Originally posted by Loni
Nakon svega desetak dana on me je iz nepoznatih razloga izbrisao s liste prijatelja. Ovo me je veoma povredilo.
Au mora da si se bas bio nalozio na tog provincijalca
Za outovanje u provinciji je potrebno dosta hrabrosti i ludila, sto vecina nema u sebi, kao sto nemaju ni ovi "urbani", sem ako nisu otisli u beli svet pa ih posle toga bas briga
No, u proseku gay provincijalci su ipak na neki nacin subverzivni u odnosu na svoju sredinu, neki bez obzira na sve ipak pokusavaju da ostanu sto slobodniji, da furaju neki svoj fazon i pri tom dobro da se zabave ...a da ne moraju u svojim malim sredinama da jasno kazu "da, ja sam peder". To vreme jos uvek nije doslo.
Ako postoji neka bitna razlika, onda ona nije toliko u paranoji i ormarisanju, vec kao i kod svih ostalih; u informisanosti, emancipaciji, prosirenosti vidika, mogucnosti, svesti ...
... oni koji su dosli u veliki grad mogu biti u prednosti u odnosu na one koji su ceo zivot u njemu, jer su cesce pred novim izazovima i saznanjima, sto ocuvava svezinu duha i vitalnost, budi radoznalost, obnavalja potrebu za napredovanjem ka nekim ciljevima koje su poneli sa sobom iz provincije...
...e sad, da li je taj cilj da se postane grand zvezda ili se pokrene novi crni talas u kinematografiji... to je druga prica.