Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Li

Zanimljivo... dopalo mi se kako je sudija Ovada izlagao samo mi nije jasno zasto se ovoliko cekalo na odluku. I nije mi jasno kako to odjednom 6:4 kada je do juce bila druga prica ali ajde...
pa debili. ali zanimljivije je to da međunarodno pravo ne sadrži zabranu o deklaraciji šiptarskih terorista za proglašenje nezavisnosti (za šta im je trebalo koliko meseci da to skapiraju), ali sadrži da srbija sve to mora da poštuje. :vudu:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bole me pička pod čijom sam zastavom... samo da nema sukoba i da svi pristojno živimo, zaboga!

Kada će ljudi skapirati da je nacionalizam poslužio svojoj svrsi, i da sada možemo da nastavimo dalje?!
Korisnikov avatar
By Li
Ma da. Zalosno, mada sami smo krivi jer nas rezolucija nije skroz ogradila od samoproglasenja... kasno nam je doslo iz dupeta u glavu da se branimo okriljem prava i politike... pokopala nas dojucerasnja vlast a ova ce i krst da nam digne...
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Dirrty

Bole me pička pod čijom sam zastavom... samo da nema sukoba i da svi pristojno živimo, zaboga!

Kada će ljudi skapirati da je nacionalizam poslužio svojoj svrsi, i da sada možemo da nastavimo dalje?!

ja ti zelim svu srecu u zivotu a i to da imas svu slobodu da zivis pod kojom god zelis zastavom ali te isto tako molim i da odes pod nekom drugom a pusti nas jadne koji zelimo da zivimo pod ovom i daj nam malo mira i spokoja... evo predlazem ti da odes u neku egzoticnu zemlju tamo ni farke ne moras da nosis pa pache moze da ti landara na sve strane taman da ga vetric miluje... posto mi nije jasno kad ti je vec svejedno zasto si morao da postujes nesto ovde... kao da si izneo neko diskutabilno misljenje ili sta vec pametno nego ajde voli ljudi da izadju u NOVO DANAS pa to ti je....
Korisnikov avatar
By blabla54380
krivi smo mi za mnogo što šta, al' videćemo kakav će dalji razvoj situacije biti.

pusti drtija, on bi i u novo sutra kad bi mogao :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Li, ja da imam slobodu da mogu da živim gde želim, ja bih nestao odavde za 2 sekunde.
Nažalost (još uvek) nemam, jer sam rođen pod ovom usranom zastavom.
Ne mogu da se žalim, jer uvek može gore... a nije da ne umem da se žalim!

Inače, LGBT (friendly) osobe i nacionalizam? :ubise:
Nemojte se čuditi str8 osobama koje nas mrze i smatraju nižim bićima.
Sve je to isto govno, da ne kažem svi ste vi ista govna...

P.S. Ni ne koristim opciju Novo Danas, ne podnosim je.

:bye:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da, to je danas odlučeno, ajte molim vas.
i ne znam šta se koj' moj bilo ko zanosio da će 'presuditi' u 'našu' korist.
presuđeno je nama odavno.
Korisnikov avatar
By Li

Li, ja da imam slobodu da mogu da živim gde želim, ja bih nestao odavde za 2 sekunde.
Nažalost (još uvek) nemam, jer sam rođen pod ovom usranom zastavom.
Ne mogu da se žalim, jer uvek može gore... a nije da ne umem da se žalim!

Nemojte se čuditi str8 osobama koje nas mrze i smatraju nižim bićima.
Sve je to isto govno, da ne kažem svi ste vi ista govna...

P.S. Ni ne koristim opciju Novo Danas... ne podnosim je.

:bye:
Pa mrze nas jer nas smatraju bezboznicima, nemoralistima, antipatriotama i bolesnicima... mislis da ce te vise voleti ako kaze da je ovde sranje ili sve cveta?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije mi ni cilj da budem voljen.
Samo zahtevam poštovanje i jednak tretman, u slučaju sexualne ili bilo koje druge manjine.
Svi smo mi ljudi, svi smo podjednako retardirani.
Granice su veštačke tvorevine, čija je jedina uloga da razdvajaju.

Ne mogu više da kenjam na ovu temu, žurim.
By faxsimil
Kosovo je odavno izgubljeno. Ovo danasnje misljenje MSP pokazuje da je uzaludno trositi nase pare na diplomatke aktivnosti Jeremic Vuka i kompanije!
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa ja mislim da ti ne znaš šta je nacionalizam.

mi smo lgbt patriote, a ti crkni od muke! :D
Korisnikov avatar
By Elena
A što da ne? Zar su LGBT osobe manje vredne od strejt ljudi pa nemaju ustavno pravo koje je inače svima zagarantovano - da slobodno biraju svoje političko opredeljenje? Zar negde piše da svi LGBT moraju da seku vene za Čedom, Kandićkom i sličnima? Neka hvala!

Svako ko to želi ima pravo da bude za liberale ili vladajuću većinu ali isto tako i drugi imaju pravo da budu šta žele bez da ih neko osuđuje i gura u već pripremljen kalup. Ja sam lezbejka, sebe smatram srpskim nacionalistom (šovinista nisam ali nažalost mnogi osuđuju jer ne znaju razliku i ne planiraju da se edukuju jer im je lakše da lupaju napamet) i ne vidim šta se to koga tiče :veverice:

A što se ove presude tiče - očekivano. Nadam se da niko neće ispoljiti nezadovoljstvo na govornicama, izlozima i žardinjerama. :oklagija:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Li

Slika

Evo fotke jednog velikog heroja, coveka zasluzenog za spas namucenih siptara, jednog velikana demokratije...
Posto se polomiste oko toga sa kim bi ste otisli na partiju sexa (da naglasim da vodi fasista Misa Vacic) mozda bi neko od vas da popusi i Taciju... da li da uvedem glasanje ili ne... hmm

:srbin:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mage
Potpisujem sve što je Dirrty rekao :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Patriotizam + šovinizam = nacionalizam.

Eh da je sve po definiciji, pa svet bi bio mnogo jednostavnije mesto!

To o čemu mi raspravljamo nije sloboda, već uskraćivanje slobode.
Okanite se Kosova, i pustite da ljudi tamo žive makar ovako (bedno) kao što i mi živimo!

Ako vam je do obilaska jebenih manastira, pa ne treba vam viza za Kosovo, dovoljan je pasoš, i dobri odnosi.
Bilo kakvu vrednost Kosova pored toga (ako i sa tim...) ja stvarno ne vidim!
Korisnikov avatar
By nsc

Bole me pička, ali bukvalno!

Sooo last decade! :kuckuc:

ma tebe nesto puno boli, a da odes do lekara? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uvek me zaboli na ovakve glupave rasprave.
To je uobičajeno stanje, bez panike, nema potrebe za posete lekaru.

Ne znam samo zašto gubim vreme uopšte... zaludniji sam od ljudi od kojih me pička boli (ne u tom smislu! :lol: ).
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo na ovo u chemu je ponovo otvoren jedan "zanimljiv" off
Originally posted by Elena
A što da ne? Zar su LGBT osobe manje vredne od strejt ljudi pa nemaju ustavno pravo koje je inače svima zagarantovano - da slobodno biraju svoje političko opredeljenje? Zar negde piše da svi LGBT moraju da seku vene za Čedom, Kandićkom i sličnima? Neka hvala!

Svako ko to želi ima pravo da bude za liberale ili vladajuću većinu ali isto tako i drugi imaju pravo da budu šta žele bez da ih neko osuđuje i gura u već pripremljen kalup. Ja sam lezbejka, sebe smatram srpskim nacionalistom (šovinista nisam ali nažalost mnogi osuđuju jer ne znaju razliku i ne planiraju da se edukuju jer im je lakše da lupaju napamet) i ne vidim šta se to koga tiče :veverice:
ovo se nadovezuje na ono shto sam ja josh davno govorio- da bi valjalo da vi srpski GLB....koje josh slovo..... nacionalisti slobodno imate neki drugi vash forum ili bar potforumske sobe ovog foruma.
jer, mislim da ovaj forum sledi mejnstrim gej (dakle, gej mejnstrim) nenacionalistichke ili chak antinacionalistichke, kozmopolitske, pro-levicharske, politichko-korektne, socijalliberalne i socijaldemokratske stavove a shto vi srpski GLB...koje josh slovo..... nacionalisti napadate konstantno.
e, sada, ja ne kazem da i vi nemate pravo na vashe vidjenje stvari, ali da bi poshtedili ovaj forum beskrajnih i konstantnih svadja ideoloshkog tipa (koje chesto znaju prerasti u svadje na lichnom nivou, a shto je no, no) valjalo bi brate i sestro da imate vashu vrstu GLB.... foruma. ili pak srpske GLB.... nacionalistichke sobe i/ili potforume koji bi bili vashi na ovom forumu. jer, niko nikoga ne mora (niti treba, chak) da prevaspita da postane podoban nekome, a poshto je ovako kako je ovde stalno, beskrajno i uvek povuci-potegni s tendencijom da bude sve ruznije i ruznije izmedju nacionalista i ne-nacionalista (antinacionalista), to brate i setro, razidjimo se malo na svoje tabore. svakako u "svojim" taborima ne znachi da bi svako uvek samo aminovao i potvrdjivao nekome "svom" jer i unutar ideoloshki slichnog tabora zna biti itekako diskusija i polemika, ali bi mislim doprinelo smanjenju konstantne napetosti (koja samo uvek ima tendenciju da bude sve gora i ruznija) na forumu izmedju vas nacionalista i nas ne-nacionalista (uklj. antinacionaliste). :eureka:
Korisnikov avatar
By blabla54380
овај се залаже за етничко чишћење форума. уа!
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne etnichko, vec ideoloshko. ne chishcenje, vec malo razdruzivanje.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ма немој. е па отвори ти други форум, па се тамо респектабилно опуштај са својим идеолошким истомишљеницима.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ponavljam: mislim da ovaj forum sledi mejnstrim gej (dakle, gej mejnstrim) nenacionalistichke ili chak antinacionalistichke, kozmopolitske, pro-levicharske, politichko-korektne, socijalliberalne i socijaldemokratske stavove a shto vi srpski GLB...koje josh slovo..... nacionalisti napadate konstantno.
dakle, ja vec imam moj forum, na vama je, koji stalno napadate postulate ovog foruma, da nadjete sebi/vama drugi "bolji"....... :eureka:

p.s. svakako, sve ovo shto kazem za srpske GLB.....koje josh slovo.... nacionalsite sasvim isto vazi i za GLB..... koje josh slovo..... nacionaliste bilo koje druge nacije. kao i za hetero- nacionaliste i shoviniste uopshteno, i opet bilo koje nacije da su. mislim da se sve to podrazumeva i bez ovog mog p.s.-a, ali eto tek' da me se krivo ne shvati, pominjem i sve ovo shto je bilo verujem podrazumevajuce.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ми нисмо националисти, ми смо патриоте под један, под два, не сери да имаш форум. па ја тамо морам да се региструјем.
Korisnikov avatar
By Elena
ovo se nadovezuje na ono shto sam ja josh davno govorio- da bi valjalo da vi srpski GLB....koje josh slovo..... nacionalisti slobodno imate neki drugi vash forum ili bar potforumske sobe ovog foruma.
jer, mislim da ovaj forum sledi mejnstrim gej (dakle, gej mejnstrim) nenacionalistichke ili chak antinacionalistichke, kozmopolitske, pro-levicharske, politichko-korektne, socijalliberalne i socijaldemokratske stavove a shto vi srpski GLB...koje josh slovo..... nacionalisti napadate konstantno.
A gde to sve piše? Neka se oglasi onaj ko je neki urednik, moderator, šta već i kaže da je forum namenjen samo antinacionalistima i da je to neki zvaničan stav pa ću ga vrlo rado napustiti. Dok se ne oglasi, uz dužno poštovanje, ni najmanje me ne zanima šta ti smatraš da je ispravno i poželjno ovde :zongler: Uostalom, šta je to mejnstrim gej? To što se mala grupa društveno i medijski eksponiranih gejeva opredelila za levicu i liberale (pošto imaju iste sponzore) to ne znači da je većina LGBT populacije u Srbiji preuzela taj obrazac. A ovo je, koliko sam ja shvatila, LGBT forum za običan narod bez obzira na političko opredeljenje a ne forum LGBT-aktivista koji moraju da pričaju onako kako im kažu NVO za koje rade. Ako grešim neka me neko ispravi :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Vel boy
u svakom narodu na svetu, gej mejnstrim je opredeljen jasnom vecinom za levicu i socijalliberale/socijaldemokrate.
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Vel boy

u svakom narodu na svetu, gej mejnstrim je opredeljen jasnom vecinom za levicu i socijalliberale/socijaldemokrate.
To je još jedan od stereotipa koji veze nemaju sa mozgom.
Samo oni koji se javno eksponiraju su opredeljeni za levicu a njih je neznatno malo (mada dovoljno da se stekne pogrešan utisak) ;) Oni homoseksualci koji nisu javno medijski eksponirani i nisu uključeni u rad LGBT organizacija su sasvim sigurno veoma različiti po političkim uverenjima, što je i normalno.

Ne znam šta znači mejnstrim, nisam toliko moderna :shunkica:

I nisi mi odgovorio na pitanje - da li negde piše da je ovo forum za socijaldemokratski opredeljenje LGBT? Ako nije eksplicitno rečeno molim lepo, rado ću nastaviti da pišem pa makar se tvom "mejnstrim" osećao pogođenim :carica:

Uostalom - šta to znači što je većina LGBT orijentisana ka levici (ako to uzmemo kao tačno)? Zar ti to daje pravo da prigovaraš onom ko nije ili da ga osuđuješ? Većina je uvek u pravu? :zeka: Tom logikom i većina ljudi je strejt pa nisam sigurna da bi odobrio diskriminaciju sebe koji to nisi :D :luda: Fantastično je kako u nekim sferama života pojedinci pate od toga da nameću svoj stav a u nekim drugim kukaju kada njih hoće da ukalupe :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ali, izvini, oni koji se javno eksponiraju i koji su opredeljeni za levicu su i uchinili, shto direktno shto indirektno, da ti javno neeksponirana i za desnicu opredeljena imash ovo mesto da pishesh shta hocesh (kao shto pishu shta hoce i tvoji josh gori i vulgarniji desni istomishljenici) i slobodu da si lezbejka (odnosno, gejevi, za tvoje josh gore i vulgarnije desne istomishljenike).
mislim, imati malo poshtovanja prema tim javno eksponiranim, za levicu opredeljenim, "vrlo malenim brojchano" gejevima ne bi bilo na odmet, znash.

dalje, ja sam samo izneo moje ochekivanje i vidjenje jednog sluzbenog gej foruma i sajta gej populacije u nekoj naciji (to je samo sluchajno ovde srpska, za isto to u svim drugim nacijama- sasvim isto vazi). konachno je na administraciji foruma da se odredi kakve politichke vrednosti je ovaj forum zeleo/zeli/ce zeleti da promovishe. ja se u to ne mesham, samo iznosim nadanja da bi trebalo biti slichno kao i kod sluzbenih gej foruma i u drugim nacijama/drzavama..... :)

dakle, ja nishta ne osudjujem/osudjujem, ne prigovaram/prigovaram, ja sam samo dao konstruktivnu ideju kao reshenje kako prestati vec jednom na ovom forumu da se koljemo, tako da kazem, izmedju levih i desnih, progresivnih i retrogradnih. mislim da je konstruktivan predlog da vi desni lepo stvorite sami sebi vash tip GLB.... foruma ili vasha odeljenja na ovom, umesto da se prepucavamo unedogled ovde ovako. :)

p.s. pominjesh strejtere i diskriminaciju i izjednachavash to sa ovim shto ja govorim? pa, slabo to i lichi a kamoli da je isto, jer ovaj kutak na internetu i jeste odraz antigejne diskriminacije pri chemu su gejevi prisljeni da se shcucure u jednom kutku tj. ovom (jer, na mejnstrim hetero igralishtima, gejevi bivaju brutalno napadani i diskriminisani od vecine heterosa tamo). dakle, poshto je ovaj sajt i forum JEDAN JEDINI kutak za srpsku gej populaciju, tim samo vishe moze biti rezona ovome shto govorim- da trebamo naci neki modus u kome socijaldemokratski srpski gejevi KONACHNO I VEC JEDNOM NEGDE I NEKAD nece biti napadani, vredjani, pljuvani i zajebavani u zdrav mozak, pa ni od vas srpskih desnicharskih nazovi gejeva.
By dukkehjem
Nacionalizam je ideologija banalnosti, kako je to rekao jedan covek kome vecinom nisu ni dostojni cipele da obrisu...

Patriotizam je druga stvar, mada cak nisam ni patriota.
Kad lepo naucim norveski ima da slavim 17. maj imozda postanem mladi patriota norveske... nema smisla da mnogo acem ovako... :giggle:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Medjunarodni sud pravde ispustio je odličnu priliku da afirmiše posao kojim se bavi i miroljubivom svetu ponudi budućnost bez pravnog i političkog nasilja.

Sedam meseci MSP presipao je iz praznog u šuplje, što bi rekao naš narod.

Tražio je način da se ne obruka, a da udovolji vladarima sveta - Americi, pre svega.

I, uspeo je u tome.

Formalno-pravno, MSP nije se pravno obrukao do kraja, ali jeste dodao gas ne samo Šiptarima i Amerima, već i svim separatističkim pokretima u svetu, a ima ih blizu 100.

Nezamislivo je sa koliko je pravnog cinizma MSP pošao u rešavanje postavljenog pitanja od strane Generalne skupštine UN, na inicijativu Srbije.

Do tančina je išao u razgoljivanju pitanja Deklaracije, kao da je reč o aktu nekog kućnog saveta, a ne separatističkom činu u okviru jedne medjunarodno priznate i legitimne države, Republike Srbije.

U tom poslu, došao je do krucijalnog saznanja da se ne zna ni čija je dekleracija. Nije Skupštine Kosova, a ne zna se da li je demokratsko izabranih predstavnika naroda, kako piše u engleskoj i francuskoj verziji, mada u originalu koji su potpisali učesnici skupa u Prištini tako ne piše!

Obrušili su se onda na Rezoluciju SB UN 1244 i dali savetodavno mišljenje šta je zapravo "pisac hteo reći". Kao da to oni koji su je doneli ne znaju. I na osnovu svog tumačenja osnovnih ciljeva Rezolucije doneli zaključak kakav su doneli. Sraman za jednu takvu instituciju.

Srbiji sada predstoji još teži put do dokazivanja nelegalnosti separatista na Kosovu. Biće potrebno ne samo dosta umešnosti, već i odlučnosti da se ne poklekne pred strahovitim pritiscima svetskih silnika.

Po mom mišljenju presudnu ulogu imaće EU. Ako države EU koje nisu priznale nezavisnost Kosova istraju u tome, naše šanse su povoljnije za dalju bitku.

U suprotnom nam ostaje samo da kažemo: Mi nikada, ni pod kojim uslovima, nećemo priznati nezavisno Kosovo.

I tačka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!