Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd

Reci mi samo jedno.... "da li si nesrecna"? :sigh:
:rotflmao:
Pa ti stvarno nisi normalna... jbte Loki, hrana vam je bljak.... ali sta ti znas... tebi je sve bilo super, posle onoliko pica... zanima me samo da li su taxisti zivi ostali u tim njihovim kolima :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Paki
Originally posted by Zwezdica

A sto vise ne mozete da pravite zurke u Apartmanu? :misli:
Vlasnik prostora ga više ne izdaje. Posle izlaska odande u aprilu prošle godine to se uopšte ne upotrebljava. Niko ne zna zašto.

A i šta ti sad kukaš za Apartmanom kad si ga ranije mrzela? :)
Plus i Apartman ima kapacitet 300-350 ljudi kao i KC Grad...
I-NEX, I-NEX, I-NEX :protest: :D
Eeeee, pa to bi bilo super, ali em je to sad kupio Grad Beograd i ima neku potpuno drugu namenu, em nakon što je tamo septembra 2006. bila ta čuvena najveća L&Q žurka, zidovi i pod tadašnjeg divnog restoranskog prostora na 20. spratu Inex-a su ostali upropašćeni, izmrljani i izgrebani polomljenim staklom i gašenom gomilom pikavaca... :snupi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
joj septembar 2006. joooooj joj joj :mator: :drama: :lol:

ja b reko da je bilo pre godinu i po, tako nesto :kesa:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Black Lady

Reci mi samo jedno.... "da li si nesrecna"? :sigh:
:rotflmao:
Pa ti stvarno nisi normalna... jbte Loki, hrana vam je bljak.... ali sta ti znas... tebi je sve bilo super, posle onoliko pica... zanima me samo da li su taxisti zivi ostali u tim njihovim kolima :lol:
:shok:

Jaoooo, pa ti nisi ni liznula onaj pileci file, kako mozes da znas da je bljak??

Hani, lesbian-themed conversations sa taxistima grada Beograda su postali deo moje klabing tradicije, nevezano za nivo alkoholisanosti. :sesir:

(inace, propustila si deo kada ste vi vec izasle iz taxija a ja sa taxistom prokomentarisala kako je "nama uzasno tesko sa zenama" :drama: i izvinila se zbog buke :lol: )

A da me je barem drmnulo... :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by unic0rn

Vlasnik prostora ga više ne izdaje. Posle izlaska odande u aprilu prošle godine to se uopšte ne upotrebljava. Niko ne zna zašto.

A i šta ti sad kukaš za Apartmanom kad si ga ranije mrzela? :)
Plus i Apartman ima kapacitet 300-350 ljudi kao i KC Grad...
I-NEX, I-NEX, I-NEX :protest: :D
Eeeee, pa to bi bilo super, ali em je to sad kupio Grad Beograd i ima neku potpuno drugu namenu, em nakon što je tamo septembra 2006. bila ta čuvena najveća L&Q žurka, zidovi i pod tadašnjeg divnog restoranskog prostora na 20. spratu Inex-a su ostali upropašćeni, izmrljani i izgrebani polomljenim staklom i gašenom gomilom pikavaca... :snupi:
Da, nisam bila ljubitelj Apartmana zbog muzike, to stoji.. Ali je cini mi se veci prostor, a i nisu bile takve frke za ulaz i bilo je uvek mesta, zbog toga sam pitala za Apartman, mladicu.. :harmonika:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer

Prvi deo je bilo praznjikav prilicno, ne znam zasto niste pustili ljude da udju? I sve vreme je bilo mesta.. :misli:
Taj deo ispred stubova služi:

1. da ljudi koji ulaze mogu da plate ulaz i ostave garderobu,
2. da ljudi koji izlaze mogu da pokupe garderobu,
3. da ljudi koji hoće u wc do istog mogu i da stignu,
4. da ljudi koji su napred mogu da odu do tog prostora i malo iskuliraju.

Da je i taj deo prostora iskorišćen za to da uđe još ljudi poklali bi se međusobno zubima.
Korisnikov avatar
By Paki

Da, nisam bila ljubitelj Apartmana zbog muzike, to stoji.. Ali je cini mi se veci prostor, a i nisu bile takve frke za ulaz i bilo je uvek mesta, zbog toga sam pitala za Apartman, mladicu.. :harmonika:
Ma nije veći, čini ti se samo.
Samo je lepši :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ok.. Ok..

Onda se bacite na trazenje novog, stalnog prostora i obratite paznju na organizaciju.. Pa zeljno iscekujemo novu zurku.. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Egmont

Zato što je vlasnik tog prostora izvesni biznismen, inače pominjan skoro u medijima kao lice pod krivičnom istragom, isterao gejeve iz Apartmana rečima "Teraj to u kurac" kada je taj klub dva puta napadnut marta prošle godine. U međuvremenu prostor je dat jednoj banci kao povraćaj nekog duga, pa sada stoji prazan.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Meni je ovaj prostor 17 puta lepsi od Apartmana. Dosta me podseca na "Supermarket" tim nedovrsenim magacin fazonom, a i na neke evropske klubove u kojima sam bila. Steta pa ne moze da primi vise ljudi. :/
Korisnikov avatar
By Blady

:shok:

Jaoooo, pa ti nisi ni liznula onaj pileci file, kako mozes da znas da je bljak??

Hani, lesbian-themed conversations sa taxistima grada Beograda su postali deo moje klabing tradicije, nevezano za nivo alkoholisanosti. :sesir:

(inace, propustila si deo kada ste vi vec izasle iz taxija a ja sa taxistom prokomentarisala kako je "nama uzasno tesko sa zenama" :drama: i izvinila se zbog buke :lol: )

A da me je barem drmnulo... :sigh:
Oooo jesam jesam... ali mi se nije svideo izbor, sta imate od salata?
Samo kupus... ok... what ever..
Kako si mica.... lepo sto si se izvinila, posto se upotrebljavao samo zenski rod :drama:
A i jeste nam tesko :sigh:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by deželaš

Ako dobro kapiram, dobar deo čekanja nije bio zbog pretrpanog kluba, već zato što je samo po jedna osoba radila na naplati karata
Ta jedna osoba, koja god ona bila, nije ni na koji način usporavala cirkulaciju ljudi, već naprotiv.
Ne kažem da si ti usporavao, već da je više vas trebalo da naplaćuje istovremeno.

Sad posle tvojih postova kapiram da je dosta toga krivica KC Grad. Ali oni nemaju veze sa ruljom koja je isped stajala, koja vas nekoliko poznaje kao organizatore prethodnih l'n'q dešavanja i logično, od vas jedino i očekuje da manevrira. Drugim rečima, trebalo je izlaziti pred masu koja čeka s vremena na vreme i dati joj objašnjenje šta se dešava, kao i da li i kroz koliko vremena će moći da uđe. Takođe, i da prvi pokrenete objašnjenje i možda malo izvinjenje ovde i na ostalim sajtovima. Ovako, da to jeste možda krivica KC Grad, ali ruši ugled i poverenje koju posetioci imaju prema loud and queeru kao instituciji. Jer ne možeš i ne treba da očekuješ neku veliku analitičnost u ljubavi potrošača/korisnika.

:)
Korisnikov avatar
By Paki
Pa nije bilo potrebe da više od jedne osobe naplaćuje ulaz. Zastoj se stvarao na garderobi.

Izlazilo se i objašnjavalo (ja sam bio napolju stalno do ponoći), no neki su kasnije psovali i pokazivali želju za fizičkim obračunom sa onim ko objašnjava. Bilo je pitanje života ući na parti.

Poslao sam gomilu sms-ova tokom noći ljudima koji su bili dovoljno korektni da pitaju o čemu se radi umesto nekolicine njih koja je svoj prvi ili treći u životu mi poslat sms iskoristila da prolije svoju salivu i žuč po mom displeju.

Što se izvinjenja i objašnjavanja tiče, činimo to celog dana na FB-u, a evo sada i ovde.
Korisnikov avatar
By Egmont

UZASNO MI JE KRIVO sto ljudi nisu mogli da udju, zato sto u tom prostoru jeste bilo mesta... I sto nisam mogla da uvedem druga i drugaricu, pa cak ni u pola tri, kada nije bila guzva, ni napolju ni unutra.. IAKO SAM LJUBAZNO ZAMOLILA BORISA i pitala da li mogu njih dvoje da udju, koji je na to odreagovao sa nekom pricom, tipa da ja zahtevam od njega da on tamo krsi neka pravila pitaj Boga sta je vec rekao, je l sam ga zaustavila i ponovila mu da sam ga samo pitala i nista vise....
Krajnje se neprofesionalno postavio i to mi se nije svidelo, iako se na kraju izvinio...
Ako ljudi koji brinu o bezbednosti gostiju procene da ne mogu da kontrolišu situaciju i odluče da više ne puštaju ljude, onda je to pravilo. Ti si od mene tražila da prekršim njihovo pravilo. I to ti je na profesionalan način rečeno uz izvinjenje što tvoji drugari neće moći da uđu.

Inače, ja kada dođem pred neki ugostiteljski objekat i vidim gužvu, ja zažalim što nisam došao na vreme, okrenem leđa i produžim dalje. Ne znam koliko puta sam do sada dolazio pred npr. krcat Smajli petkom i subotom između 21 i 22h i poljubio vrata. I nisam nikog prozivao za nesposobnost u organizaciji i da je uobražen i da ne znam je šta... Jednostavno, to je tako, life sucks. Sada nam je svima krivo što prostor nije bio veći.
Korisnikov avatar
By deželaš

Pa nije bilo potrebe da više od jedne osobe naplaćuje ulaz. Zastoj se stvarao na garderobi.

Izlazilo se i objašnjavalo (ja sam bio napolju stalno do ponoći), no neki su kasnije psovali i pokazivali želju za fizičkim obračunom sa onim ko objašnjava. Bilo je pitanje života ući na parti.

OK, bilo je šta je bilo. Inače, sad vidim da je u onom unutrašnjem stepeništu Apartmana bilo nekakve funkcionalnosti - tako da, ako tražite novi prostor, mislim da ne bi bilo loše da ima neki slični ulazni deo u vidu hola ili manjeg dvorišta, da se ne bi dešavale ovakve stvari. :peace:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Egmont

Ako ljudi koji brinu o bezbednosti gostiju procene da ne mogu da kontrolišu situaciju i odluče da više ne puštaju ljude, onda je to pravilo. Ti si od mene tražila da prekršim njihovo pravilo. I to ti je na profesionalan način rečeno uz izvinjenje što tvoji drugari neće moći da uđu.
Ne ti si bio krajnje neprofesionalan, sto ja nisam trazila, vec sam lepo pitala, ako se secas zbog cega si posle i sam skontao , pa si mi se izvinio... Ja sam bila krajnje profesionalna, i dala sebi za pravo da pitam... ko moze to da mi zabrani, nisam zahtevala, kako ti navodis !
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Dođoh, videh i kada se obezbeđenje izdralo na neke ljude, okrenuo sam se na štikli i odjezdih u noć... (Osetljiv sam na povišene tonove, jebiga, bilo oni opravdani ili ne. Drekavce volim samo kao deo srpske mitologije, uživo i u humanim formama su mi krajnje antipatični). Ipak je nite life ovog grada visoko rangiran i ima mesta za provod i van KC Grada, mesta koje mene sotavlja prilično ravnodušnim en general svojim urbanoidnim imidžom nekakve "alternative" -- kome, čemu, samo Bog zna.

A što se tiče sledeće zabave -- opet će narod da se sjati, jer je dick chase ono što će i dalje biti primarni motiv odlaska. Uostalom, nije ovo prva žurka LnQ, pa da se odjedanput poverenje sticano godinama tek tako izbriše. Kod mene su skupili dosta kredita, a ključna je stvar da se slična nezgodna situcija ne pronovi tj. da organizator bolje proveri sa kim sarađuje i na šta može da računaju (pa da se ne igra ovaj post festum ping-pong sa lopticom odgovornosti, nego da sve incijalno prođe glatko) -- prvi put je slučajnost, drugi put već pravilo. I svakome može da se desi, pa i najboljoj gej zabavi na Balkanu! Meni je, stoga, ovo izvinjenje prihvatljivo.
Korisnikov avatar
By Egmont

Ne ti si bio krajnje neprofesionalan, sto ja nisam trazila, vec sam lepo pitala, ako se secas zbog cega si posle i sam skontao , pa si mi se izvinio... Ja sam bila krajnje profesionalna, i dala sebi za pravo da pitam... ko moze to da mi zabrani, nisam zahtevala, kako ti navodis !
Tražila si da ti uvedem društvo. To JESTE neprofesionalan zahtev. Što bih ja uveo baš TVOJE drugare? Izvini još jednom, ali zašto bih ja uveo BAŠ tvoje drugare?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Trezvena rekapitulacija od strane mene otreznjene:

ne polazi mi za rukom da se setim muzike (mada znam da sam barem 3 minuta intenzivno vrckala)

Guzva je, jbg, bila prevelika ispred. Ni za zivu glavu ne bih cekala u redu dva sata osim ako nije u pitanju neka drzavna sluzba, nesto...- ali mi nije jasno sta je tu toliki problem.
Okrenes se, prosetas, popijes pice ili dva u nekoj od zivopisnih kafana na autobuskoj stanici, vratis se.
L'n'Q zurke mi najvise odgovaraju, i sasvim mi je dovoljno sto na njima vidim neke drage ljude (Pakija npr) sa kojima nisam ne znam koliko dobro ali cine da se smesim.
Ah, da: jedino se jos na L'nQ prostoru moze videti Sunny Girl. :)

Meni je bilo udno, kada se KC Grad ooglasio za prostor zurke, kako i da li organizatori misle na broj ljudi. To je kao sa nasim fudbalskim utakmicama: od jednog trenuka su ti potrebna vise od dva formirana tima. Ako ste vec gej klabing doveli na ovaj nivo, izvolite podrzati to adekvatnim prostorom. A to ce vam se sigurno vratiti zadovoljstvom vasih gostiju klabera i klabercica tj nas.:kolo:
Korisnikov avatar
By Sunce
Treba sagraditi LGBT kucu.
Mrkonjica zvati.

Preko dana da se pregovara, preko noci da se lumpuje.
By Swanheart
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by starky

knez?
zdravko colic?
thanks god sto ne udjoh.
E ti kada popijes pevas i Fanky G, tako da i Swan i ti pssssssssssssssssssst.. :nokti:
:hail: E hvala ti za sve pare na ovome!
Realnost.. Idu mi na kurac kada ljudi kukaju na Zdravka Colica ili lupam recimo Kneza, a vidjeni su da igraju i provode se uz mnogo "gore" stvari kao sto su novokomponovani narodjnjaci.. :hvala: Foliranti! :procitajpravilnik:
da, ali Starky i ja slusamo to na mestu gde cemo to i ocekivati da se pusti, a ako dodjem na L&Q zurku onda ocekujem kao sto bi vecina rekla "muziku bez reci" karakteristicnu za L&Q zurke.
Da sam htela da odem to vece na vece 90ih otisla bih.
Ja se nesto ne secam da sam negde bila izricita po pitanju toga sto slusam, mogu da slusam i slusam sve.
Tak da vas dve mozete da okacite macku o rep to sto ste napisale
Korisnikov avatar
By colorado
"Boris Milićević Koliko li će ljudi sutra da pokuša da uđe? :) "
Do um 23:52

Ovo je Borisov status na fejsbuku od cetvrtka. Meni je to bilo dovoljno da znam da ce biti guzva i da treba doci ranije, ili uopste ne doci.
Korisnikov avatar
By Blady

Tražila si da ti uvedem društvo. To JESTE neprofesionalan zahtev. Što bih ja uveo baš TVOJE drugare? Izvini još jednom, ali zašto bih ja uveo BAŠ tvoje drugare?
Borise nemoj da pricas gluposti, i da mi izvrces recenice....
Pitala sam: 'Da li bi mogle, moje dve drugarice da udju, koje nisam dugo videla...' - Na sta si ti rekao: 'Ti sada trazis od mene da krsim pravila, bla bla...' Gde te ja prekidam, sa istim onim, sto sam i pisala prethodno, da sam te ja samo pitala, a ti si mogao, kao sto si i rekao da kazes NE MOZE, bez tvog nastavljanja da ja krsim nekakva pravila, cime? Pitanjem????????
Toliko o tebi, mom profesionalizmu, i tvom profesionalizmu.

Iskreno, ja ne vidim u svom pitanju nista lose, i da - naravno da sam zelela da uvedem MOJE drugarice koje su cekale dva sata, otisle u smajli i vratile se, ne bi li ih slucajno obezbedjenje pustilo, kao i vecinu ljudi, da bas MOJE drugarice... nisam sigurno htela TVOJE, posto su tvoji prijatelji vec uveliko bili ususkani unutra, bez ikakvih problema sa kojima si celo vece veselo caskao.
No comment za ostatak, ako tebi i dalje nije jasno ili se mozda ne secas.. to zaista nije moj problem.
By Hans
Tesko i dalje podnosim neodlazak na LnQ u Inex kulu...sex and the city, verujem da je super pogled odozgo :roflmao:
Korisnikov avatar
By Egmont

Borise nemoj da pricas gluposti, i da mi izvrces recenice....
Pitala sam: 'Da li bi mogle, moje dve drugarice da udju, koje nisam dugo videla...' - Na sta si ti rekao: 'Ti sada trazis od mene da krsim pravila, bla bla...' Gde te ja prekidam, sa istim onim, sto sam i pisala prethodno, da sam te ja samo pitala, a ti si mogao, kao sto si i rekao da kazes NE MOZE, bez tvog nastavljanja da ja krsim nekakva pravila, cime? Pitanjem????????
Toliko o tebi, mom profesionalizmu, i tvom profesionalizmu.

Iskreno, ja ne vidim u svom pitanju nista lose, i da - naravno da sam zelela da uvedem MOJE drugarice koje su cekale dva sata, otisle u smajli i vratile se, ne bi li ih slucajno obezbedjenje pustilo, kao i vecinu ljudi, da bas MOJE drugarice... nisam sigurno htela TVOJE, posto su tvoji prijatelji vec uveliko bili ususkani unutra, bez ikakvih problema sa kojima si celo vece veselo caskao.
No comment za ostatak, ako tebi i dalje nije jasno ili se mozda ne secas.. to zaista nije moj problem.
Prvo, ja sam uvek bio svima na raspolaganju ako imaju neki problem sa bilo kim od radnika na žurci. Zahtev da se neko uvede na žurku nije deo opis bilo čijeg posla. Često sam se svađao sa vlasnicima, menadžerima, konobarima, barmenima, obezbeđenjem, a dešavalo se i da LnQ raskida saradnju sa pojedinim klubovima baš zato što sam ja stajao na stranu gostiju. To što TVOJE drugarice nisu ušle u klub nije problem, već nesrećan sled događaja. Procedura pri ulasku u svaki klub je sledeća: dođeš ispred kluba, sačekaš red i uđeš. Ako te mrzi da čekaš - odeš. Ako obezbeđenje kaže: "Ljudi pokušavaju da izbiju vrata, agresivni su, guraju, psuju, više nikoga ne puštamo" - onda je to pravilo i onda ga i ja poštujem.

Nije to nikakvo "bla bla pravilo", nego je bezbednosno pravilo, kao što je i bezbednosno pravilo da se rezerviše ulaz da ne bi ulazio ko stigne, ili kao što je bezbednosno pravilo da se zove policija da obezbeđuje žurke. Zbog tih stvari nikad na LnQ žurci niste imali suzavac, uletanje batinaša, i sva ostala sranja koja su se dešavala u Srbiji u gej klubovima, kafićima i na žurkama.

Neki moji prijatelji to veče NISU ušli, neke sam vraćao dva puta sa ulaza, a 90% mojih prijatelja je ušlo u klub između 11 i 11.15, zato što sam im rekao da dođu ranije i oni su me poslušali. Hvala bogu, pa su prijatelji i ne ljute se.

I voleo bih da vidim da se izvinjavaju i drugi organizatori i vlasnici prostora kod kojih je bilo mnogo većih problema od čekanja ispred kluba.
By Hans

Nije to nikakvo "bla bla pravilo", nego je bezbednosno pravilo, kao što je i bezbednosno pravilo da se rezerviše ulaz da ne bi ulazio ko stigne, ili kao što je bezbednosno pravilo da se zove policija da obezbeđuje žurke. Zbog tih stvari nikad na LnQ žurci niste imali suzavac, uletanje batinaša, i sva ostala sranja koja su se dešavala u Srbiji u gej klubovima, kafićima i na žurkama.
:hail2:
Korisnikov avatar
By dungoll
ja sam došao relativno rano, i pored toga sam jedva ušao, a i to - samo zato što sam bio u grupi nekoliko krupnijih ljudi, i nije nam strano gužvanje i guranje (rekvijem devedesetih i studentskih redova za sve i svašta :D ).
ipak - apartman je i kada su najveće gužve, kao as imao svoje stepenište, tj. sve i da nećeš, uvek si u redu dva po dva - a ovde je na videlo došla nevaspitanost, a i nečija snalažljivost pritom (jbg) - a jedna stvar, na garderobi, jedna osoba, to u apartmanu nije bilo, bilo je dve do tri osobe - i da je to bilo bolje organizovano, lakše bi tekli ljudi.
:sw:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ko radi taj gresi, je li :D

zanimljivo ce biti na sledecoj kad podje za rukom da smeste sve te ljude :)

ovo je l' le kad se ocekuje sledeca LnQ? :dj: :hyper:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Swanheart

da, ali Starky i ja slusamo to na mestu gde cemo to i ocekivati da se pusti, a ako dodjem na L&Q zurku onda ocekujem kao sto bi vecina rekla "muziku bez reci" karakteristicnu za L&Q zurke.
Da sam htela da odem to vece na vece 90ih otisla bih.
Ja se nesto ne secam da sam negde bila izricita po pitanju toga sto slusam, mogu da slusam i slusam sve.
Tak da vas dve mozete da okacite macku o rep to sto ste napisale

e swan swan...

shta znaju deca shta je (bila) L'n'Q zurka
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!