Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGTo sam i ja pomislio kada je reako da je u pitanju politicka akcija.
Pa dobro, covek je negde lepo rekao da je rec o politickoj akciji. Znaci na sledecim izborima eto ih na glasackom listicu.![]()
Originally posted by _miki_shta da kazem do- raspravi to s Pakijem, GSA i ostalim gej organizacijama koje ovo (peticiju- ne peticiju....) organizuju.
Paki nije prikrio,naprotiv.Ja sam upravo od njega i saznao za nameru da se javno obnaroduje spisak.
Ali to ne pise na sajtu na kome se/ce prikupljaju potpisi.
To i jeste moja primedba.
Sto se tice peticije.Naravno da postoji problem.Jer ovo nije peticija.Kdo nas peticija nije zakonski uredjena,a samim tim i omogucena.Ona je samo prizanta ustavom kao pravo.Ali,naravno,odustvom zakonskog uredjenja ovo ustavno pravo je samo mrtvo slovo na papiru,odnosno uskracneo nam je to pravo.
Dakle ovo nije peticija.To sto se tako zove akcija,to samo stvara zabludu.
Znamo sta su ciljevi peticije.Ali posto ovo niej peticije,mi ne znamo sta je ovo i sta potpisujemo.
Ja i pitam sta je to.
Originally posted by _miki_Ko da ti skrene paznju? Pa ovi bi bulju dali da osvanu jos koji sekund na TV-u. U politici je sve dozvoljeno.
Originally posted by ZvezdasBGTo sam i ja pomislio kada je reako da je u pitanju politicka akcija.
Pa dobro, covek je negde lepo rekao da je rec o politickoj akciji. Znaci na sledecim izborima eto ih na glasackom listicu.![]()
I opet bi trebalo da skrenu paznju onima koji zele da potpisu spisak da je u pitanju politicka akcija,a ne peticija.Ovako stvaraju ili odrzavaju pogresnu sliku o tome,odnosno dovode ljude u zabludu.
Originally posted by Vel boyPa ako ne prave razliku, onda za njih nema "kulturnih, poštenih itd" i ne mogu ih mrzeti VIŠE, zar ne? Ovo je lep primer kontradikcije koji dolazi od osobe koja "baca u apsurd one koji su već u apsurdu" -- što je, jelte, apsurd, kao i jezik kojim se služi, a koji ne znam koji je, ali znam da nije srpsko-hrvatski.
sve su to osnovne tachke oko kojih gejevi, ma koliko razlichiti medjusobno, trebaju biti ujedinjeni- jer antigeji, kao shto i sam znash ne prave razliku izmedju boljih i loshijih gejeva. zapravo, antigejima najvishe smetaju i najvishe mrze kulturni/e, poshteni/e, moralni/e, dostojanstveni/e gejevi/e jer mi takvi gejevi razbijamo u paramparchad sve antigejne homomrzilachke stereotipe i lazne propagande o "pederima" i bacamo antigeje, homofobe i ine homomrzioce u apsurdnost u kojoj antigeji, homofobi i ini homomrzioci i jesu .
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Vel boyPa ako ne prave razliku, onda za njih nema "kulturnih, poštenih itd" i ne mogu ih mrzeti VIŠE, zar ne? Ovo je lep primer kontradikcije koji dolazi od osobe koja "baca u apsurd one koji su već u apsurdu" -- što je, jelte, apsurd, kao i jezik kojim se služi, a koji ne znam koji je, ali znam da nije srpsko-hrvatski.
sve su to osnovne tachke oko kojih gejevi, ma koliko razlichiti medjusobno, trebaju biti ujedinjeni- jer antigeji, kao shto i sam znash ne prave razliku izmedju boljih i loshijih gejeva. zapravo, antigejima najvishe smetaju i najvishe mrze kulturni/e, poshteni/e, moralni/e, dostojanstveni/e gejevi/e jer mi takvi gejevi razbijamo u paramparchad sve antigejne homomrzilachke stereotipe i lazne propagande o "pederima" i bacamo antigeje, homofobe i ine homomrzioce u apsurdnost u kojoj antigeji, homofobi i ini homomrzioci i jesu .
Originally posted by *STATUS*
Мислим да је ова акција чиста глупост...
Уосталом, ко гарантује безбедност људима који скупљају потписе?![]()
Петиције су глупост, па странка Томе Николића је скупила 1 000 000 (милион) потписа грађана који су за нове изборе, па је премијер Цветковић само рекао
"Џабе сте се трудили, избори ће бити онда када су предвиђени и ништа од ванредних избора",
па ће тако проћи и ова петиција...
Мислим да пре треба типовати на помоћ државе, него на петиције по улицама које само још више могу да изиритирају грађане....
Држава ће или да гарантује безбедност или неће, петиција ту ништа не може да промени....![]()
![]()
Originally posted by Dušan Maljkovićdakle, ja ni nisam rekao da kod antigeja ima tj. nisam rekao da antigeji nuzno priznaju da ima kulturnih, poshtenih, dostojanstvenih, moralnih gejeva pa nas takve josh vishe mrze.
Originally posted by Vel boy
mi takvi gejevi razbijamo u paramparchad sve antigejne homomrzilachke stereotipe i lazne propagande o "pederima"[/u][/b]
Originally posted by Vel boyZnate, ja ne pravim nikakvu razliku među rasama, ali ipak najviše volim belce. To je rekao dotični, a kada mu skreneš pažnju, onda on opet ponovi isto, sa sve citatom sopstvene greške koju izgleda ne ume ni da prepozna.
znao sam da ce dezurni forumski apsurdnik (koji je ovo tek jezik?bitno je da je smisleno tachan termin za njega, ne leksikchko-gramatichki ispravan; josh on misli da cu mu o jeziku ispostavljati rachune
) pocheti neshto da meni pametuje. to kao neki mu revansh za......, al' i tu gubi.
Originally posted by Dušan Maljkovićdakle, ja ni nisam rekao da kod antigeja ima tj. nisam rekao da antigeji nuzno priznaju da ima kulturnih, poshtenih, dostojanstvenih, moralnih gejeva pa nas takve josh vishe mrze.
Ja sam rekao u smislu da MI poshteni, dostojanstveni, moralni gejevi smo upravo najvishe na udaru i omrazeni od antigeja, bez obzira da li nas antigeji smatraju za poshtene, dostojanstvene, moralne. (no, ochito je to za D.M.-a previshe za razumeti.... ili se on samo pravi da ne razume jer.... se.... prepoznaje...... ko zna vec gde...... ochito ne u pridevima u kontekstu....)
znachi, ovi pridevi su praktichno praktikovani od strane nas samih takvih, priznati od strane nas samih takvih te svih onih koji nisu antigeji. zbog tog je vrlo ochito da su antigeji u dodatnom stresu i frustraciji shto mi takvi gejevi kod razumno mislecih ljudi ne ispunjavamo one stereotipe i predrasude koje antigeji shire o nuzno svim "pederima", a kroz stres i frustraciju kod antigeja se dakako javlja josh jacha doza besa i mrznje.
no, objashnjavati ovo D.M.-u (koji je samo jedan jedini put kao dobro odgovorio npr. antonicu, a sada u drugoj temi skoro pa zauzima se za njegovu politichku stranu) je - ochito zaludu......
Originally posted by Dušan Maljković
Znate, ja ne pravim nikakvu razliku među rasama, ali ipak najviše volim belce. To je rekao dotični, a kada mu skreneš pažnju, onda on opet ponovi isto, sa sve citatom sopstvene greške koju izgleda ne ume ni da prepozna.
Originally posted by Dušan MaljkovićMogao si lepo da kažeš da oni PRAVE razliku i da im stoga više smetaju oni koji se ne uklapaju u stereotipe. To je doduše teza koju tek treba pokazati -- meni se recimo čini da su najviše na udaru tzv. kruzeri u Srbiji koji bi se dali uklopiti u bar jednu predrasudu.to ti raspravi sam sa sobom.
Originally posted by Dušan Maljkovića, ovo je poooosebno jako.
A što se tiče ispostavljanja računa glede jezika, nema razloga da to činiš. Siguran sam da ništa ne pišeš ni objavljuješ, pa onda i možeš da sastavljaš onakve stilske i gramatičke rugobe od rečenica. However, ako se odlučiš da ipak nešto po tom pitanju ponekad uradiš, plašim se da će račun tebi ispostaviti lektor i da će biti POVEĆI.![]()
Originally posted by Vel boy
kada nema argumenata, neki pozerash ce da se osvrce na moje lezerne, pa opet stilsko-gramatichko iznad-prosechne i bolje od mnoshtva obichnog forumashtva, rechenice.
Originally posted by Super Mariomora da si mnogo razmisljao. bas se osjeti taj znoj kognitivnog napora u tvojem postu.
Ako je u srbiji ekstremno homofobicno 48%, a 18% podrzava gej brakove, sustina je je kako pridobiti ostatak (34%) koji su umereno tolerantni. Koriscenjem reci parada? Posterima sa golim zadnjicama (Zagreb)? Mislim da ne.
Originally posted by Tungi
A nigde pomenute pretnje i prikupljanje liste imena potpisnika od strane desnicara?
A nigde pomenute pretnje i prikupljanje liste imena potpisnika od strane desnicara?
Та листа неће бити само сведочанство, већ и доказни документ када се по доласку патриотске власти буду повели поступци против потписника због ширења неморала, педофилије и против природног блуда.
Originally posted by PakiJel i na standovima koristite ovakve fraze ili je to rezervisano samo za internet?
Ajde prestani sa prozivkama i optužbama. Presavij tabak pa tuži, brate mili![]()
Niti je počelo online potpisivanje niti su ljudi koji su do sada na štandu GSA potpisivali ostali uskraćeni za potrebne informacije. Ljudi imaju mozga, nije to samo tvoja privilegija![]()
Originally posted by PakiPaki,ako nemamo vec mozga,manje-vise smo pismeni pa i sami mozemo da procitamo ove vesti na internetu cije linkove si okacio.
http://www.ombudsman.rs/index.php/lang- ... 5-09-58-30
http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=60
Originally posted by SprinterSprica dosao:lezkiss::kolo:
Та листа неће бити само сведочанство, већ и доказни документ када се по доласку патриотске власти буду повели поступци против потписника због ширења неморала, педофилије и против природног блуда.![]()
![]()
![]()
![]()
svi cemo na goli otok sunce vam jebem![]()
Originally posted by kyrgyzAko je neka aktivistička organizacija vrlo aktivna i ako neko ima konkretne rezultate, to je GSA, stvarno mislim da im nije potrebna ova peticija da bi nekome dokazali da nešto rade.
Taj jebeni spisak prave da bi nekom ko ih finansira pokazali da nesto rade!!!
![]()
Originally posted by UlixDa li pod konkretnim rezultatima podrazumevas proslogodisnju Paradu ponosa?Ili mislis samo na one koje su se odrzavale u godinama pre nje?
Originally posted by kyrgyzAko je neka aktivistička organizacija vrlo aktivna i ako neko ima konkretne rezultate, to je GSA, stvarno mislim da im nije potrebna ova peticija da bi nekome dokazali da nešto rade.
Taj jebeni spisak prave da bi nekom ko ih finansira pokazali da nesto rade!!!
![]()
Originally posted by _miki_Zavisi od toga da li želiš da ih vidiš i šta su za tebe rezultati.
Nego kada cemo i mi da vidimo te rezultate?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!