemu imam potrebu da kažem da imam samo jedan broj :D i za gay i za str8 ljude :smeh:
Pobogu!
Njije valjda da ljudi imaju gay i str8 broj mobilnog?!?
Dobro, bio sam malo ironican :D premda mi se desavalo da to bukvalno i bude obrazlozenje. zezao sam se na kontu aktivnih brojeva koje prosecni peder u srbiji ima - obicno od svakog operatera po jedan :lol:
cujem od nekih zena ovde da ni lezbejke ne kaskaju :D
Korisnikov avatar
By Torry
jes evo ja primer, morala od svakog operatera po jedan i tacka :)

sto i nije toliko lose, stalno neke promocije, popusti, tako da za mesec dana mogu da dam do 1000 din, za sva tri broja ;)
Korisnikov avatar
By IriS
zavisi kako se kad rastoročem. nekad je 700 a nekad 1700.
sve u svemu, ne obraćam toliko pažnju na trošenje para na mobitel. račun ko i svaki drugi, kad stignu, ja ih uredno platim :kosa:
Korisnikov avatar
By spliff
postpaid

oko tisutju dinara mesechno
By Kragi
Originally posted by Torry

jes evo ja primer, morala od svakog operatera po jedan i tacka :)

sto i nije toliko lose, stalno neke promocije, popusti, tako da za mesec dana mogu da dam do 1000 din, za sva tri broja ;)
Ma jok, kod nas je in fon drk pa da se ljudi obezbede za sve mreže :smeh:
malo je glupo kad trazis fon sex samo u telenor ili vip mrezi :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:hail: za one koji trose ispod 1000din... meni je 2000din minimum, sad.. a do proslog meseca je bilo minimum 5000din, s tim da bi mi sve islo na poruke :doh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Dok sam imao imao postpaid broj, racun za telefon mi je dolazio do 3000 din... :kesa: Sad koristim samo pripaid. Mesecno potrosim oko 1500, 2000 din... :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
oko 2k, zato sto uglavnom chukam poruke
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Do 1500din najvise.. Ne bacam pare na to, uglavnom sam na porukama, retko zovem, bas kada je nesto hitno, poruke voooolem :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
I ja isto.
95 % komunikacije mi je porukama
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by *deni*

Ma, mene je zajebala i blizina državne granice, kad sam bio u Kladovu na seminaru.
Nisam ni znao da sam bio u romingu i da su mi se pozivi tarifirali kao da sam u Rumuniji, a nisam bio u Rumuniji, već u Srbiji, u Kladovu. Pojma nemam kako je to moglo da se desi, ali kad mi je stigao račun, samo što me šlog nije strefio.
:pljuje: :domino:
To je zato sto ti je telefon podesen na automatsko biranje mreze, pa se kaci na predajnik sa najjacim signalom. U tvom slucaju je to bio predajnik rumunskog provajdera. Sledeci put idi u podesavanja mobilne mreze i rucno odaberi svog provajdera.

ON: Trenutno oko 500inak zato sto imam neki popust. Kad istekne ugovor i popust, opet ce biti ispod 1000.

Vi koji trosite puno predjite na postpaid i vidite da iskoristite povoljnosti za internacionalne pozive, jer to MNOGO smanji racune.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by CareBear
Originally posted by *deni*

Ma, mene je zajebala i blizina državne granice, kad sam bio u Kladovu na seminaru.
Nisam ni znao da sam bio u romingu i da su mi se pozivi tarifirali kao da sam u Rumuniji, a nisam bio u Rumuniji, već u Srbiji, u Kladovu. Pojma nemam kako je to moglo da se desi, ali kad mi je stigao račun, samo što me šlog nije strefio.
:pljuje: :domino:
To je zato sto ti je telefon podesen na automatsko biranje mreze, pa se kaci na predajnik sa najjacim signalom. U tvom slucaju je to bio predajnik rumunskog provajdera. Sledeci put idi u podesavanja mobilne mreze i rucno odaberi svog provajdera.
Još kad bih ja znao kako se to radi..
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Dominion
U francuskoj oko 50€, kad dodjem u srbiju na nedelju i po, oko 4000 din
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Volim poruke vise nego leba da jedem, uglavnom na to potrosim. Sta znam od 1500-2000din. Jednom prilikom sam racunala koliko sam uplatila zao ceo mesec, svaki put uredno zapisivala, ispalo ravno 5000din. :nope: Zali boze para.
Korisnikov avatar
By bu
oko 800 mesecno otkako imam telenor karticu..i paket pricaj i kuckaj..a pre sam svaki dan po sto dvesta dinara uplacivala :S
Korisnikov avatar
By Anhedonie
generalno malo. uvek ispod a ima meseci kad uopste ne uplatim kredit. jos ako sam kuci u pirotu tamo telefon i ne koristim, celog leta mi bio iskljucen.
By loreenche
Svaki dan kad krecem na posao oko 21:30 dopunim 5 KM (250 dindzi)...

x 30 days a month = 150 KM = 75 € = 7500 dindzi...

:shok2:

jebote sunce! eee srbijo, sto su usluge prema tebi toliko skupe odavde :lol:
Korisnikov avatar
By rude_boy
od kako pređoh na postpaid računi svakog meseca sve veći i veći, a ja prešao da bih manje trošio. Kakva ironija. Sad sam na 2k :) Molim bez insinuacija :P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Prosle godine sam oborio rekord... Beshe neki rachun oko 13 hiljada... Ove najveci skoro 10hilj zbog rominga (moram ja sa Baltickog mora da zovem kucu :lol: ). Sad sam se kao kultivisao, prosechan je 5 hiljada. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!