Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinDobro, bio sam malo ironican premda mi se desavalo da to bukvalno i bude obrazlozenje. zezao sam se na kontu aktivnih brojeva koje prosecni peder u srbiji ima - obicno od svakog operatera po jedan
Originally posted by KragiPobogu!
sve u svemu imam potrebu da kažem da imam samo jedan broj i za gay i za str8 ljude
Njije valjda da ljudi imaju gay i str8 broj mobilnog?!?
Originally posted by TorryMa jok, kod nas je in fon drk pa da se ljudi obezbede za sve mreže
jes evo ja primer, morala od svakog operatera po jedan i tacka
sto i nije toliko lose, stalno neke promocije, popusti, tako da za mesec dana mogu da dam do 1000 din, za sva tri broja
Originally posted by *deni*To je zato sto ti je telefon podesen na automatsko biranje mreze, pa se kaci na predajnik sa najjacim signalom. U tvom slucaju je to bio predajnik rumunskog provajdera. Sledeci put idi u podesavanja mobilne mreze i rucno odaberi svog provajdera.
Ma, mene je zajebala i blizina državne granice, kad sam bio u Kladovu na seminaru.
Nisam ni znao da sam bio u romingu i da su mi se pozivi tarifirali kao da sam u Rumuniji, a nisam bio u Rumuniji, već u Srbiji, u Kladovu. Pojma nemam kako je to moglo da se desi, ali kad mi je stigao račun, samo što me šlog nije strefio.
Originally posted by CareBearJoš kad bih ja znao kako se to radi..
Originally posted by *deni*To je zato sto ti je telefon podesen na automatsko biranje mreze, pa se kaci na predajnik sa najjacim signalom. U tvom slucaju je to bio predajnik rumunskog provajdera. Sledeci put idi u podesavanja mobilne mreze i rucno odaberi svog provajdera.
Ma, mene je zajebala i blizina državne granice, kad sam bio u Kladovu na seminaru.
Nisam ni znao da sam bio u romingu i da su mi se pozivi tarifirali kao da sam u Rumuniji, a nisam bio u Rumuniji, već u Srbiji, u Kladovu. Pojma nemam kako je to moglo da se desi, ali kad mi je stigao račun, samo što me šlog nije strefio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!