Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by bas bleu
ako nista nekima se ispunila zelja... ask and thou shalt receive, eh?
Originally posted by mythe
valjda ce da izdrzi, ne treba bas danas da umre, dok je Jacques Barou u Beogradu :(
A gde je mythe, naš stručnjak za Le PR, da prokomentariše kako će se ovo odraziti na [blink]Imidž i Budućnost[/blink] Srbije?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by RACABG
Izvor: 24 sata (danas, 00:00)

Marš protiv nasilja, mirna protestna šetnja građana koji se protive nasilnom ponašanju, održaće se u četvrtak u 17 sati u organizaciji nevladinih organizacija, uz podršku omladine LDP, DS i SDU. Nakon skupa na Platou, učesnici protesta će kroz centar stići do spomenika Pobedniku na Kalemegdanu, čime će simbolično obeležiti pobedu nad nasiljem.
Jel tu imade mjesta za gay pride pomješan sa ostalima? :trep:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Dzelajza Rouz
A gde je mythe, naš stručnjak za Le PR, da prokomentariše kako će se ovo odraziti na [blink]Imidž i Budućnost[/blink] Srbije?
kune preskupi eu-striving vocni jogurt, where else...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
:(

strasno

zao mi je tog mladica, i nadam se da ce oni koji su to ucinili dobiti maksimalnu kaznu
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by KiWi
Sad ako osvanu grafiti "pravda za desetoricu" švrljaću ih jedan po jedan, svega mi!

Ili ću bar dodati kao ono

PRAVDA ZA UROŠA JE 40 GODINA!
Da znaš da je i meni slično palo na pamet. Dodatak u fazonu 'Pravda za Tatona' i nacrtani amblemi fašisičkih organizacija iza rešetaka.
Korisnikov avatar
By bern
28 godina... Oni jadni roditelji koji nisu znali gdje su, okruženi kamerama.

Baš da vidim koju će masku sad da nabace političari. Kako će iko od njih da se pojavi pred IKIM, pogotovo onaj maneken, njegovo miloševićevsko skakutalo i homofobni gradonačelnik nekad sigurnog grada za sve strejtere koji vole fudbal.

Ne znam što je mučnije, smt Tatona, to kako je umro (pretukli ga i bacili sa 6 metara), to ko ga je ubio ili država u kojoj se sve to desilo.
By Çâðê_DUP
pustite veshtake da veshtache sudije da sude, pravda ce stici svakoga....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by bern
Baš da vidim koju će masku sad da nabace političari. Kako će iko od njih da se pojavi pred IKIM, pogotovo onaj maneken, njegovo miloševićevsko skakutalo i homofobni gradonačelnik nekad sigurnog grada za sve strejtere koji vole fudbal.

Ne znam što je mučnije, smt Tatona, to kako je umro (pretukli ga i bacili sa 6 metara), to ko ga je ubio ili država u kojoj se sve to desilo.
Svi će da se okupe da "snažno saosećaju i oštro osuđuju".

Taton će biti "žrtva sopstvene ljubavi prema Tuluzu", kao što pre neki dan pročitah da je jedan vozač GSP-a "žrtva sopstvene humanosti", a ne žrtva komunalnog javašluka (čovek parkirao autobus da pomogne nekom i kako je izlazio iz njega, upao u otvoren šaht dubok 10-ak metara).
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by IriS
tuga jedna :(

a na Facebook-u otvorena grupa podrške maloumnicima koji su ga pretukli, i kad pročitate komentare, tek tad ćete pomisliti medju kakvim ljudima hodate i sa kakvima se vozite u GSPu i kupujete u istom supermarketu.

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... &ref=share
Ja sam u soku,procitala sam komentare na ovoj grupi i mnogo sam se iznervirala
Imaju li ti ljudi i gram mozga?
Tuga. :(
Korisnikov avatar
By Mahoney
kao i svi vi ovde, grozno se osecam kad pomislim kako je monstruozno to sto je jednog stranca napala grupa huligana i prebila ga do smrti.

plakao bih...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by wlan
Pazi godista sunce ti jebem! :(
ja sam zanemeo kad sam video. za. ne. meo.

iskreno se nadam da ce dobiti surove kazne kad posle punoletstva budu prosledjeni na njeno izdrzavanje. ja razumem decu u tim godinama intenzivnih hormonalnih promena, te da mnoga deca nisu svesna postupaka i posledica, ali ocigledno da postoji klima u nasoj zemlji da im ne moze niko nista, da ne postoji taj strah od kazne za takva teska zlodela. ovo se mora poslati na 40 godina robijanja najmanje za primer svima ostalima.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sprinter
meo.
me. o.
Korisnikov avatar
By blabla54380
kao što pre neki dan pročitah da je jedan vozač GSP-a "žrtva sopstvene humanosti", a ne žrtva komunalnog javašluka (čovek parkirao autobus da pomogne nekom i kako je izlazio iz njega, upao u otvoren šaht dubok 10-ak metara).
nije ni zrtva "komunalnog javasluka" nego zrtva onih koji skidaju sahtove, izmedju ostalog, i prodaju ih na crno. gledao sam emisiju tim povodom, sta sve ljudi kradu da ne kazem sakupljaju i prodaju na crno. jedan iz komunalnog je rekao da jedan saht mesecima postavljaju i mesecima se krade i kako su se oni organizovali jednom da naprave zasedu i uhvate coveka :smeh: opet jedan iz zeleznice rece da je ukraden bakarni deo (tipa u sred nedodjije) na pruzi koji sluzi za signalizaciju skretnica valjda :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
kao što pre neki dan pročitah da je jedan vozač GSP-a "žrtva sopstvene humanosti", a ne žrtva komunalnog javašluka (čovek parkirao autobus da pomogne nekom i kako je izlazio iz njega, upao u otvoren šaht dubok 10-ak metara).
nije ni zrtva "komunalnog javasluka" nego zrtva onih koji skidaju sahtove, izmedju ostalog, i prodaju ih na crno. gledao sam emisiju tim povodom, sta sve ljudi kradu da ne kazem sakupljaju i prodaju na crno. jedan iz komunalnog je rekao da jedan saht mesecima postavljaju i mesecima se krade i kako su se oni organizovali jednom da naprave zasedu i uhvate coveka :smeh: opet jedan iz zeleznice rece da je ukraden bakarni deo (tipa u sred nedodjije) na pruzi koji sluzi za signalizaciju skretnica valjda :smeh:

:iskolacen: :doh:

Sta je bilo sa vozacem?! Je l' ipak ziv?!
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa koliko ja znam jeste ziv, al da ne razvijamo ovu temu ovde. ima materijala da se otvori nova da ti pobrojim sta se sve krade i prodaje kao sekundarna sirovina :D uz rizik da me optuze za rasistu, 99% njih su cigani, tj. romi.
By mythe
tuzno je i zalosno to sto se dogodilo i krivci treba da budu najstrozije kaznjeni, uostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima tipa "sad ce nas maneken od predsednika kaze da ce drzava uciniti sve da..." - drzava je to vec ucinila!
saopstenje FK Partizan i komentar korisnice Wilhemine - to se mozda vama tako umislja i u vasoj glavi predstavlja, a posto ne pratite fudbal, da vas obavestim da se kod odigravanja rizicnih utakmica uvek primenjuje to sto je uprava FK Partizan u saopstenje napisala. Uostalom, pre nekih mesec dana kada je igrana uzvratna utakmica Zvezda- Slavija Praha, gostujucim navijacima uopste nije bilo dozvoljena setnja po gradu, cak ih nisu pustili ni u Novi Sad da svrate a sve iz razloga njihove sigurnosti. Sa zaljenjem mogu da kazem da prilikom odigravanja ove utakmice nisu primenjene te mere, jer onda ne bi doslo do gubitka jednog mladog zivota. Dalje, nije tacno da "niko ko nije Srbin ne treba da se seta Beogradom", ali u nekim situacijama jednostavno treba biti oprezan i pametan. Pa i ja, navijac Dinama se 1997. tijekom odigravanja utakmice Partizan-Dinamo sigurno nisam setao sa obelezjima Dinama po Beogradu, nego neupadljivo i tiho jer sam znao sta bi mi se dogodilo da sam obukao dres voljenog kluba Dinama.
No, mene od svega zabrinjava kolicina agresije kod srpske mladezi i to bez razloga i bez normalnog cilja. Svako malo citamo da je neko prebijen iz cista mira (prebijanje mladica na smrt sa sve nabijanjem stapa u anus u Temerinu od strane grupe Madjara par godina, prebijanje nekog starca u Stepanovicevu pre dve godine itd...), sve iz puke obesti, zar je to moguce??? Ja mogu da razumem one sto su prosle sedmice opljackali trezor u Stockhomu, ono par desetina milijuna eura je veliki mamac, retko ko bi tome odoleo, ali prebiti covek na smrt iz cista mira, iz obesti e to ne razumem :( :(
Korisnikov avatar
By Blady
FUJ STOKO !
Zao mi Francuza..... ma nek im se vrati, sve sto su uradili...
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by mytheuostalom krivci su vec uhapseni te nema mesta sarkasticnim komentarima
Šta, mrdnu prstom kad čitava država dotakne dno, i onda je kao nešto učinjeno? Nisu NIŠTA učinili. Šta je trebalo, da im tutnu sprej u jednu ruku i sendvič i sok na slamku u drugu, pa da malo pišu po gradu: "Neću tući druge navijače, samo pedere i lezbejke. Mi volimo Borisa Tadića.".

Ovo je samo pokazatelj bolesti na Balkanu. Crna Gora je još sje*anja jer ovdje niko ne dolazi pa se ništa i ne dešava.

A šta ćemo sa pozadinom svega ovoga? Sa silnom homofobijom?

Da su pohapsili odmah sve koje su koketirali sa fašizmim (kako zakon i nalaže), možda mladi batinaši uvukli u mišje rupe, a ne krstarili gradom i u ime svetog kuratog trostva mlatili navijače koji cirkaju piće u kafiću!
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se jako dopada taj znak.... sa tvog avatara, za koga se to konkretno odnosi @bern?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
pa koliko ja znam jeste ziv, al da ne razvijamo ovu temu ovde. ima materijala da se otvori nova da ti pobrojim sta se sve krade i prodaje kao sekundarna sirovina :D uz rizik da me optuze za rasistu, 99% njih su cigani, tj. romi.

:giggle: :giggle: :giggle:

:jerry:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by shut
:google:
aj mi izguglaj...
By жњ
evo kako je to preneo BBC

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8280399.stm

izmedju ostalog su nabrojali i napad na onog nesrecnog procenjenogkaogej australijanca i libanca, kao i neodrzani gej prajd uz komentar o jacanju ultra desnicarskih grupa...

mene cudi sto se domaci navijaci medjusobno kolju i ubijaju vec godinama, pa se cutalo... malo se sapere plocnik i zakaze nova utakmica, pa je morao poginuti nesrecni Brajs, da bi od sramote pred strancima nasa drzava nesto preduzela povodom toga... kao, okej je kad se koljemo medjusobno, okej je kad umiru drzavljani Srbije, ali stranac... frka panika krediti investicije pomoc podmazivanje fotelja i bele sengen liste!! ALO BRE!

Osudice napadace na Brajsa, bez sumnje... malo ce nasminkati sranje koje je nastalo, dati svoju podrsku skupu protiv nasilja, poslati zalopojke Francuskoj i najverovatnije se zaustaviti na tome. Cula sam da ce izvoditi i sudije sa tuziocima na fudbalske terene, ali s obzirom na to kako funkcionisu stvari u Srbiji, slaba vajda ce ispasti i od toga, jer nesto ne verujem da ce biti dosledni kaznjavanju kao kolege u Engleskoj onomad kad su oni imali iste probleme. Uostalom, nas sistem ne moze istrpiti toliko zatvorenika i veza po babaujnastricevima sudijama, koliko se huliganstva do sada namnozilo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!