Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
mene je izbrisao autovani novosadjanin sa liste, tako da to nema veze sa lokalitetom. :-)))
Korisnikov avatar
By Belanos
Nema to veze sa gay provincijalcima koliko sa biskvicima. Biseksalci zive u najvecim strahovima da ce se nekako za njih saznati i najveci su paranoici po tom pitanju. Zato ja niti se druzim, niti izlazim sa biseksualcima. Oni obicno imaju devojku koju navodno vole, a istu nju varaju sa tipovima, prema kojima u vecem slucaju imaju jacu strast. Taj vid dvolicnosti i licimerstva ne podnosim.
Ne volim ih, ne ne i ne. :snob:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Belanos

Biseksalci zive u najvecim strahovima da ce se nekako za njih saznati i najveci su paranoici po tom pitanju. Zato ja niti se druzim, niti izlazim sa biseksualcima. Oni obicno imaju devojku koju navodno vole, a istu nju varaju sa tipovima, prema kojima u vecem slucaju imaju jacu strast. Taj vid dvolicnosti i licimerstva ne podnosim.
:hail:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja predlazem da se prebrojimo mi koji smo out ili delimicno out, da vidimo koje je procenat veliki grad:provincija :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by starsailor

ja predlazem da se prebrojimo mi koji smo out ili delimicno out, da vidimo koje je procenat veliki grad:provincija :D
:lol:

tacno.

mada, fer bi bilo napraviti odnos veliki_grad_otisli_u_jos_veci_outovani : provincija_outovani :njanja:
By Hans
Ja sam nekako uvek vise pravih provincijalaca vidjao u Beogradu. Evo bas malopre prolazi mercedes na Bulevaru i iz suvozacevog prozora vire necije bose noge, onako prekrstene. To je samo jedan od primera. U provinciji je to i dalje vrhunski prostakluk i ne moze se videti. Mnogi misle da ako imaju petnaest pozorista u svom gradu i aerodrom da su time postali grofovi i vinuli se iznad 'provincijalaca'. E, zao mi je, nisu. :tepih:
Ne moze se povuci linija i ne, nemam takvih iskustava.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam iz te provincije, tu i zivim, i da, ima ovde jaaaaako puno paranoje. Ali, nije da mi se nije desavalo da me pederi iz BGa ili NSa ne uslovljavaju diskrecijom.

Ne bih ja bio ja da nisam izuzetan. haha!

:colorado:
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
Joj sto ne volim generalizacije tog tipa...to moze da mi uradi samo neko iz provincije ili to moze da uradi samo biseksualac, bla,bla,bla
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pogledati epizodu South Parka o Facebook-u.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Belanos

Nema to veze sa gay provincijalcima koliko sa biskvicima. Biseksalci zive u najvecim strahovima da ce se nekako za njih saznati i najveci su paranoici po tom pitanju. Zato ja niti se druzim, niti izlazim sa biseksualcima. Oni obicno imaju devojku koju navodno vole, a istu nju varaju sa tipovima, prema kojima u vecem slucaju imaju jacu strast. Taj vid dvolicnosti i licimerstva ne podnosim.
Ja sam imao tu čast da jednom izađem na dejt sa baš takvim :wundy:

@Mr. Hunky: lepo rečeno :up:
Korisnikov avatar
By tintily
Kako mene ovde neki ljudi mogu da izvedu iz takta. Ne mogu da verujem da u vremenu u kome zivimo neki zreli ljudi (bar bi trebali biti) razmisljaju kako razmisljaju. To odakle je neko , gde zivi , cime se bavi i kakve je sexualne orijentacije ne odredjuje kakvva ce osoba biti . Niti to kakve ce stavove imati.
Na to sto je neko kako rekoste "paranoican" utice samo to sto ima problem sa samim sobom. Sto je nekim ljudima vaznije da budu prihvaceni ovde ili onde i boje se odbacivanja. Nekima je lakse tako , nisu svi spremni na odredjenu dozu rizika. I to se mora postovati.
Ja sam iz provincije , skoro svi ljudi sa kojima se druzim isto , razlicitih sekualnih opredeljenja, veroispovesti, narodnosti, i svi su divni , otvoreni, sigurni u sebe.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
aham, aham... ja mislim da definitivno osobe koje su "urbanoidi" nemaju dovoljno nas obicnih smrtnika u drustvu i okruzenju...

Ja sam iz provincije, u Bg-u sam 5 godina i svojim dolaskom ovde dozivela sam preporod. Za sve osobe iz Bg-a sam out i nije mi problem niti da idem u klubove, ni u kafice, niti na ulici da se drzim sa devojkom za ruku.
Cak sta vise, devojke iz provincija sa kojima sam bila su bile mog shvatanja, da su dosle u veliki grad, gde nemaju puno rodbine, roditelji nisu tu, jednom u sto godina sretnem nekoga na ulici ko bi mi bio "pretnja" da me outuje kome ne treba... sto bi se ja u Beogradu krila ko sam i sta sam?

A desavalo mi se sa devojkama iz Beograda i Novog Sada da na ulici ne smemo da se poljubimo, drzimo za ruke, ako treba da se nadjemo u nekom kaficu ili nesto slicno idem prvo ja, pa ona dodje posle pet minuta, tako i napustamo lokal...
By ~ Le Saint X ~
Bre, u mom drustvu si se vatala i ljubila i sta sve ne sa onom micom
u sred Knez MIhajlove
u knjizari Akademija
i 29-ci
:)

vidis,provincijalko!!!Nekulturna si!
et toq!
:snob:

o tome da sma ja hteo da naskocim na onog decka u prevozu
necu d akomentarisem
ionako se uplasio pa izasao na prvu stanicu
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Bre, u mom drustvu si se vatala i ljubila i sta sve ne sa onom micom
u sred Knez MIhajlove
u knjizari Akademija
i 29-ci
:)

vidis,provincijalko!!!Nekulturna si!
et toq!
:snob:

o tome da sma ja hteo da naskocim na onog decka u prevozu
necu d akomentarisem
ionako se uplasio pa izasao na prvu stanicu
nismo se vatale, nego izrazavale svoju ljubav :lol: LOVE RULES :lol:

to je verovatno ta nekultura zato sto sam iz provincije, shame on me :vudu:

a onaj decko je sigurno bio urbanoid, kako se postideo kad je skontao da o njemu komentarismo :lol:
By ~ Le Saint X ~
Decko je bio urbanoid sigurno
i shvatio je da smo mi jedna grupa razuzdanih provincijalaca
te pobegao da se ne zarazi nasom
opustenoscu, neposrednoscu i smislim za zabavu
a pre svega
FUCK THEM ALL
stavom

jebi ga...daleko smo od provincije, pa mozemo da radimo sta hocemo

:mazi:
By Kragi
Originally posted by colorado

nije da mi se nije desavalo da me pederi iz BGa ili NSa ne uslovljavaju diskrecijom.
:up:
nije da provincija ne igra nikakvu ulogu jer su male sredine mnogo zatvorenije i teze prihvataju razlicitost ali mislim da je mentalni sklop pojednca bitniji faktor.
uz to imam potrebu da dodam da rec DISKRECIJA u kontekstu ove teme nikad nisam u potpunosti razumeo :neznam:
(sta znaci biti diskretan? imati diskretan sex? ... ) :)
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by Loni

Imam utisak da je naša gej provincija (čast izuzecima) toliko ekstremno PQRANOIČNA da gejeve doživljavaju kao TERORISTIČKU ORGANIZACIJU.
Jao, hvala! :blush:

Nego, dobro je da si primetio da su provincijalci paranoicni na osnovu brisanja iz liste prijatelja.

Steta samo, sto malo ne pogledas sta sam pises:

Sve nešto razmišlljam, da nije možda opaj umešau prste u to.
Ko zna kakvu tajnu kampanju vodi protiv mene na svim mogućim poljima.
Inače čuo sam da me Popaj jako tajno voli. Samo se zavarava.
Znajući da bi ga ljubav na daljinu ubila, boji se prepuštanja... zlato malo...
Zato i vodi kampanje protiv mene na sve strane. Misli - Ako ga već ja ne mogu imati, neće niko! .-)
Paranoja? Not (do mojega)
Jebote zar je moguće da je neko bukvalno shvatio ovaj moj donji pasus.
Čovek na ovom forumu više ne sme ni ironiju da koristi.
Korisnikov avatar
By Loni
Inače pošto vidim da su se Tintili i neki drugi malo uzbunili, moram da dodam sledeće u vezi s takozvanim generalizacijama (od kojih svi kao beže iako generaliacije najčešće nisu ništa drugo nego prosto zaokruživanje decimala na okrugao broj).

Ne mislim da su provincijalci sami po sebi nekim rođenjem GORI i PARANOIČNIJI.
To niko svojim rođenjem nije, međutim paranoičniji su na osnovu ISKUSTVA.

Ne možemo se folirati da je sve isto samo zato da se neko ne bi osećao uvređenim i da vas niko ne bi optužio za generalizaciju.

Gej provincijalci i biseksualci JESU VEĆI PARANOIČARI iz vrlo jasnih razloga.
Češća je verovatnoća da te otkriju u maloj sredini nego u velikoj, a ako si biseksualac možeš mnogo toga da izgubiš.
a
Mene su ljudi iz mog razreda na završnoj godini gimnazije provalili. Iste godine upisao sam fakultet gde niko nije znao da li sam u fazonu ili nisam. To je VELIKI GRAD. Ljudi nisu povezani i glasine se ne šire.
Oni u malim mestima to nemaju.
(I nemojte odmah odbacivati bilo kakvu konstataciju razlike između urbanih i ruralnih ljudi samo zato što vam ne zvuči korektno. Dajte da nazovemo stvari pravim imenom).

Mala sredina dakle jeste odgovor na pitanje ČEMU PARANOJA, ali ja još uvek nisam dobio odgovor na pitanje ČEMU BEZOBRAZLUK I NEPOŠTOVANJE od strane provincijalaca? Za tim tragam.
Korisnikov avatar
By Insorcer
..poštovanje se mora zaslužiti kod svakoga, pa i kod paranoičnih provincijalaca. Jasan odgovor je da isto verovatno nisi zaslužio...sad', pitanje je da li ti je to poštovanje zaista (bilo) potrebno? ..te otkuda potreba za biti podobnim jednom paranoičnom provincijalcu?!
Korisnikov avatar
By antibiotic

Nakon svega desetak dana on me je iz nepoznatih razloga izbrisao s liste prijatelja. Ovo me je veoma povredilo.

Au mora da si se bas bio nalozio na tog provincijalca ;)

Za outovanje u provinciji je potrebno dosta hrabrosti i ludila, sto vecina nema u sebi, kao sto nemaju ni ovi "urbani", sem ako nisu otisli u beli svet pa ih posle toga bas briga :)

No, u proseku gay provincijalci su ipak na neki nacin subverzivni u odnosu na svoju sredinu, neki bez obzira na sve ipak pokusavaju da ostanu sto slobodniji, da furaju neki svoj fazon i pri tom dobro da se zabave ...a da ne moraju u svojim malim sredinama da jasno kazu "da, ja sam peder". To vreme jos uvek nije doslo.

Ako postoji neka bitna razlika, onda ona nije toliko u paranoji i ormarisanju, vec kao i kod svih ostalih; u informisanosti, emancipaciji, prosirenosti vidika, mogucnosti, svesti ...

... oni koji su dosli u veliki grad mogu biti u prednosti u odnosu na one koji su ceo zivot u njemu, jer su cesce pred novim izazovima i saznanjima, sto ocuvava svezinu duha i vitalnost, budi radoznalost, obnavalja potrebu za napredovanjem ka nekim ciljevima koje su poneli sa sobom iz provincije...

...e sad, da li je taj cilj da se postane grand zvezda ili se pokrene novi crni talas u kinematografiji... to je druga prica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!