Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
ne mislim da je osnovna karakteristika blizanaca vezano za vezu, nestalnost i dvolicnost i prevare

blizanci kad se zaljube, mogu da budu verni i odani

ja potpisujem ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Torry

ne mislim da je osnovna karakteristika blizanaca vezano za vezu, nestalnost i dvolicnost i prevare

blizanci kad se zaljube, mogu da budu verni i odani

ja potpisujem ;)
:up:

jeste !
By LeDeNa_
Aham, samo sto se brzo zasite :lol:

Kako volim na naslovnoj strani Blizance

p.s.biraju i gledaju svaku sitnicu....treba im sto godina dok se ne zaljube loool

Joj sto su oni ok :D
Korisnikov avatar
By gossip
ja i dalje ne kapiram zasto svi toliko h8uju blizance...u proslosti sam najvise bio sa njima(i lavovima) i nijedan blizanac me nije prevario...niti mi je uradio nesto sto bi me povredilo...svi su bili totalno ok prema meni...stavishe ja sam bio los prema njima...i ja sam raskidao...sa njima je zabavno blejati...ceo zhivot sam okruzhen blizancima i totalno ih gotivim....btw svaki znak mozhe da prevari...ne vidim sto ste toliko napali blizance...pa mi ovnovi smo vishe skloniji prevari nego blizanci :lol: xD
Korisnikov avatar
By Torry
mislim da je samo ljubomorna :sweet:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
bolje sekta. da žrtvujemo mesne prerađevine.
to kad kažeš parada meni samo pred očima gomila golih ljudi koji se tako švrćkaju i nisu zanimljivi.
podnositi žrtve svevišnjem i ostavljati ih kod mene, tako treba.
By LeDeNa_
Originally posted by gossipboy8989

ja i dalje ne kapiram zasto svi toliko h8uju blizance...u proslosti sam najvise bio sa njima(i lavovima) i nijedan blizanac me nije prevario...
Tacno..Kad se zaljube -dobro, dugo tragaju looool- ne varaju...Uf super sto ste ponovo otvorili temu....

p.s.Sanja S - napad na njih :lol:
By LeDeNa_
Originally posted by Black Lady

Jeste, ja cu ti reci...
Sjajan tim...

Imate taj neobican smisao za humor sa dozom he...necu nista da pisem da ne bi shvatile pogresno...Rekla sam da ste po meni najaci znak ali i da se o vama moze i roman napisati...

voli vas jedna lavica :)

p.s.Jos jeda stvar...Samo blizanci primete neke stvari...npr..gledajuci sliku, osobu itd...Ajd necu vise

:)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
super su blizanci. ono jest da im vernost nije jača strana, ali kul znak. neopterećujući. volela bih da imam neke od tih osobina. naravno, horoskop je generalizacija, a generalizacije su sranje :)
By LeDeNa_
Originally posted by Dear Lucy

super su blizanci. ono jest da im vernost nije jača strana, ali kul znak. neopterećujući. volela bih da imam neke od tih osobina. naravno, horoskop je generalizacija, a generalizacije su sranje :)
horoskop nije generalizacija :P
Korisnikov avatar
By acid drop
sranje.

ja se uopće ne uklapam ni u jedan znak. ama ni cvrc.
By LeDeNa_

već je? :)
ne mogu ovde o tome jer ce biti i dalje offova...

nego sta si ti u horoskopu? devica mozda?

acid ti? - lavica? strelac?

:lol:

Kad vec pravim off da vas ovo i pitam.

Crna je pravi blizanac...strava... :D

:chestram:
Korisnikov avatar
By ultraviolet

šta bre nije vernost nemo' da te :shamar:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!