Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Torry
ne mislim da je osnovna karakteristika blizanaca vezano za vezu, nestalnost i dvolicnost i prevare
blizanci kad se zaljube, mogu da budu verni i odani
ja potpisujem
Originally posted by Torryeh, kad se zaljube...
Originally posted by Black Lady
ne mislim da je osnovna karakteristika blizanaca vezano za vezu, nestalnost i dvolicnost i prevare
ja potpisujem
jeste !
Originally posted by TorryBlizanci vole SanjaS
Originally posted by Black Lady
ja potpisujem
jeste !
kazem ja
Originally posted by ultravioletSi ti umislila da si vodja sekte
podnositi žrtve svevišnjem i ostavljati ih kod mene, tako treba.
Originally posted by gossipboy8989Tacno..Kad se zaljube -dobro, dugo tragaju looool- ne varaju...Uf super sto ste ponovo otvorili temu....
ja i dalje ne kapiram zasto svi toliko h8uju blizance...u proslosti sam najvise bio sa njima(i lavovima) i nijedan blizanac me nije prevario...
Originally posted by ultravioletti si blizanac?
ne! ja sam samo desna ruka svevišnjevljeva.
Originally posted by Black LadySjajan tim...
Jeste, ja cu ti reci...
Originally posted by Dear Lucyhoroskop nije generalizacija
super su blizanci. ono jest da im vernost nije jača strana, ali kul znak. neopterećujući. volela bih da imam neke od tih osobina. naravno, horoskop je generalizacija, a generalizacije su sranje
Originally posted by Dear Lucyne mogu ovde o tome jer ce biti i dalje offova...
već je?
Originally posted by Dear Lucyšta bre nije vernost nemo' da te
super su blizanci. ono jest da im vernost nije jača strana, ali kul znak. neopterećujući. volela bih da imam neke od tih osobina. naravno, horoskop je generalizacija, a generalizacije su sranje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!