Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LoniOnda im nisi bio potreban ti kao prijatelj, već informacije o onome što ih zanima.
Ružna, glupa, zla... ako sam nekom dosadan onda nema logike da mi se sam javi i pita me da li je taj i taj s moje liste (inače iz njegovog gradića) gej.
Dakle u davanju odgovora mu nisam bio dosadan.
Tad sam dobar.
No 15 dana kasnije u velikom spremanju sam obrisan.
Originally posted by LoniMa ja bih te odma' sprašio s liste prijatelja! I plus, za svaki slučaj, u Likes and Interests bih dodao ono -
Upravo zamišljam nekog, ko pregleda svih mojih 250 fotografija, dođe do one, gde nosim cvet u kosi, kaže: - Ovo je previše za mene, i izbriše... :-)
Originally posted by LoniKo zna sta si ti njemu pisao u tim slatkorecivim porukama. Mozda si ga spopadao, pa te covek (ozenjen+otac) lepo odjebao.
Znam da će me neko napasti zbog ove teme i reći da imam predrasude prema TIPIČNIM gejevima i biseksualcima (ne i svim), koji žive izvan 5-6 najvećih gradova (Beogrd, Novi Sad, Niš, Kraguejvac, Subotica pa i Pančevo, koje je jako blizu Beograda)...
Pitaće se zašto potenciram razlike itd. zato unapred želim da ogradim. Poenta teme je SUKOB kao nešto što treba PREVAZIĐI.
Kako?
Biću iskren i reći ono što me dugo muči a to je da ja i gej provincijalci ne idemo zajedno. Često dolazimo u sukobe. Razlog je uvek isti. Njihov STRAH i paranoja, koja mene izbaci iz takta.
Temu sam otvorio zbog jedne vrlo neprijatne situacije, koji sam doživeo juče.
Skoro sam kliknuo biseksualca, koji je pre 10-tak godina studirao sa mnom. Družili smo se oko godinu dana i ono čega se sećam je da je bio veeeelika tračara. Svaka treća jjavna ličnost po njemu bio je provereni peder. Posle studiranja vratio se u svoj gradić.
Posle 10 godina nalazim ga na fejsu, ali on je sada druga osoba. Na slici su on, žena i dete. Addujem ga i prihvata me. Međutim razmenjujemo samo dva pisma slatkorečivih pozdrava. Čak me i pita između redova neke gej stvari.
Nakon svega desetak dana on me je iz nepoznatih razloga izbrisao s liste prijatelja. Nisam mu ništa loše rekao, nijednu sliku javno komentarisao...
Ovo me je veoma povredilo.
Slične priče mi se dešavajuveć nekoliko puta. Neke i nisu tako neprijatelne ali nose istu poentu. ,,Drugar'' iz provincije želi da za njega niko ne zna. Ne želi mnogo prijatelja na fejsu.
Sa istim si se jako lepo družio na nekom moru pre 5-6 godina.
Neke situacije nisu toliko neprijatne koliko mučne. Drug iz provincije te psole telefonskog razgovora 5 puta podseća da nikome nikad ne kažeš za njega i njegovo ime. Ej, zlato, čak iako sretneš geja iz mog grada, nikog za mene ne pitaj!
Ni sa jednim Beograđaninom nisam imao ovakav tip sukoba.
Gotovo da ne znam u čemu je problem?
Da li treba poštovati gej paranoju, pa makar bila takva da neko izda starog druga i izbaci ga s liste prijatelja iz bezbednosnih razloga, da li dići ruke od takvih ljudi, da li raditi na njima da se promene?
Ima li neko slična isksutva?
Originally posted by LoniPa s' obzirom na to da si otvorio temu zato sto te je obrisao sa fejsa... Donji pasus me ne bi cudio
Originally posted by Vetur úlfurJebote zar je moguće da je neko bukvalno shvatio ovaj moj donji pasus.
Originally posted by LoniJao, hvala!
Imam utisak da je naša gej provincija (čast izuzecima) toliko ekstremno PQRANOIČNA da gejeve doživljavaju kao TERORISTIČKU ORGANIZACIJU.
Nego, dobro je da si primetio da su provincijalci paranoicni na osnovu brisanja iz liste prijatelja.
Steta samo, sto malo ne pogledas sta sam pises:
Originally posted by LoniParanoja? Not (do mojega)
Sve nešto razmišlljam, da nije možda opaj umešau prste u to.
Ko zna kakvu tajnu kampanju vodi protiv mene na svim mogućim poljima.
Inače čuo sam da me Popaj jako tajno voli. Samo se zavarava.
Znajući da bi ga ljubav na daljinu ubila, boji se prepuštanja... zlato malo...
Zato i vodi kampanje protiv mene na sve strane. Misli - Ako ga već ja ne mogu imati, neće niko! .-)
Čovek na ovom forumu više ne sme ni ironiju da koristi.
Originally posted by lazarusVukojebina rules!
Ja sam iz teske vukojebine, a kad dođem u Beograd svim momcima koji me interesuju kažem o sebi sve što ih interesuje. Oni meni uglavnom kažu vrlo malo o sebi.
Elem, u dva beogradska gay kluba sam vidio više papaka nego po provincijama. U provincijama se pederi nerijetko ističu među ostalima po svojoj pristojnosti.
A dešavalo se da upravo oni momci koji superiorno naglašavaju svoju beograđanštinu, ujutru izvade teglu ajvara koju im je mama poslala iz rodnog kraja.
Originally posted by ArmandOh hell yeah baby!!!
Vukojebina rules!
Originally posted by ArmandNema jebaca do seljaka!
Ja sam iz teske vukojebine, a kad dođem u Beograd svim momcima koji me interesuju kažem o sebi sve što ih interesuje. Oni meni uglavnom kažu vrlo malo o sebi.
Elem, u dva beogradska gay kluba sam vidio više papaka nego po provincijama. U provincijama se pederi nerijetko ističu među ostalima po svojoj pristojnosti.
A dešavalo se da upravo oni momci koji superiorno naglašavaju svoju beograđanštinu, ujutru izvade teglu ajvara koju im je mama poslala iz rodnog kraja.
Originally posted by greek_loverMi seljaci jednostavno razbijamo karlice hahahaha xD
Originally posted by ArmandNema jebaca do seljaka!
Originally posted by therealrocknrollapotpisujem.
Anyway, ako je nesto seljana i provincijalizam to je drkanje po fejsbuku.
Originally posted by LoniA kako je tebe neko IZDAO time sto je paranoican? Od njegovog dodavanja na facebooku tebi ne zavisi ni zivot, ni posao, nista. Sa druge strane, mozda misli da on ima vise toga da izgubi, ako se sazna da je biseksualac ili peder (zapravo znam za slucaj da je devojka prekinula dugogodisnju vezu sa deckom zbog obnazenih fotki i par poruka od drugih muskaraca. Stavise, cela prica se prosirila i po fakultetu na kome je decko radio, i verovatno mu nije bilo bas svejedno). Uostalom, strah mu mozda i uma utemeljenje, ne mozes da znas kako bi njegova zena, okolina reagovala na cinjenicu da je peder.
I nije problem što je on oženjen. Meni je to ok. I tad je bio biseks, kao i sad. Meni je problem kad neko iz straha, koji nema utemeljenje u realnosti IZDA navodno preventivno nekoga, ko mu ništa loše nije uradio.
Originally posted by m..upravo. josh kad bih ja vama svima sada prichao koliko bash takvih Amerikanaca/Amerikanki ima (a, k'o fol Zapad). da nisam video i doziveo ne bih ni ja verovao.
ono sto sam primetila kod raznih (uglavnom strejt) osoba iz manjih gradova jeste taj neki nedostatak osecaja za tudju privatnost i konstantno cackanje da se sazna sto vise. mislim wtf, idi zivi svoj zivot i skini mi se s ledja. imam takvu jednu na poslu kojoj je najnormalnija stvar da mi virne u torbu, procita naslov knjige i onda komentarise ili da mi cacka po kompu. aaaaaa. pa ja bih za tako nesto streljala. koje nevaspitanje.
ne znam, ima tih provincijalaca (stanje duha, ne lokacija) i po vecim gradovima. mislim da je to nedostatak dobrog kucnog vaspitanja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!