Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja sam danas dobre volje, mogu me dodati svi koji zele. :kosa:

Samo polako narode, bez guranja. :maljkovic:
Ima me za sve vas. :icequeen:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by nev
1. kad dodajete prijatelje na osnovu cega se odlucite da pritisnete dugme "add as friend" (ne racunam one koje poznajete)?
2. koji su razlolzi da brisete prijatelje?
3. kad dobijete zahteve za prijateljstvo na osnovu cega se odlucite za confirm/ignore?
1. Pa.. ne dodajem koje ne poznajem, tako da u tim slucajevima ne pritiskam "add as friend"...

2. Brisnem nekoga kada shvatim da ne komuniciramo u rl ili ako smatram da mi je komunikacija sa doticnom personom apsolutno nepotrebna.

3. Da bi na toj listici neko bio nije dovoljno da smo se nekada negde sreli, videli, upoznali.
Iskljucivo porodica, prijatelji i kolege sa kojima sam u malo intenzivnijem kontaktu.
Svi ostali- ignore.
Korisnikov avatar
By Stripi
1. Dodajem prijatelje kad mi neko pošalje zahtjev. Skoro pa automatski. Mislim, ako me neko želi za FB prijatelja iako nikad u životu nije riječ prozborio samnom...nek mu bude. Tu i tamo dodam nekog ko mi je hot :D

2. Skidam "prijatelje" kad vidim njihova desničarska usmjerenja, kad vidim da su se učlanili u neke polufašističke i fašističke grupe, ili kada lajkaju stranicu "Ajmo skupit 300 000 članova kako bi Thomspon zapjevao u pulskoj Areni".

3. Uglavnom se odlučim za. Ako mi je loš dan, onda morti malo i razmislim.

Osim toga, za ime Božje, to je običan Facebook.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Sto se tice dodavanja ljudi koje ne poznajem licno, nikada to ne radim. Na Face-u, na primer, u listi prijatelja/ica imam uglavnom i vecinom ljude koje poznajem licno. Malobrojni ljudi koje ne poznajem licno, a nalaze se na mojoj listi prijatelja/ica sami su inicirali nase Facebook prijateljstvo.

Ovde odmah mogu preci na trece pitanje - kada dobijem zahtev za FB prijateljstvo, obicno pogledam profil osobe koja me je trazila za FB prijateljicu, ali i pored toga, ukoliko vec u samoj ponudi prijateljstva ne stoji i porukica sa makar minimalnim podacima o tome kako i zasto doticna osoba zeli moje FB prijateljstvo, pre nego sto ga/je prihvatim za prijatelja/icu, posaljem porukicu u kojoj je/ga i pitam otkud on/ona u mom profilu. Ne dobijem li odgovor, sledi opcija "ignore". Ukoliko mi kulturno objasne prethodno navedeno, bez problema ih dodam. Medjutim, imam dva "tipa" profila - jedan u kome su odredjene stavke zakljucane, i drugi u kome je sve otvoreno. Od svakog od 300 i vise FB prijatelja/ica je ipak nerealno ocekivati bilo kakvu stvarnu bliskost, pa tako samo blizima "otvaram" profil.

I da - ne dodajem kolege i koleginice sa posla, previse ih je, a i radim uslovno receno specifican posao, tako da ne bi bilo kraja kada bih ih sve prihvatala za prijatelje/ice... :D

"Prijatelje/ice" brisem sa liste ukoliko me uznemiravaju na bilo koji nacin koji se moze kategorizovati kao opsesivan ili ukoliko me izuzetno razocaraju ili povrede. Imam puuuuno strpljenja, tako da je to malo teze izvesti, ali desava se... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
Retko saljem ljudima zahtev,i kada saljem,saljem onima koje sam upoznao,kog znam.Ima pretezno njih koji posalju zahtev,jer imamo dosta zajednickih prijatelja,a uglavnom su to forumasi.Ne ignorisem pa skoro nikog.Ignorisem jedino osobe sa kojom nemam nijednog zajednickog prijatelja,koja nema svoju sliku na profilu..I sto rece vanillapuff,takodje pogledam obicno profil osobe koja mi je poslala zahtev,s tim sto ne saljem poruke tipa "zasto zelis da mi budes prijatelj" i sl.Pojedince sam brisao iskljucivo zbog ulazaka u neku od nacionalistickih,fasistickih grupa,nekih izjava mrznje,netolerancije..
Korisnikov avatar
By sofia
Nemam obicaj dodavati ljude koje ne poznajem, ili koji imaju nalog `pod nickom`.
Brisem one koji se uclane u neku hejtersku nacisticku, homofobicnu, rasisticku grupu, a i one koji samo postoje na mom profilu, bez da iniciraju ikakvu konverzaciju...pa tako skoro izbrisah i par clanova familije :njanja:
Vrlo rado bih pobrisala i sve kolege sa profila jer sam zbog njih prinudjena biti ormarusha!
Korisnikov avatar
By maka
ja sam imala neku sofiu za koju sam mislila da si ti. tj ime na fb joj je sofia ------ nesto, neki nik, ne secam se,ali mislim da to nisi bila ti lol never mind.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by nev
1. kad dodajete prijatelje na osnovu cega se odlucite da pritisnete dugme "add as friend" (ne racunam one koje poznajete)?
3. kad dobijete zahteve za prijateljstvo na osnovu cega se odlucite za confirm/ignore?
1. Onda kada skontam da se znamo, da delimo slična uverenja a i ako osoba lepo izgleda. :luda:
2. Kada spamuju wall, ili kada počnu da me proganjaju.
3. Zavisi od 1.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Dodajem uvek.

Ako ima neku nacionalisticko-radikalsko-nacisticku grupu na svojoj listi, upozorim ga preko poruke. A ako ne skine, brisem. To je generalno jedini razlog zasto brisem ljude.
Mada meni je blokirano ime, kad sam se zajebavao i menjao ga konstatno, pa sad me svi pitaju zasto ne stavim svoje ime :roll: ...A sto se tice broja prijatelja, definitivno imam totalno promenljivu listu...jedni dodju, drugi me skinu, ali konstantno sam oko 150...Moze biti da ljudi ne vole kolicinu negativnih komentara koje ostavljam na svojoj stanici,kao i komentare svega i svacega...

Iskreno ne kapiram kad me neko skine sa profila. Rado bi ih pitao zasto, ali necu, ko ih jebe......
Korisnikov avatar
By horus.
"dodao" profil, obrisao profil... :jazzva:
Korisnikov avatar
By ultraviolet

ODGOVOR (hahaha): pa.. ne postoji opcija 2. ili se poznajemo ili se poznajemo.

ODGOVOR: izbegavam to tako što vršim selekciju onih koji uopće ulaze u raju.

ODGOVOR: paaa.. ako se ne poznajemo onda ide ignore, ako se 'znamo iz viđenja' onda ide ignore i taaako to, mislim, pozvali su me na kavu, ali nisu bili kotkuće i-hihi-hihihihihi :giggle:

-hvala lepo!
-hvala i vama, doviđenja.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by ultraviolet

ODGOVOR: paaa.. ako se ne poznajemo onda ide ignore, ako se 'znamo iz viđenja' onda ide ignore i taaako to, mislim, pozvali su me na kavu, ali nisu bili kotkuće i-hihi-hihihihihi :giggle:

hahahhahahahaha
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige

1. gotovo svima koji me dodaju "dam sansu"
2. brisem ih ako posle toga sto su inicirali nase prijateljstvo na fejsu, duze vreme ne iniciraju komunikaciju
3. pogledam profil
Ali prvo posaljem poruku "znamo li se" ?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by sofia

Nemam obicaj dodavati ljude koje ne poznajem, ili koji imaju nalog `pod nickom`.
Brisem one koji se uclane u neku hejtersku nacisticku, homofobicnu, rasisticku grupu, a i one koji samo postoje na mom profilu, bez da iniciraju ikakvu konverzaciju...pa tako skoro izbrisah i par clanova familije :njanja:
Vrlo rado bih pobrisala i sve kolege sa profila jer sam zbog njih prinudjena biti ormarusha!
ja ću da potvrdim (iz ličnog iskustva), sofia će vas teško dodati čak i ako imate nalog sa imenom i prezimenom i ako vas je upoznala :D

onT:

nisam dodavala te profile sa imaginarnim imenima (dobro, možda se provukao jedan dva, kao npr. hys :) ). nisam obrisala nikog (koliko se sećam), ali koristila sam ignore opciju za pojedine. :gitara:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prihvatim zahtev ukoliko osoba ima ime,prezime i neku normalnu sliku i ukoliko nije u nekim hejterskim, homofobičnim i ostalim desničarskim grupama.
Brišem jako retko i to samo one osobe za koje se naknadno ispostavi da su homofobi, verski fanatici, šupljoglavci i tako to.
U suštini nemam ništa protiv da mi u prijateljima bude neko koga ne znam jer ipak na facebooku ne vodim intimni dnevnik, tako da tu i nema nešto posebno što bih hteo da sakrijem od nepoznatih.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Kiborg

Prihvatim zahtev ukoliko osoba ima ime,prezime i neku normalnu sliku i ukoliko nije u nekim hejterskim, homofobičnim i ostalim desničarskim grupama.
Brišem jako retko i to samo one osobe za koje se naknadno ispostavi da su homofobi, verski fanatici, šupljoglavci i tako to.
U suštini nemam ništa protiv da mi u prijateljima bude neko koga ne znam jer ipak na facebooku ne vodim intimni dnevnik, tako da tu i nema nešto posebno što bih hteo da sakrijem od nepoznatih.
otprilike ovako nesto... jedino sto nisam nikada nikog obrisala... a nemam pojma da li je mene neko obrisao...ne pratim bas toliko sta se dogadja medju mojim fb prijateljima... a inace ih ima stvarno raznih - od rodbine, preko prijatelja, poznanika, cak i par kolega, do onih koje znam samo preko foruma/interneta ili cak ih ne znam uopste :lol:

+jako retko iniciram ja prva kontakt... mislim na ono 'add as friend'... jedino ako sam tu osobu upoznala ili je poznajem preko nekoga
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by nev

1. Ретко када шаљем захтеве непознатим људима на Фејсу, можда сам то до сада урадио 5-6 пута ито онима са којима имам доста заједничких пријатеља или их површно знам...
Једном сам послао захтев риби са којом сам флертовао, и знао сам како се зове... па смо комуникацију наставили на Фејсу :)

2. Обрисао сам само два пријатеља који нису били вредни да се нађу на мојој листи јер су ме разочарали као људи и не требају ми :)

3. Потврђујем само онима које познајем и који ми се учине занимљивима :)

:discofever:

И ето, имам неких 5-6 форумаша на Фејсу што иначе избегавам, тј не волим геј људе на Фејсу који у сваком тренутку могу да лупе нешто или да ме презентују стрејт људима на другачији начин :)
Мада је Фејс постао "Гејромео 2" само што тамо сви крију слике лица, а на Фејсу се труде да поставе што лепше :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ranije sam dodavala maltene sve koji mi posalju friend request, sto se ispostavilo kao jako glupa ideja. Onda sam brisala sve one dodate zarad igrica, one sa tonom zajednickih prijatelja za koje ne znam ko su (bilo je i forumasa, ali kako nisam mogla da provalim koji su im nickovi,otisli su), prijatelje prijatelja, desnicare koje poznajem sa faksa ili seminara i lista prijatelja se spuvala na 200ak ljudi, koje ili znam licno ili ih znam preko neta.
Razlog za brisanje je major lag u igricama koje sam igrala. Vremenom sam prestala i da se igram.
Odlucujem se da potvrdim friend request ukoliko osobu zaista poznajem, da ima svoje slike i pozeljno svoje ime i prezime.
Na tako radikalne uslove sam se odlucila posle virtuelnog 'upoznavanja' sa likom koji je prijatelj sa Borisom, inace strjt, zivi negde u tri materine i dodaje devojke koje dodaje Boris. Kasnije tvrdi da ne zna odakle je nasao nove drugarice.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *STATUS*
Мада је Фејс постао "Гејромео 2" само што тамо сви крију слике лица, а на Фејсу се труде да поставе што лепше :)
Onda si tu ko doma.
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam profil na fejsbuku izmedju ostaloga bas i zato da se ne bih morao baviti ovakvim besmislicama.
Korisnikov avatar
By Kiborg
:lol:
Bojim se da stvorenje kao što si ti ne bi više od 5 blago retardiranih stvorova dodalo za prijatelja ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!