Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Meni Loni u celoj ovoj priči nije jasno zašto tebe uopšte zabole kurac za te degene?
By Gay Dude
e zato ja nemam, sto bi rekla ultraviolet "fakin madafakin" profil na Fecebook-u :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Aaaaaaaaaaa, ti paranoici funkcionisu na sledeci nacin: Oni ne govore kako se zovu kada su u drustvu, nego precute ime kada se predstavljaju kao da je to najnormalnija stvar, nece da kazu mesecima cime se bave itd, aliiiiiiiiiiii zato zele da znaju ko je sve gej, ko je iz njihove okoline, seoceta gej, da znaju svaciji trac, ma bre pacenici klasicni, lazu sebe i lagace ceo zivot, kao taj tvoj sto je sada "srecno" ozenjen..:zacepi:
Korisnikov avatar
By Loni
Mage, pravo kažeš.
Zvezdice svaka ti je zlatna. :-)

Ružna, glupa, zla... ako sam nekom dosadan onda nema logike da mi se sam javi i pita me da li je taj i taj s moje liste (inače iz njegovog gradića) gej.
Dakle u davanju odgovora mu nisam bio dosadan.
Tad sam dobar.
No 15 dana kasnije u velikom spremanju sam obrisan.

Kapiram ja da je jako teško autovanje u provinciji, ali ne vidim vezu između toga da će zadržavanjem mene na listi biti autovan.
Mislim da imam par zajebantskih slika s cvećem u kosu, ali one su tek u nekom 15-albumu, udaljenom od profilng fotosa.

Upravo zamišljam nekog, ko pregleda svih mojih 250 fotografija, dođe do one, gde nosim cvet u kosi, kaže: - Ovo je previše za mene, i izbriše... :-)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaaaaaoj, imam i ja slike sa cvecem u kosi.. :love:
Korisnikov avatar
By castor
^^ zato sto ga slika asocira na Miru chMarkovic
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Loni
Ružna, glupa, zla... ako sam nekom dosadan onda nema logike da mi se sam javi i pita me da li je taj i taj s moje liste (inače iz njegovog gradića) gej.
Dakle u davanju odgovora mu nisam bio dosadan.
Tad sam dobar.
No 15 dana kasnije u velikom spremanju sam obrisan.
Onda im nisi bio potreban ti kao prijatelj, već informacije o onome što ih zanima.
Korisnikov avatar
By _LuKa_

Upravo zamišljam nekog, ko pregleda svih mojih 250 fotografija, dođe do one, gde nosim cvet u kosi, kaže: - Ovo je previše za mene, i izbriše... :-)
Ma ja bih te odma' sprašio s liste prijatelja! :tepih: I plus, za svaki slučaj, u Likes and Interests bih dodao ono -

"Srbijo, srami se...koga saljes na Eurosong u Oslo 2010 ..."

da se Vlasi ne dosete...:uplasen:
Korisnikov avatar
By Sunce
I ja sam primetio da me se neki klone. Nasamo sa mnom savrseno pricaju, cak jako blisko znaju da se poveravaju itd. A onda u drustvu vecem, nekad kao da me ne poznaju. Osetim homofobiju, zaboli me malo i idem dalje.
By therealrocknrolla

Znam da će me neko napasti zbog ove teme i reći da imam predrasude prema TIPIČNIM gejevima i biseksualcima (ne i svim), koji žive izvan 5-6 najvećih gradova (Beogrd, Novi Sad, Niš, Kraguejvac, Subotica pa i Pančevo, koje je jako blizu Beograda)...
Pitaće se zašto potenciram razlike itd. zato unapred želim da ogradim. Poenta teme je SUKOB kao nešto što treba PREVAZIĐI.
Kako?

Biću iskren i reći ono što me dugo muči a to je da ja i gej provincijalci ne idemo zajedno. Često dolazimo u sukobe. Razlog je uvek isti. Njihov STRAH i paranoja, koja mene izbaci iz takta.

Temu sam otvorio zbog jedne vrlo neprijatne situacije, koji sam doživeo juče.

Skoro sam kliknuo biseksualca, koji je pre 10-tak godina studirao sa mnom. Družili smo se oko godinu dana i ono čega se sećam je da je bio veeeelika tračara. Svaka treća jjavna ličnost po njemu bio je provereni peder. Posle studiranja vratio se u svoj gradić.
Posle 10 godina nalazim ga na fejsu, ali on je sada druga osoba. Na slici su on, žena i dete. Addujem ga i prihvata me. Međutim razmenjujemo samo dva pisma slatkorečivih pozdrava. Čak me i pita između redova neke gej stvari.

Nakon svega desetak dana on me je iz nepoznatih razloga izbrisao s liste prijatelja. Nisam mu ništa loše rekao, nijednu sliku javno komentarisao...
Ovo me je veoma povredilo.

Slične priče mi se dešavajuveć nekoliko puta. Neke i nisu tako neprijatelne ali nose istu poentu. ,,Drugar'' iz provincije želi da za njega niko ne zna. Ne želi mnogo prijatelja na fejsu.
Sa istim si se jako lepo družio na nekom moru pre 5-6 godina.
Neke situacije nisu toliko neprijatne koliko mučne. Drug iz provincije te psole telefonskog razgovora 5 puta podseća da nikome nikad ne kažeš za njega i njegovo ime. Ej, zlato, čak iako sretneš geja iz mog grada, nikog za mene ne pitaj!

Ni sa jednim Beograđaninom nisam imao ovakav tip sukoba.
Gotovo da ne znam u čemu je problem?

Da li treba poštovati gej paranoju, pa makar bila takva da neko izda starog druga i izbaci ga s liste prijatelja iz bezbednosnih razloga, da li dići ruke od takvih ljudi, da li raditi na njima da se promene?
Ima li neko slična isksutva?
Ko zna sta si ti njemu pisao u tim slatkorecivim porukama. Mozda si ga spopadao, pa te covek (ozenjen+otac) lepo odjebao.
Malo je cudno da pecas po tom fejsbuku ljude sa kojima si pre sto godina proveo nedelju dana na moru.
Anyway, ako je nesto seljana i provincijalizam to je drkanje po fejsbuku. Neki ljudi treba da ostanu u proslosti jer im je tamo i mesto.
Sve mi se cini da si neka alapaca, cim te se ljudi toliko plase i izbegavaju te. Ili nemas srece u ljubavi i prijateljstvu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Vetur úlfur

Imam utisak da je naša gej provincija (čast izuzecima) toliko ekstremno PQRANOIČNA da gejeve doživljavaju kao TERORISTIČKU ORGANIZACIJU.
Jao, hvala! :blush:

Nego, dobro je da si primetio da su provincijalci paranoicni na osnovu brisanja iz liste prijatelja.

Steta samo, sto malo ne pogledas sta sam pises:

Sve nešto razmišlljam, da nije možda opaj umešau prste u to.
Ko zna kakvu tajnu kampanju vodi protiv mene na svim mogućim poljima.
Inače čuo sam da me Popaj jako tajno voli. Samo se zavarava.
Znajući da bi ga ljubav na daljinu ubila, boji se prepuštanja... zlato malo...
Zato i vodi kampanje protiv mene na sve strane. Misli - Ako ga već ja ne mogu imati, neće niko! .-)
Paranoja? Not (do mojega)
Jebote zar je moguće da je neko bukvalno shvatio ovaj moj donji pasus.
Čovek na ovom forumu više ne sme ni ironiju da koristi.
Pa s' obzirom na to da si otvorio temu zato sto te je obrisao sa fejsa... Donji pasus me ne bi cudio :P
Korisnikov avatar
By lazarus
Ja sam iz teske vukojebine, a kad dođem u Beograd svim momcima koji me interesuju kažem o sebi sve što ih interesuje. Oni meni uglavnom kažu vrlo malo o sebi.
Elem, u dva beogradska gay kluba sam vidio više papaka nego po provincijama. U provincijama se pederi nerijetko ističu među ostalima po svojoj pristojnosti.
A dešavalo se da upravo oni momci koji superiorno naglašavaju svoju beograđanštinu, ujutru izvade teglu ajvara koju im je mama poslala iz rodnog kraja.
Korisnikov avatar
By Loni
The realrockrolla ako ćeš da iskoristiš svačiju slabost, da bi nekog spustio/la odjebi!

Niti sam alapača niti me se ljudi klone. Na tom fejsu imam preko 1000 prijatelja. U životu ne mogu ni da postignem da se vidim sa svima, koji to žele.
Nikad nikog nigde nisam autovao ni kompromitovao.

Ovde je reč o pojedinim slučajevima brisanja s fejsa (nije ih bilo više od 3-4). Svi su iz provincije, svi su paranoičari i da stvar bude paradoksalnija, oni su VEĆE ALAPAČE od svih, koje znam.
Pa pomenuti oženjen tip (znam ga s fakulteta, a ne s mora) je pre samo 10 godina, toliko tračario da je meni bio smešan. U njegovim pričama ispadalo je da je svaka treća javna ličnost u Srbiji gej i da on to zna iz pouzdanih izvora... Te sportista ovaj, te pevač onaj...
Satima je trbuljao o tome ko je sve u ovoj zemlji gej. Čak je išao u pojedinosti.

A posle 10 godina, kao mužu i ocu, smeta mu i gej na listi prijatelja.
Možda je problem što imam mnogo gejeva u prijateljima.
Možda to što je i njegova žena htela da me adduje. Šta znam...
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by lazarus

Ja sam iz teske vukojebine, a kad dođem u Beograd svim momcima koji me interesuju kažem o sebi sve što ih interesuje. Oni meni uglavnom kažu vrlo malo o sebi.
Elem, u dva beogradska gay kluba sam vidio više papaka nego po provincijama. U provincijama se pederi nerijetko ističu među ostalima po svojoj pristojnosti.
A dešavalo se da upravo oni momci koji superiorno naglašavaju svoju beograđanštinu, ujutru izvade teglu ajvara koju im je mama poslala iz rodnog kraja.
Vukojebina rules!

:rock:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Loni, fino su ti Mage, a i Zwezdica je u tom smislu postovala, rekli tj. upitali- shta te kurac boli za te degene? puna je planeta takvih otpada poput tog "ozenjenog" (videcemo kol'ko dugo ce biti ozenjen :giggle: ) i chemu tema i ovoliko postova zbog njega i njemu slichnim i/ili gorim i od njega............
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Armand

Vukojebina rules!

Nema jebaca do seljaka! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by greek_lover
Originally posted by Armand

Vukojebina rules!

Nema jebaca do seljaka! :rotflmao:
Mi seljaci jednostavno razbijamo karlice hahahaha xD
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam, sto sam starija, sve vise me zabole kurac za druge i njihove zivote i misljenja.

Ja na tom jebenom facebooku drzim sve slike, aplikacije, liste, pizdarije otvorene za sve prijatelje. Pa kome smeta sto se druzi sa mnom, neka lepo koristi opciju remove. Koristim je i ja.

I ne vidim zasto je tragicno da je neko paranoican, ili zivi u maloj sredini... To je prica mnogih koji dodju da studiraju i ne snadju se u velikom gradu. Zapravo, bude mi sasvim fine i kada takve osobe nemam na listi prijatelja. Ja volim da se zezam, da kacim pomalo lascivne statuse, slike i linkove i poslednje sto mi treba je da se neko nad tim sablaznjava.
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ja. razocharan sam fejsbukom od pochetka. mene taj facebook stvarno ne privlachi. o tom sam vec prichao. tehnichki nije user friendly, naporan je, josh kad vidim da svashta prolazi i da dozvoljavaju i mrzilachke grupe i najnizi trasheraj te ih tretiraju jednako kao i prijateljske, pristojne grupe, nope. ne volim tzv. mrezu upoznavanja koja nije nimalo moderisana na fer nachin i gde je zlo izjednacheno s dobrom (a stalno prijavljivati zlo da bi ga se maklo, pa taman to mogu stalno da i radim (a taman meni posla- to bi trebao Facebook da moderishe sam!) koliko je tog zla otvorenog na fejsbuku).
Korisnikov avatar
By Loni
Vel boj ok je tvoj stav da ne treba mnogo da se potresam ako me takav rural-paranoik obriše s fejsa.
Nije stvar u mom šoku. (Svakog šoka za tri dana dosta).
I sad mi je malo glupo kad se setim nas dvojice kako smo sedeli u gej separeu u diskoteci i kako je on tračario ko ,,Kurir'' i ,,Svet'', a ja se čak i šokirao, a sad glupi nekog drugog.

Mene gej paranoja zanima kao fenomenološki problem.

I nije problem što je on oženjen. Meni je to ok. I tad je bio biseks, kao i sad. Meni je problem kad neko iz straha, koji nema utemeljenje u realnosti IZDA navodno preventivno nekoga, ko mu ništa loše nije uradio.

Inače ako ovu temu gleda forumaš VIVISEKC (Morgan la Faje) ili kako li se već sad zove, voleo bih da se javi i da nam ponovi kako je on jednom razrešio slučak kad mu je seksualni partner izašao s devojkom, a folriao se da Morgaa i ne poznaje...
:-)
Jako smešan rasplet, osim ako niste na mestu foliranta.
Korisnikov avatar
By Vel boy
shvatam ja tebe Loni potpuno i slazem se.
za ono shto te boli u vezi onog tipa, shta drugo da kazem do- svakakvih ljudi ima, ochekuj najgore, nadaj se najboljem. iliti shto nam Tito :giggle: reche, parafraziram- zivimo k'o da ce uvek biti mir a spremajmo se k'o da ce sutra zaratiti! tj. uvek oprez i nikada naivno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

I nije problem što je on oženjen. Meni je to ok. I tad je bio biseks, kao i sad. Meni je problem kad neko iz straha, koji nema utemeljenje u realnosti IZDA navodno preventivno nekoga, ko mu ništa loše nije uradio.

A kako je tebe neko IZDAO time sto je paranoican? Od njegovog dodavanja na facebooku tebi ne zavisi ni zivot, ni posao, nista. Sa druge strane, mozda misli da on ima vise toga da izgubi, ako se sazna da je biseksualac ili peder (zapravo znam za slucaj da je devojka prekinula dugogodisnju vezu sa deckom zbog obnazenih fotki i par poruka od drugih muskaraca. Stavise, cela prica se prosirila i po fakultetu na kome je decko radio, i verovatno mu nije bilo bas svejedno). Uostalom, strah mu mozda i uma utemeljenje, ne mozes da znas kako bi njegova zena, okolina reagovala na cinjenicu da je peder.
Meni je takvih ljudi pomalo zao... Ne krivim ih ni za sta, niti smatram da je diskusija o bilo cijem strahu opravdana, jednostavno svako zivi svoj zivot kako misli da treba i najbolje sto ume.
Korisnikov avatar
By m..
nemam takvih problema sa gay prijateljima iz provincije, valjda zato sto iako su iz provincije, nisu provincijalci.

ono sto sam primetila kod raznih (uglavnom strejt) osoba iz manjih gradova jeste taj neki nedostatak osecaja za tudju privatnost i konstantno cackanje da se sazna sto vise. mislim wtf, idi zivi svoj zivot i skini mi se s ledja. imam takvu jednu na poslu kojoj je najnormalnija stvar da mi virne u torbu, procita naslov knjige i onda komentarise ili da mi cacka po kompu. aaaaaa. pa ja bih za tako nesto streljala. koje nevaspitanje.

ne znam, ima tih provincijalaca (stanje duha, ne lokacija) i po vecim gradovima. mislim da je to nedostatak dobrog kucnog vaspitanja. a to sa gay paranojom, najgori slucaj koji sam upoznala je neka lezbejka iz bg-a koja je radila po gay kaficima. nikad veca tracara a nikad paranoicnia, da ti se prevrne zeludac.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by m..

ono sto sam primetila kod raznih (uglavnom strejt) osoba iz manjih gradova jeste taj neki nedostatak osecaja za tudju privatnost i konstantno cackanje da se sazna sto vise. mislim wtf, idi zivi svoj zivot i skini mi se s ledja. imam takvu jednu na poslu kojoj je najnormalnija stvar da mi virne u torbu, procita naslov knjige i onda komentarise ili da mi cacka po kompu. aaaaaa. pa ja bih za tako nesto streljala. koje nevaspitanje.

ne znam, ima tih provincijalaca (stanje duha, ne lokacija) i po vecim gradovima. mislim da je to nedostatak dobrog kucnog vaspitanja.
upravo. josh kad bih ja vama svima sada prichao koliko bash takvih Amerikanaca/Amerikanki ima (a, k'o fol Zapad). da nisam video i doziveo ne bih ni ja verovao.
ne znam kako je u drugim zemljama Zapada, ali u vecini Amerike je vrlo slichno zemljama ex-Yu.
Korisnikov avatar
By Loni
Wilhelmina, on je izdao naše nekadašnje prijateljstvo.

Ne može se ničim opravdati.
Opravdanje bi bilo kada bi em zamolio da me izbriše s liste jer imam mnogo gejeva.
Međutim samo brisanje 15 dana od toga kad mi je on sam zatražio informaciju o tome da li je neko s moje lsite gej, nema OPRAVDANJA u etičkom smislu!

Jedino ako je pomislio da ga lažem, rekao sam da je taj lik strejt, a on moža misli da namerno neću da ga povezujem...

Mora postojati neki pravilnik, neki moralni kodeks, po kom se ljudi kreću.
Kapiram paranoju, ali ne priznajem bezrazložno poniženje nekog samo radi paranoje.
By Just_Someone
Oh, Loni, get over yourself, please... Will ya?:cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!