Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Vetur úlfurShto si tako grozan je li, a ?
ali ali "Mogao si da se obrijesh" HAHAHAHAHAHAHAHA
Originally posted by ZemunacNas'o ko da mi kaze
Originally posted by Vetur úlfurZar ja jesam?!
Originally posted by ZemunacNas'o ko da mi kaze
Originally posted by LeDeNa_prvi sex?
hocu jos pitanja aaaaaaaaaaaaaaaaa
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by LeDeNa_prvi sex?
hocu jos pitanja aaaaaaaaaaaaaaaaa
najbolji sex?
s kim bi htela sex sa foruma?
koju forumasicu si muvala a nije dala?
koja forumasica te muvala, a nisi dala?
sta ces biti kad porastes?
sta ces biti u sledecem zivotu?
sta si bila u proslom zivotu?
...
nastavlja se
Originally posted by rude_boy
Dobro veče drage lezbejke i pederi,
Ja sam Rude Boy (nema veze sa Rijanom, kišobranima i ostalim glupostima
Godine: nebitne ali imam ih 27
Pol: muškarčina
100% Gay, ne outovan, i single
Visina: 182
Težak 74 kg
Oči, kosa: braon
Kažu mi da sam sladak, a ja im kažem da su u pravu
zanimanje: Grafički dizajner. Završio pre godinu i nešto faks u NS-u i došao u BG kao i svi Srbi provincijalci za korom 'leba. Treba nas sve proterati
Muzika: Volim uglavnom rok, indie, alternativni pop, ali i 80 su kul. Mada u poslednje vreme me cimer i cimerka bombarduju sa MTV-om pa znam sve pesmice ko prvačić. Ajd da bar nabrojim nešto: Coldplay, The Darkness, Caesars, Kaiser Chiefs, The Killers, Bily Idol, Depeche Mode, Dire Straits, Whitesnake.... Elem od iPoda se ne odvajam, spavam sa njim... A mama mi lepo kaze da se ostavim tih gluposti i nađem devojku. I evo hoću da je poslušam
Knjige: Voleo bih da imam više vremena da čitam, ali.. Inače kad se dohvatim knjige onda sam kao manijak... ne prestajem, a volim: Majstor i Margarita (the best), Dobra predskazanja, Atlantida, Vreća kostiju, Senka vetra... Da, i ja mator konj sam preslušao sve audio knjige harry pottera. Fenomenalno iskustvo, a i knjige uopšte nisu tako loše.
Filmovi: Hajd da ne smorim. Omiljeni: Donnie Darko, izizetan film plus Jake Gyllenhaal je tu toliko mmm..., High Fidelity (muzika, muzika + odlična komedija).
volim: jesen, letnje oluje, plivanje (ne izlazim dok ne poplavim), gadget-e, računare, posebno moj macintosh (Apple fanboy totalno), dizajn (em volim, em ga radim), sve što je vezano za svemir, pivo, špansku pitu, muziku, drugove, izlasake, vežbanje (od skoro i u teretani - ima da budem napucani baja . Nisam vam rekao da volim muskarce i sex Na baby face otkidam, mada nisam toliko probirljiv i još mnogo mnogo toga...
smejem se previše, a plačem jako retko. Poslednji put uz ispovest Joel Burns-a za It gets better kampanju. Znači čovek me pomerio totalno. Obavezno pogledati na jutjubetu.
I pijem i pušim dobro Mada kad dođe 11ti i zabrane nam u firmi... Mozda i batalim.
Droga: eksperimentisao na faksu sad totalno čist.
Uf al sam smorio. Od sada ćete morati da me trpite dok ne nađem bar dva, tri dečka
Originally posted by acid dropDa, da i to postoji. Ili bar postoji u mojoj glavi , a tu bih strpao: wolfgang amadeus phoenix, chappo, the submarines, css, chairlift, the ting tings itd. itd. Mada to se moze zvati i indi pop i electro pop. Jel sam se bar malo izvukao?
alternativni pop
Originally posted by rude_boyja se udajem za tebe a ti kako hoces
Originally posted by Zenti odma' navalio na moje slabosti Hvala!
Originally posted by rude_boy
Na baby face otkidam...
Dobrodosao
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!