Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mr DeeTacnoOriginally posted by agiassGluposti! To sto si ti takav kakav jesi ne znaci da su svi ljudi takvi. Tim rezonovanejm bi mogao da zakljucis da heterosexualci ne postoje jer, pobogu, ti si homosexualac, pa svi moraju biti takvi. u isto vreme bi mogao da zakljucis da lezebejke ne postoje ili da su svi muskarci gay, zato sto bi sve ljude trebalo da privlace samo muskarci..
Smatram da bisexualnost ne postoji,svi su oni homo samo nece to sebi da priznaju.Na primer ja,nikada nisam prolazio kroz bi fazu,oduvek sam bio i ostao homo.
zasto odmah ne verovati nekoj osobi ako ona tvrdi da je privlace i momci i devojke? valjda ona bolje zna od nas sta je privlaci a sta ne...
Originally posted by hlaefdige
ja sam bi... i ne zanima me mnogo filozofija o tome... prosto srecem ljude, i onda sa nekima pozelim da se druzim, sa nekima pozelim vezu, sa nekima pozelim samo da se kresnem, neki samo prodju pored mene... bez obzira na to kog su pola!!!
...ako nekog volim na bilo koji nacin, to nikada nije zato sto je taj neko musko ili zensko... isto tako, nikad ne bih ostavila nekoga iskljucivo zato sto je musko ili zensko...
Originally posted by the1whowished
Ali ipak naprosto obozavam biseksualne zene i devojke.
Originally posted by agiasspa ja mogu da kazem da homo ne postoji,meni je nemoguce da tip ostane ravnodushan na ovaj snimak npr
Smatram da bisexualnost ne postoji,svi su oni homo samo nece to sebi da priznaju.Na primer ja,nikada nisam prolazio kroz bi fazu,oduvek sam bio i ostao homo.
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*Originally posted by hlaefdige
ja sam bi... i ne zanima me mnogo filozofija o tome... prosto srecem ljude, i onda sa nekima pozelim da se druzim, sa nekima pozelim vezu, sa nekima pozelim samo da se kresnem, neki samo prodju pored mene... bez obzira na to kog su pola!!!
...ako nekog volim na bilo koji nacin, to nikada nije zato sto je taj neko musko ili zensko... isto tako, nikad ne bih ostavila nekoga iskljucivo zato sto je musko ili zensko...
Ne razumem cemu tolika diskusija o bisex ljudima? I zasto bisexualci toliko upadaju i bodu oci?
Kao da postoji pravilo:ili si gay ili nisi. strasno!!
Pocinjem da sticem utisak da je ovde potrebno napraviti podforum SAMO ZA BISEKSUALCE
Ili smo "neodlucni" ili samo "experimentishemo" ili "cemo na kraju ostati samo gay/str8" ili smo "emotivne nakaze"...I ostale varijacije na temu..
Bi sam i .
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by *_Eskarina Gejl_*Originally posted by hlaefdige
Ne razumem cemu tolika diskusija o bisex ljudima? I zasto bisexualci toliko upadaju i bodu oci?
Kao da postoji pravilo:ili si gay ili nisi. strasno!!
Pocinjem da sticem utisak da je ovde potrebno napraviti podforum SAMO ZA BISEKSUALCE
Ili smo "neodlucni" ili samo "experimentishemo" ili "cemo na kraju ostati samo gay/str8" ili smo "emotivne nakaze"...I ostale varijacije na temu..
Bi sam i .
Bi sam..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!