tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
No, mene od svega zabrinjava kolicina agresije kod srpske mladezi i to bez razloga i bez normalnog cilja. Svako malo citamo da je neko prebijen iz cista mira (prebijanje mladica na smrt sa sve nabijanjem stapa u anus u Temerinu od strane grupe Madjara par godina, prebijanje nekog starca u Stepanovicevu pre dve godine itd...), sve iz puke obesti, zar je to moguce??? Ja mogu da razumem one sto su prosle sedmice opljackali trezor u Stockhomu, ono par desetina milijuna eura je veliki mamac, retko ko bi tome odoleo, ali prebiti covek na smrt iz cista mira, iz obesti e to ne razumem