Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By your.neck
Pa dobro, drago mi je da si se bar ismejao ko chovek. :)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja sam Cakana i mnogo me boli glava,dosla sam iz Žitista Donjeg da ovde okušam sreću.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja se zovem Sanja.. ja sam peder... a iznad mene j moj drug Vetur... on je pedercina... mi se druzimo i idemo zajedno u pederisanje :wundy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cek cek nabavila si? :shok:

sad ga necu :lol: al sacuvaj ga ti za svaki slucaj :lol:
By LeDeNa_
leksikon jeaaaaaaaaaaaaaa

godine: 33 wooooow
pol: z
visina:164 cm ovo pisalo....nesto tu negde :lol:
kosa: plava...cas pustim, cas skratim...sad negde kod usiju...malo ispod usiju...ne znam...brzo raste...sutra ce biti do pola ledja loool
oci: govno boja...svetlo loool
region: under the bridge
status: loool ma...
trenutno stanje: zaljubljeno, uvek me jebe daljina..sad je hr
muzika:od ekv do carmine burane :lol: ....
knjige: dug spisak iskreno...nema sanse da izdvojim neku...uvek kazem e ova je ipak bolja...tako da sl put.
film: hm...zelena milja...to mi prvo palo na pamet...ima, ima...saw wooow
smejem se: dosta...imacu problem sa borama zbog toga :lol:
placem: uf u poslednje vreme cesto...dugo nisam pa sam htela da idem kod neuropsihijatra da vidim u cemu je trik...ma drzala u sebi...uzas
duvam....pusim ali samo sa belim filterom...to mi fetish hahaha
droga:marihuana ai u poslednje vreme mi i smeta...sad retko...volim crno vino ali molim ne slatko
ne volim:zimu
mrzim: povrsne ljude i agresivne osobe itd
bojim se:sto sam usla malo u taj bdsm...joj sto dobar naziv bdsm a? loool
omiljene zemlje: Srbija bre :D
boje: crvena i crna
nick:sta nick? loool.....Jel to pita koje ime volim?...Nadja, Petra...najvise Sandra..
horoskop:lav-vaga

hocu jos pitanja aaaaaaaaaaaaaaaaa

:pionir:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by LeDeNa_

prvi sex?
najbolji sex?
s kim bi htela sex sa foruma?
koju forumasicu si muvala a nije dala?
koja forumasica te muvala, a nisi dala?
sta ces biti kad porastes?
sta ces biti u sledecem zivotu?
sta si bila u proslom zivotu?

...

nastavlja se
By LeDeNa_
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by LeDeNa_

prvi sex?
najbolji sex?
s kim bi htela sex sa foruma?
koju forumasicu si muvala a nije dala?
koja forumasica te muvala, a nisi dala?
sta ces biti kad porastes?
sta ces biti u sledecem zivotu?
sta si bila u proslom zivotu?

...

nastavlja se
:lol:

ja samo ovde citam seks :lol:

ma pazi da ti ne odgovorim na sve looool
Korisnikov avatar
By rude_boy
Dobro veče drage lezbejke i pederi,
Ja sam Rude Boy (nema veze sa Rijanom, kišobranima i ostalim glupostima ;)
Godine: nebitne ali imam ih 27
Pol: muškarčina ;)
100% Gay, ne outovan, i single
Visina: 182
Težak 74 kg
Oči, kosa: braon
Kažu mi da sam sladak, a ja im kažem da su u pravu :)

zanimanje: Grafički dizajner. Završio pre godinu i nešto faks u NS-u i došao u BG kao i svi Srbi provincijalci za korom 'leba. Treba nas sve proterati ;)

Muzika: Volim uglavnom rok, indie, alternativni pop, ali i 80 su kul. Mada u poslednje vreme me cimer i cimerka bombarduju sa MTV-om pa znam sve pesmice ko prvačić. Ajd da bar nabrojim nešto: Coldplay, The Darkness, Caesars, Kaiser Chiefs, The Killers, Bily Idol, Depeche Mode, Dire Straits, Whitesnake.... Elem od iPoda se ne odvajam, spavam sa njim... A mama mi lepo kaze da se ostavim tih gluposti i nađem devojku. I evo hoću da je poslušam ;)

Knjige: Voleo bih da imam više vremena da čitam, ali.. Inače kad se dohvatim knjige onda sam kao manijak... ne prestajem, a volim: Majstor i Margarita (the best), Dobra predskazanja, Atlantida, Vreća kostiju, Senka vetra... Da, i ja mator konj sam preslušao sve audio knjige harry pottera. Fenomenalno iskustvo, a i knjige uopšte nisu tako loše.

Filmovi: Hajd da ne smorim. Omiljeni: Donnie Darko, izizetan film plus Jake Gyllenhaal je tu toliko mmm..., High Fidelity (muzika, muzika + odlična komedija).

volim: jesen, letnje oluje, plivanje (ne izlazim dok ne poplavim), gadget-e, računare, posebno moj macintosh (Apple fanboy totalno), dizajn (em volim, em ga radim), sve što je vezano za svemir, pivo, špansku pitu, muziku, drugove, izlasake, vežbanje (od skoro i u teretani - ima da budem napucani baja ;) . Nisam vam rekao da volim muskarce i sex ;) Na baby face otkidam, mada nisam toliko probirljiv i još mnogo mnogo toga...

smejem se previše, a plačem jako retko. Poslednji put uz ispovest Joel Burns-a za It gets better kampanju. Znači čovek me pomerio totalno. Obavezno pogledati na jutjubetu.

I pijem i pušim dobro ;) Mada kad dođe 11ti i zabrane nam u firmi... Mozda i batalim.

Droga: eksperimentisao na faksu sad totalno čist.

Uf al sam smorio. Od sada ćete morati da me trpite dok ne nađem bar dva, tri dečka ;)
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by rude_boy

Dobro veče drage lezbejke i pederi,
Ja sam Rude Boy (nema veze sa Rijanom, kišobranima i ostalim glupostima ;)
Godine: nebitne ali imam ih 27
Pol: muškarčina ;)
100% Gay, ne outovan, i single
Visina: 182
Težak 74 kg
Oči, kosa: braon
Kažu mi da sam sladak, a ja im kažem da su u pravu :)

zanimanje: Grafički dizajner. Završio pre godinu i nešto faks u NS-u i došao u BG kao i svi Srbi provincijalci za korom 'leba. Treba nas sve proterati ;)

Muzika: Volim uglavnom rok, indie, alternativni pop, ali i 80 su kul. Mada u poslednje vreme me cimer i cimerka bombarduju sa MTV-om pa znam sve pesmice ko prvačić. Ajd da bar nabrojim nešto: Coldplay, The Darkness, Caesars, Kaiser Chiefs, The Killers, Bily Idol, Depeche Mode, Dire Straits, Whitesnake.... Elem od iPoda se ne odvajam, spavam sa njim... A mama mi lepo kaze da se ostavim tih gluposti i nađem devojku. I evo hoću da je poslušam ;)

Knjige: Voleo bih da imam više vremena da čitam, ali.. Inače kad se dohvatim knjige onda sam kao manijak... ne prestajem, a volim: Majstor i Margarita (the best), Dobra predskazanja, Atlantida, Vreća kostiju, Senka vetra... Da, i ja mator konj sam preslušao sve audio knjige harry pottera. Fenomenalno iskustvo, a i knjige uopšte nisu tako loše.

Filmovi: Hajd da ne smorim. Omiljeni: Donnie Darko, izizetan film plus Jake Gyllenhaal je tu toliko mmm..., High Fidelity (muzika, muzika + odlična komedija).

volim: jesen, letnje oluje, plivanje (ne izlazim dok ne poplavim), gadget-e, računare, posebno moj macintosh (Apple fanboy totalno), dizajn (em volim, em ga radim), sve što je vezano za svemir, pivo, špansku pitu, muziku, drugove, izlasake, vežbanje (od skoro i u teretani - ima da budem napucani baja ;) . Nisam vam rekao da volim muskarce i sex ;) Na baby face otkidam, mada nisam toliko probirljiv i još mnogo mnogo toga...

smejem se previše, a plačem jako retko. Poslednji put uz ispovest Joel Burns-a za It gets better kampanju. Znači čovek me pomerio totalno. Obavezno pogledati na jutjubetu.

I pijem i pušim dobro ;) Mada kad dođe 11ti i zabrane nam u firmi... Mozda i batalim.

Droga: eksperimentisao na faksu sad totalno čist.

Uf al sam smorio. Od sada ćete morati da me trpite dok ne nađem bar dva, tri dečka ;)

ja se udajem za tebe a ti kako hoces :peva:
Korisnikov avatar
By rude_boy
[/quote]

ja se udajem za tebe a ti kako hoces :peva:

[/quote]

Dogovoreno. Jedva cekam momacko vece :)
Korisnikov avatar
By rude_boy
Originally posted by acid drop

alternativni pop :pucaodsmeha:
Da, da i to postoji. Ili bar postoji u mojoj glavi :P , a tu bih strpao: wolfgang amadeus phoenix, chappo, the submarines, css, chairlift, the ting tings itd. itd. Mada to se moze zvati i indi pop i electro pop. Jel sam se bar malo izvukao? ;)
Korisnikov avatar
By acid drop
e, slabo poznavam te grupe. ko zna.

što se mene tiče, taj izraz "alternativni pop" je oksimoron. :lol:

dobrodošao rude boy :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Svim pridošlim forumašima i forumašicama želim ugodan i zabavan boravak na našim elektro stranicama :)
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!