- 18 Jun 2010, 15:11
Da li bi se pridružili oružanoj pobuni LGBT........ŽNJ ljudi protiv izrazito homofobnog režima koji u tome ima potporu većine stanovništva? 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Popeye
naravno. uvijek sam htio ubiti nekoga, a ako bi to jos bilo u borbi za slobodu, onda super!
Originally posted by Nullne znam što će ti...
biste
Originally posted by mythefino prosim, zakaj mećete četnički program u kontekst gay oružane pobune?
pridruzio bi se nekoj oruzanoj pobuni samo pod jednim uslovom. A to je ako bi video da je to dobitna kombinacija, drugacije stavio bi se na stranu onih koji gushe tu pobunu. A ako je situacija neizvesna, e onda bi zauzeo neutralnu poziciju i sacekao razvoj situacijepametno i lukavo, he
![]()
Originally posted by Morgan Le Fayepa sad... da te Drug tito poslušao nikada ne bi bilo SFRJ i ja nikada ne bih bio primljen u pionire... a to ti nikada ne bih mogao oprostiti...
Dosta je više s oružijem. S puškom i metkom nikoga nećeš ubediti u suprotno, a pre ili kasnije ruka s kojom držiš pištolj će se umoriti...
Mada verujem da ove energije promena koje su oko nas će probuditi u ljudima razumevanje.
Originally posted by ZwezdicaZnači, ko nema argumente, taj ima slobodu ispoljavanja svoje sopstvene seksualnosti i vlast da mlati po želji i potrebi one koji bi da ispoljavaju karakteristike suprotne seksualnosti?
Homofobi se bore oruzjem, jer nemaju argumente, ne bih mogla da se spustim na njihov nivo.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!