Originally posted by 2kune
E a ja ga, brate, nimalo ne žalim! Nit sam ga znao, nit vidio u životu, niti sam u stanju žaliti bilo koga tko svaki dan završava u crnoj kronici. I mislim da je to dobro za mene. Da sam tako nadaren za žaljenje kao vi što ste se toliko iskreno raspisali po ovoj temi vjerojatno bih skvičao od žalosti u fetalnom položaju 7 dana / 24 sata (tako da se dodatno divim umijeću da se u takvom stanju još i piše po forumu).
Šta ste se koji kurac razbabili ko da je umro Tito? Toliko lažne afektacije ni onda nisam vidio a država je bila debelo duža, šira i mnogoljudnija. Da možda toliko ne žalite i smrznute beskućnike i penzionere koji kopaju po smeću? Jest, žalite vi moj kurac! Serete ko kamile jer ste dobili dokumentarističku sapunicu sa navijačkim podtekstom koji vam je očito jako mio. Toliko mio i drag da je zamjenio i politiku i sociologiju i općenito svaki normalan način razmišljanja i pisanja po forumu. Valjate se ko svinje u toj sapunici i očito manje žalite sve ostale strance i domaće koji svaki dan slično završe po kojekakvim birtijama i ulicama zbog istog jebenog nasilja. Jebeš uzroke, posljedice i što se može učiniti, bitna je jeftina drama!
Ja ga, brate, zalim.
Tita nisam zalio, nisam bio rodjen. Slobu nisam zalio, npr.
..
Pored toga sto mi zao decka, njegovih roditelja, pa i svakog
"stranca i domaćih koji svaki dan slično završe po kojekakvim birtijama i ulicama zbog istog jebenog nasilja",
zalim sto je (nazalost - ocigledno je to moralo) explodirao jedan ovakav trenutak u Srbiji.
Prema tome, mojne mnogo lupas.
..
Zalim, brate.
..
'Ajmo redom, po datumima:
1. Anarhiste hapse, bez dokaza, za 'medjunarodni terorizam' i nema snimaka ispred te ambasade bas TE noci.
2. Povorka ljudskih prava...ugusena.
3. Sasvim nebitnu umetnicu privode u policiju jer je slikala (na slikama uhapseni anarhista) fotografije 'nepovoljne po crkvu'.
4. Idiotski navijaci nekog kluba se igrali igre 'on nije Srbin, aj ga ubijemo'.
..
Zalim.
..
I, kao sto je Bris Taton mozda ispao zrtva svog tog 'gomilanog besa' medju mladim idiotima, tako je postao i predmet, personifikacija moje zalosti zbog svih ovih stvari.