Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
ma ima i onih koji su duze kako vec kazes u "prici", pa svako gleda to na svoj nacin.

never mind anyway, jos cemo to vec diskutovati na objektivno subjektivan naci ;)

nego se nosim mislju da otvorim temu, na slicnu temu. ako me ne bude mrzelo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako bude teme, bice i mene ;)

ne znam ovde puno ljudi i bas me interesuje dal je tu bitan faktor godina kako si rekla, da se naprimer iskusnije devojke (da ne kazem starije) slazu vise sa tvojim shvatanjem, a mladje sa mojim :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:cheer:

s obzirom da si novajlija kontam da si mladja generacija, mozda je stvarno moja teorija tacna da su mladje uz mene, a iskusnije iz skyen

:cheer:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Null
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by Mage

Sanja lepo zbori :)

Mada ja mislim da pederi imaju mnogo veći problem oko pronalaženja stabilne i "normalne" veze pošto su uglavnom promiskuitetne droljice :lol:
al' ih ima pun klinac. kompenzacija.
yep. spojiš sve fuck date-ove i eto ti veze na kojoj mnogi mnoge mnogi mogu da joj pozavide :kosa:

eee to je zato što ste pederi. začarani krug, vidiš :]]
kiddin, to mi jednostavno nikad neće biti jasno samo.. fuck date wtf jebote.
bezdušnici :drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
ni meni. :ozbiljan:

ali kao AHAHHAHA get it ahahaha

ne stvarno :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Skyen

i ja sam od onih koji misle da se ljubav desi, kako i gde to moze da se trazi??
i uvek cu radije biti sama nego sa nekim ko mi parcijalno odgovara razmisljajuci da bolju necu naci! a kako sazrevas i menjas se, mozes doci u situaciju da ti posle nekoliko godina ta osoba ne odgovara, da se ne razvijate istim tempom i u istom smeru. i da li je to razlog da ostanes sa tom osobom? za mene nije.

ako je covek opsednut ljubavlju i time da mu je neko neophodan, svoj zivot cini komplikovanijim i nesretnijim sa svakim novim neuspehom.

zivi zivot, uzivaj u svakom novom danu, prijateljima, svemu sto cini zivot lepim i znaj sta zelis, naci ce put do tebe.

na konto ove price: znam dosta ljudi koji su nesretni ako nisu u vezi, koji ne mogu da funkcionisu sami. i u konstantnoj su potrazi za nekim. za mene je to porazavajuce, da moja sreca i moje dobro raspolozenje zavise od nekog drugog. sve je u percepciji, ali ovakav still zivota, po meni, zahteva dobrano preispitivanje. jer kao po pravilu nosi neki problem koji se tako zakopava. a od njega se tako pobeci ne moze trajno.
:iskolacen: P O T P I S U J E M ! ! ! ! :hail:

Vezano za bold-ovani deo: Nemojte pokusavati da promenite nekog zbog 20% stvari oko kojih se slazete, ipak ostaje nemogucih 80% za popraviti... Mozda bas propustate priliku za pravu ljubav, koja vam je ispred nosa, ali ste previse slepi da bi videli to...dakle, dupla steta... :yes:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Brate, Stati...svaka ti cast zatemu...
Isto se i ja pitam zadnjih par godina...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Evo...uzmimo mene za primer...!
Nisam lepa...sto jeste, jeste...necemo se lagati...
Ali nisam bas ni grob!
Jako sam zabavna, kad hocu..ni tu se necemo lagati.. :D
Dobra sam osoba, dobar prijatelj, hocu da pomognem kad god mogu...
Znam da sam kvalitetna osoba i da mogu dostaa toga da pruzim...
Ali, brate...! Ne da ne mogu da nadjem devojku, nego ne moze ni ona mene :D
Mislim, stvarno...svi bi kao dobru osobu, zabavnu, pametnu ( i pametna sam, da se zna ), a kad im se to nudi..neka hvala..
E sad...poenta ove moje price je.. kako bih vam rekla....... Zasto devojke ne zele normalnu osobu? Svi nesto trce za devojkama poput one iz Statusovog posta, a nas fine ko jebe...(NIKO)! Al, svi kao hoce normalnu devojku...mislim...ne mogu sad bas da objasnim najbolje sta sam htela da kazem, jer sam mamurna...ali mislim da se ukapiralo otprilike...

Eto...danas sam malo previse ogorcena na zenski svet, pa je oovo posledica te ogorcenosti...
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
...lepo sam ti rekla > tuzna prica i kraj
By misha26
Istina je da su fine devojke zapostavljene tj. njima niko i nedaje sansu jer kao fine devojke su dosadne i uvek nesto smaraju a one druge sto prosipaju dripacke fazone i imaju stav pusim, pijem i nogama bijem su zakon i svima su zanimljive, one su kako zakon .

Ovo bi se moglo nazvati drustvenom nepravdom .
Korisnikov avatar
By Anci-$
:angel: drustvena nepravda je gora od epidemije.
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by Zaljubljena

Izvin'te sto nemam tuznu pricu!

Pokusaj od neke price da napravis...izmeni detalje neke, dodaj nesto...jbg - veliki broj danasnje omladine voli "lose" ljude. Ne treba da budes govno jer ce te hejtovati - i tek si onda nadrljala, samo nemoj biti previse dobra.

P.S. Mada ti bre umes da pomeris druge sa tvojim prozivanjem i to postenoo :P
Korisnikov avatar
By starsailor
skyen :up: sve si rekla
zaljubljena nemoj da se menjas nikako. ostani kakva jesi.unikatna :kiss: doci ce ljubav.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zaljubljena

Evo...uzmimo mene za primer...!
Nisam lepa...sto jeste, jeste...necemo se lagati...
Ali nisam bas ni grob!
Jako sam zabavna, kad hocu..ni tu se necemo lagati.. :D
Dobra sam osoba, dobar prijatelj, hocu da pomognem kad god mogu...
Znam da sam kvalitetna osoba i da mogu dostaa toga da pruzim...
Ali, brate...! Ne da ne mogu da nadjem devojku, nego ne moze ni ona mene :D
Mislim, stvarno...svi bi kao dobru osobu, zabavnu, pametnu ( i pametna sam, da se zna ), a kad im se to nudi..neka hvala..
E sad...poenta ove moje price je.. kako bih vam rekla....... Zasto devojke ne zele normalnu osobu? Svi nesto trce za devojkama poput one iz Statusovog posta, a nas fine ko jebe...(NIKO)! Al, svi kao hoce normalnu devojku...mislim...ne mogu sad bas da objasnim najbolje sta sam htela da kazem, jer sam mamurna...ali mislim da se ukapiralo otprilike...

Eto...danas sam malo previse ogorcena na zenski svet, pa je oovo posledica te ogorcenosti...
iako se ne pronalazim, ja ovo POTPUNO kapiram i podrzavam...oduvek slusam te price o nepostojanju te takve, gorepomenute....i stalno se pitam sto se te silne zene ne smuvaju medjusobno, kad, navodno, to traze...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
postavila bi pitanje nadovezujuci se na temu...

za vezu je potrebno dvoje... i ono, da nije mozda krivica samo u tim potencijalnim devojkama, nego je mozda problem u nama?

ja nisam navikla da duzi vremenski period budem single, i kad mi dodje kriza, desava mi se da grizem jastuk i kazem, "epa sad cu biti sa prvom koja se ponudi..."
i onda, se neka "ponudi" a ja iskuliram, zato sto u 90% slucajeva jos pri upoznavanju nadjem nesto sto mi zasmeta na toj osobi...

dakle, pitanje je : jesam samo ja takva?
da pojednincima u startu ne dajem sansu da ih upoznam bolje, nego ako se ne skontamo u prvih par minuta, ja tu osobu ostavljam iza sebe i produzavam trazeci i dalje THE ONE...
By therealrocknrolla
Da biste zasluzile raj, morate da se patite kroz zivot:pop:
Dakle, pocnite od dna lanca ishrane, droce, skotovi, fenserke, sponzoruse... i onda se polako penjite, korak po korak. Na kraju puta vas ceka zasluzena nagrada. Eh da, i redovno palite svecu :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:

prosla sam sve to, jbg nisam palila svece... ako sad odjednom popalim 100, oce prokletstvo nestati???
By therealrocknrolla
Pa sad, za svaku cicu jedna sveca.
A ti si bila sa 100 riba?!
Uzas promiskuiteta :opatica:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
no no no... ja sam dobro dete :andjelak: od svake podvrste po dve, eventualno tri... ono, ne volim da generalizujem :shmi:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!