Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Null
Originally posted by ultravioletyep. spojiš sve fuck date-ove i eto ti veze na kojoj mnogi mnoge mnogi mogu da joj pozavide
Originally posted by Mageal' ih ima pun klinac. kompenzacija.
Sanja lepo zbori
Mada ja mislim da pederi imaju mnogo veći problem oko pronalaženja stabilne i "normalne" veze pošto su uglavnom promiskuitetne droljice
Originally posted by SkyenP O T P I S U J E M ! ! ! !
i ja sam od onih koji misle da se ljubav desi, kako i gde to moze da se trazi??
i uvek cu radije biti sama nego sa nekim ko mi parcijalno odgovara razmisljajuci da bolju necu naci! a kako sazrevas i menjas se, mozes doci u situaciju da ti posle nekoliko godina ta osoba ne odgovara, da se ne razvijate istim tempom i u istom smeru. i da li je to razlog da ostanes sa tom osobom? za mene nije.
ako je covek opsednut ljubavlju i time da mu je neko neophodan, svoj zivot cini komplikovanijim i nesretnijim sa svakim novim neuspehom.
zivi zivot, uzivaj u svakom novom danu, prijateljima, svemu sto cini zivot lepim i znaj sta zelis, naci ce put do tebe.
na konto ove price: znam dosta ljudi koji su nesretni ako nisu u vezi, koji ne mogu da funkcionisu sami. i u konstantnoj su potrazi za nekim. za mene je to porazavajuce, da moja sreca i moje dobro raspolozenje zavise od nekog drugog. sve je u percepciji, ali ovakav still zivota, po meni, zahteva dobrano preispitivanje. jer kao po pravilu nosi neki problem koji se tako zakopava. a od njega se tako pobeci ne moze trajno.
Originally posted by Orlando the Lady
Upravo.
Necu se pomaci od shvatanja da se najbolje price pricaju ,,van price".
Originally posted by Zaljubljena
Izvin'te sto nemam tuznu pricu!
Originally posted by DarkAngel;)
Originally posted by Zaljubljena
Izvin'te sto nemam tuznu pricu!
P.S. Mada ti bre umes da pomeris druge sa tvojim prozivanjem i to postenoo
Originally posted by Zaljubljenaiako se ne pronalazim, ja ovo POTPUNO kapiram i podrzavam...oduvek slusam te price o nepostojanju te takve, gorepomenute....i stalno se pitam sto se te silne zene ne smuvaju medjusobno, kad, navodno, to traze...
Evo...uzmimo mene za primer...!
Nisam lepa...sto jeste, jeste...necemo se lagati...
Ali nisam bas ni grob!
Jako sam zabavna, kad hocu..ni tu se necemo lagati..
Dobra sam osoba, dobar prijatelj, hocu da pomognem kad god mogu...
Znam da sam kvalitetna osoba i da mogu dostaa toga da pruzim...
Ali, brate...! Ne da ne mogu da nadjem devojku, nego ne moze ni ona mene
Mislim, stvarno...svi bi kao dobru osobu, zabavnu, pametnu ( i pametna sam, da se zna ), a kad im se to nudi..neka hvala..
E sad...poenta ove moje price je.. kako bih vam rekla....... Zasto devojke ne zele normalnu osobu? Svi nesto trce za devojkama poput one iz Statusovog posta, a nas fine ko jebe...(NIKO)! Al, svi kao hoce normalnu devojku...mislim...ne mogu sad bas da objasnim najbolje sta sam htela da kazem, jer sam mamurna...ali mislim da se ukapiralo otprilike...
Eto...danas sam malo previse ogorcena na zenski svet, pa je oovo posledica te ogorcenosti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!