Originally posted by Black Lady
Originally posted by Egmont
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Egmont
Ako ljudi koji brinu o bezbednosti gostiju procene da ne mogu da kontrolišu situaciju i odluče da više ne puštaju ljude, onda je to pravilo. Ti si od mene tražila da prekršim njihovo pravilo. I to ti je na profesionalan način rečeno uz izvinjenje što tvoji drugari neće moći da uđu.
Ne ti si bio krajnje neprofesionalan, sto ja nisam trazila, vec sam lepo pitala, ako se secas zbog cega si posle i sam skontao , pa si mi se izvinio... Ja sam bila krajnje profesionalna, i dala sebi za pravo da pitam... ko moze to da mi zabrani, nisam zahtevala, kako ti navodis !
Tražila si da ti uvedem društvo. To JESTE neprofesionalan zahtev. Što bih ja uveo baš TVOJE drugare? Izvini još jednom, ali zašto bih ja uveo BAŠ tvoje drugare?
Borise nemoj da pricas gluposti, i da mi izvrces recenice....
Pitala sam: 'Da li bi mogle, moje dve drugarice da udju, koje nisam dugo videla...' - Na sta si ti rekao: 'Ti sada trazis od mene da krsim pravila, bla bla...' Gde te ja prekidam, sa istim onim, sto sam i pisala prethodno, da sam te ja samo pitala, a ti si mogao, kao sto si i rekao da kazes NE MOZE, bez tvog nastavljanja da ja krsim nekakva pravila, cime? Pitanjem????????
Toliko o tebi, mom profesionalizmu, i tvom profesionalizmu.
Iskreno, ja ne vidim u svom pitanju nista lose, i da - naravno da sam zelela da uvedem MOJE drugarice koje su cekale dva sata, otisle u smajli i vratile se, ne bi li ih slucajno obezbedjenje pustilo, kao i vecinu ljudi, da bas MOJE drugarice... nisam sigurno htela TVOJE, posto su tvoji prijatelji vec uveliko bili ususkani unutra, bez ikakvih problema sa kojima si celo vece veselo caskao.
No comment za ostatak, ako tebi i dalje nije jasno ili se mozda ne secas.. to zaista nije moj problem.
Prvo, ja sam uvek bio svima na raspolaganju ako imaju neki problem sa bilo kim od radnika na žurci. Zahtev da se neko uvede na žurku nije deo opis bilo čijeg posla. Često sam se svađao sa vlasnicima, menadžerima, konobarima, barmenima, obezbeđenjem, a dešavalo se i da LnQ raskida saradnju sa pojedinim klubovima baš zato što sam ja stajao na stranu gostiju. To što TVOJE drugarice nisu ušle u klub nije problem, već nesrećan sled događaja. Procedura pri ulasku u svaki klub je sledeća: dođeš ispred kluba, sačekaš red i uđeš. Ako te mrzi da čekaš - odeš. Ako obezbeđenje kaže: "Ljudi pokušavaju da izbiju vrata, agresivni su, guraju, psuju, više nikoga ne puštamo" - onda je to pravilo i onda ga i ja poštujem.
Nije to nikakvo "bla bla pravilo", nego je bezbednosno pravilo, kao što je i bezbednosno pravilo da se rezerviše ulaz da ne bi ulazio ko stigne, ili kao što je bezbednosno pravilo da se zove policija da obezbeđuje žurke. Zbog tih stvari nikad na LnQ žurci niste imali suzavac, uletanje batinaša, i sva ostala sranja koja su se dešavala u Srbiji u gej klubovima, kafićima i na žurkama.
Neki moji prijatelji to veče NISU ušli, neke sam vraćao dva puta sa ulaza, a 90% mojih prijatelja je ušlo u klub između 11 i 11.15, zato što sam im rekao da dođu ranije i oni su me poslušali. Hvala bogu, pa su prijatelji i ne ljute se.
I voleo bih da vidim da se izvinjavaju i drugi organizatori i vlasnici prostora kod kojih je bilo mnogo većih problema od čekanja ispred kluba.