Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li bi se pridružili oružanoj pobuni?

Da
6
35%
Ne
11
65%
Korisnikov avatar
By Mage
Ako ima potporu većine stanovništa u čemu je svrha boriti se :neznam:

Jedino što u tom slučaju ostaje je da spakujemo stvari i... :bye:
Korisnikov avatar
By Srklet
naravno. uvijek sam htio ubiti nekoga, a ako bi to jos bilo u borbi za slobodu, onda super!
By mythe
pridruzio bi se nekoj oruzanoj pobuni samo pod jednim uslovom. A to je ako bi video da je to dobitna kombinacija, drugacije stavio bi se na stranu onih koji gushe tu pobunu. A ako je situacija neizvesna, e onda bi zauzeo neutralnu poziciju i sacekao razvoj situacije ;) pametno i lukavo, he ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
e da, ja bih medju prvima pogubio mythea. :salut:
By mythe
ne sumnjam u to :D inace, ni ja tebe ne bi postedio, kao sto te, nadam se, sutra BBB ne budu 'postedjeli' ;)
Korisnikov avatar
By m..
ajme, cveta ljubav 2 posta iznad mene...

ne verujem... mislim wtf.. otkud znam, ne bih nesto da ubijam ljude.
By Guion Nerville
mislim da je bolje i efikasnije da se borimo drugim sredstvima, o posledicama da ne govorim...

Slika
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne.

Homofobi se bore oruzjem, jer nemaju argumente, ne bih mogla da se spustim na njihov nivo. :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Gabriel
ma meni je svega preko glave...dodje li do seoskog rata, ja odo...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by mythe

pridruzio bi se nekoj oruzanoj pobuni samo pod jednim uslovom. A to je ako bi video da je to dobitna kombinacija, drugacije stavio bi se na stranu onih koji gushe tu pobunu. A ako je situacija neizvesna, e onda bi zauzeo neutralnu poziciju i sacekao razvoj situacije ;) pametno i lukavo, he ;)
fino prosim, zakaj mećete četnički program u kontekst gay oružane pobune? :predsednik:
ovdje se ne može surađivati sa okupatorom jer bi to automatski bilo vrbovanje istog na našu stranu... daklem, postoji samo ili-ili mogućnost... :vulkanac:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dosta je više s oružijem. S puškom i metkom nikoga nećeš ubediti u suprotno, a pre ili kasnije ruka s kojom držiš pištolj će se umoriti...
Mada verujem da ove energije promena koje su oko nas će probuditi u ljudima razumevanje.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Morgan Le Faye

Dosta je više s oružijem. S puškom i metkom nikoga nećeš ubediti u suprotno, a pre ili kasnije ruka s kojom držiš pištolj će se umoriti...
Mada verujem da ove energije promena koje su oko nas će probuditi u ljudima razumevanje.
pa sad... da te Drug tito poslušao nikada ne bi bilo SFRJ i ja nikada ne bih bio primljen u pionire... a to ti nikada ne bih mogao oprostiti... :elektro:
By mythe
e da, sada se setih mudrih reci jednog pesnika, koji jednom rece - " za ideale ginu budale"....
Korisnikov avatar
By Pipin
Ne.
Ja sam za oružanu intervenciju, nema potrebe za pobunom.
Namlatiti lepo organizovano močugama i onim praćkama, kako oni nas dosad, tako i mi njih odsad. :nokti:

Originally posted by Zwezdica
Homofobi se bore oruzjem, jer nemaju argumente, ne bih mogla da se spustim na njihov nivo. :wcsolja:
Znači, ko nema argumente, taj ima slobodu ispoljavanja svoje sopstvene seksualnosti i vlast da mlati po želji i potrebi one koji bi da ispoljavaju karakteristike suprotne seksualnosti?
Cool, dajem sve svoje argumente, dajte mi ono što imaju strejteri. :pirat:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Da sam u Ugandi ili Iranu, borio bih se kako i čim znam i umijem. Ovdje gdje sam imam potrebe za pobunom, ali ne i oružanom.
Korisnikov avatar
By ManToy
Oruzana pobuna? Ne hvala... ja koristim pesnice. Inace jesam za pobunu. :uljenavatru:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!