- 15 Sep 2010, 17:01
mislim, meni se svidjaju pojedine Vedranine izjave, zena jeste liberalna ljevicharka, ali glede analize joj americhke vanjske politike antiglobalistichki pretjeruje i nagoni da joj se kaze da mozda malo ode u Irak kojeg toliko "brani i voli" pa da vidi kako bi nju kao zenu feministicu liberalnu ljevicharku tamo to drushtvo tretiralo..........
dakle, da ih ne bi opisivao kao bush-glennbeck-sarahpalin-rushlimbaugh-bryan fischer-newt gingrich-jerryfalwell..... jednostavno ih sazmem pod republikanci.
dakle, ja samo precizno upirem prstom u one koji su zlo, bilo u americhkom ili ex-Yu narodima. u chemu je problem?
upravo tako se izbjegavaju neposhtene generalizacije dok se precizno upre prst zlu.
Originally posted by Stripipogotovo u drugoj polovini njenog shtiva tj. "od Rat u Iraku koštao je tisuće milijardi dolara. Sve su to platili i tko zna koliko dugo će još to plaćati obični Ameri, oni kojima Obama sada traži posao. Na ratu su zaradili oni koji su Obamu stavili na čelo Amerike. Nikako ne treba zanemariti da je na kampanju tog sve krhkijeg crnca koji je svijetu trebao objaviti da se u Americi nešto mijenja, i crnac je ljudsko biće, i on može postati predsjednik, potrošeno dvije miljarde i 200 milijuna dolara. ......." (kakve su joj ovo izjave, molim te lijepo!?!?) Vedrana je pretjerano pochela eksplicite optuzivati Demokrate (a u specifichno ovom citiranom - i lagati) a ni slova ni rijechi o onim koji su prethodili i koji su i kreirali i izvrshili rat u Iraku.
A gdje se ona to obraćala demokratama, osim u onom dijelu gdje je pitala zašto Obama nije spomenuo i iračke žrtve?
mislim, meni se svidjaju pojedine Vedranine izjave, zena jeste liberalna ljevicharka, ali glede analize joj americhke vanjske politike antiglobalistichki pretjeruje i nagoni da joj se kaze da mozda malo ode u Irak kojeg toliko "brani i voli" pa da vidi kako bi nju kao zenu feministicu liberalnu ljevicharku tamo to drushtvo tretiralo..........
Originally posted by Stripipa, republikanci i jesu americhki pandani rkaradžićevsko-dodikovsku, mbobanovsko-tštelinsku, aizetbegovićevsko-eganićevski a sve naslonjeno na ftuđmanovsko-gšuškovsku i smiloševićevsko-všešeljevsku politikama.
PA tu si sad nešto zakazao, ti koji voliš sve eksplicitno reći, gdje kad se spominju samo u Bosni nacionalisti, čitanje rečenice zahtjeva koncetraciju jer sadrži opise poput rkaradžićevsko-dodikovsku, mbobanovsko-tštelinsku, aizetbegovićevsko-eganićevski a sve naslonjeno na ftuđmanovsko-gšuškovsku i smiloševićevsko-všešeljevsku politiku.
Kad je Amerika u pitanju i iračke žrtve onda trebamo pitati republikance, bez ikakvih dodatnih nijansi. Zanimljivo.
dakle, da ih ne bi opisivao kao bush-glennbeck-sarahpalin-rushlimbaugh-bryan fischer-newt gingrich-jerryfalwell..... jednostavno ih sazmem pod republikanci.
dakle, ja samo precizno upirem prstom u one koji su zlo, bilo u americhkom ili ex-Yu narodima. u chemu je problem?