ali, izvini, oni koji se javno eksponiraju i koji su opredeljeni za levicu su i uchinili, shto direktno shto indirektno, da ti javno neeksponirana i za desnicu opredeljena imash ovo mesto da pishesh shta hocesh (kao shto pishu shta hoce i tvoji josh gori i vulgarniji desni istomishljenici) i slobodu da si lezbejka (odnosno, gejevi, za tvoje josh gore i vulgarnije desne istomishljenike).
mislim, imati malo poshtovanja prema tim javno eksponiranim, za levicu opredeljenim, "vrlo malenim brojchano" gejevima ne bi bilo na odmet, znash.
dalje, ja sam samo izneo moje ochekivanje i vidjenje jednog sluzbenog gej foruma i sajta gej populacije u nekoj naciji (to je samo sluchajno ovde srpska, za isto to u svim drugim nacijama- sasvim isto vazi). konachno je na administraciji foruma da se odredi kakve politichke vrednosti je ovaj forum zeleo/zeli/ce zeleti da promovishe. ja se u to ne mesham, samo iznosim nadanja da bi trebalo biti slichno kao i kod sluzbenih gej foruma i u drugim nacijama/drzavama.....
dakle, ja nishta ne osudjujem/osudjujem, ne prigovaram/prigovaram, ja sam samo dao konstruktivnu ideju kao reshenje kako prestati vec jednom na ovom forumu da se koljemo, tako da kazem, izmedju levih i desnih, progresivnih i retrogradnih. mislim da je konstruktivan predlog da vi desni lepo stvorite sami sebi vash tip GLB.... foruma ili vasha odeljenja na ovom, umesto da se prepucavamo unedogled ovde ovako.
p.s. pominjesh strejtere i diskriminaciju i izjednachavash to sa ovim shto ja govorim? pa, slabo to i lichi a kamoli da je isto, jer ovaj kutak na internetu i jeste odraz antigejne diskriminacije pri chemu su gejevi prisljeni da se shcucure u jednom kutku tj. ovom (jer, na mejnstrim hetero igralishtima, gejevi bivaju brutalno napadani i diskriminisani od vecine heterosa tamo). dakle, poshto je ovaj sajt i forum JEDAN JEDINI kutak za srpsku gej populaciju, tim samo vishe moze biti rezona ovome shto govorim- da trebamo naci neki modus u kome socijaldemokratski srpski gejevi KONACHNO I VEC JEDNOM NEGDE I NEKAD nece biti napadani, vredjani, pljuvani i zajebavani u zdrav mozak, pa ni od vas srpskih desnicharskih nazovi gejeva.