Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
sanjala sam da sam u stanu u beogradu sa nekim forumasima, i da smo se spremali na prajd, ali su oni otisli pre mene, a ja sam zakasnila na prajd, i kad su se oni vratili sa prajda samo su usli u stan i tuzno me gledali, ni rec nisu progovorili samnom.............

wicked
Korisnikov avatar
By Sunce
Ha, ha, nshappy-ja kako proba neke cipele. Zamisli! :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
e sa d znam sta je znacio moj san.............
Korisnikov avatar
By Azdaja
sanjala sam vecerasnju svirku, nisam mogla otici....tj mogla sam, ali bolje ne :)
Korisnikov avatar
By lorna
Da mi je ukraden auto i laptop u njemu, premrla sam,

zbog rachunara i podataka na njemu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da sam u čamcu sa dvoje ludo hrabrih ljudi koji me lože da plivamo u reci punoj krokodila.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pre neki dan sam sanjala kako vecina forumasa stoji na ivici bazena, kao neka zurka sta znam, i ja prilazim sa bejzbol palicom i sve ih guram u bazen :lol:

Onda dolazi Swan i kaze mi "KAZNI SE" :lol:
Uzme mi palicu, natera me da skinem sociva i gurne me u vodu :sigh:

:zvezdice:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
što te ne isprebija tom palicom?
Korisnikov avatar
By jenny
pa mislila sam 'nako...vaspitno! :eureka:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zar nije dovoljno sto mi je uzela palicu? Sad jos treba i da me tuce :kada:
:lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
sanjala sam kako letim u Ameriku, ali sam nekako izgubila kartu (kad sam već bila na avionu) i plašila sam se da neće mi dati kofere ako sam izgubila kartu :lol: pa sam ih molila da idem u stomak aviona da vidim svoje kofere i da kod njih potražim da li sam stavila kartu u njima (nisam), onda kada sam stigla izašla sam iz aerodroma, a nisam prepoznala ništa, sve mi je bilo sran, sela sam u taksi, pa nakon nekoliko vreme sam ga pitala "koji je ovaj grad?" i rekao mi je da je Los Angeles, pa sam mislila da idem u Feniksu, ali mislila sam da valjda sam zbrkala nešto i ipak idem u Los Angeles, mada nisam znala zašto i sve vreme sam plakala jer mi je majka umrla, zbog toga sam išla u Ameriku, jer ona živi blizu Feniksa, ali nisam imala pojma šta da uradim, kako da sređujem sve u vezi sahrane kada ne znam da vozim kola i mislila sam ,,kako bih znala šta da uradim u ovakvoj situaciji. mama nije nikad umrla pre." i ponavljala sam rečenicu ,,majka mi e umrena" (na makedonskom) i plakala :cut:

elem, živa je, pričale smo se juče na telefonu. valjda ću imati dovoljno suze za nje kada za 10-30 godine umre, ne znam zašto ih lijem unapred. :(
Korisnikov avatar
By pthalo
sinoć sam sanjala da postoji neki poseban vid foruma, klikneš na link i vidiš prevod postova, ali ne "sa srpskog na mađarski" ili nešto slično, nego "šta on je pisao ---> šta je hteo da kaže sa time" :lol:

nekoliko od njih su bili smešni, ali najveći deo od njih su bili nešto sladak, iskren, lični, i mnogo ljudski. svi ovde imaju dobru dušu. :yes: prevod mojih postova je bio "I want to be okay and I want everyone else to be okay." ("želim da budem u redu, i želim da svi ostali budu u redu.") valjda na engleskom pošto mi je maternji :nerd:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imala sam one koncetricne snove kada sanjam da sanjam da sanjam..

svakako, sanjala sam shut-a!

ali posto nemam predstavu o tome kako on izgleda, sanjala sam neku vrsti hologramskog avatara sa likom madone (?!?!)

e onda sam sanjala da mu sve ovo pricam...a on je i dalje taj hologramski avatar
Korisnikov avatar
By Madonna
da jee..

omg pa mene (madonu al' aj) neko sanja!! :radosnice: :drama:
By Ахасвер
После дуго, дуго времена, сањао сам да летим. Уз онај чудни осећај у стомаку.
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Sinoc sam sanjao da sviram klavir pred celom porodicom (inace ne sviram nijedan instrument) i sam cuo glas koji je rekao "Dodji svom gospodaru". Materijalizovala su se vrata, lebdeo sam prema njima, otvorilia su se. Iza njih je bio pakao, i osecao sam prisustvo Djavola. Mada ga nisam video. Pakao je bio nekako kao u crtacu, kao sto bi ga dete zamislilo.

Nisam siguran da li je ovaj sledeci povezan sa prethodnim ali bio sam na nekom igralistu i vozio bicikl kada sam u daljini spazio svoju rodjaku sa kojom sam inace vrlo blizak, dosao sad do nje a ona me je ignorisala i ponasala se kao da nisam tu.

Treci san me stavlja nekoliko sati ili dana posto sam imao seksualni odnos sa nekim rodjakom, ali nije mi bilo jasno kojim. Samo je postojao neki osecaj krivice i secanja na nesto sto nije trebalo da se dogodi, sa vrlo nejasnim detaljima.

Oh well. To je remeron, magicni lek za smirenje/depresiju...
Korisnikov avatar
By dacha.evil
Sanjao sam da sam u isto vreme i Adam i Eva. A onda je iz grma iskocila zmija i ubila Adama. Nastavio sam dalje da zivim kao Eva i trazila sam jabuku kojom bih UBILA ZMIJU i tako bi se Adam vratio. San se ostvario-ZMIJA JE KONACNO UBIJENA! Sada zivim i kao Adam i kao Eva, blazen u svojoj nastranosti...
Korisnikov avatar
By m..
nisam sanjala, stvarno se desilo.

vozim se pre neko vece busom, sede 2 klinca od 5-7 godina, voze se s kevama. jedan klinac je isti status, drugi isti mars, ama pljunuti, mogu da se zakunem da su upravo tako izgledali kao deca. i sad mali status sedi do prozora, mali mars pored njega i nudi mu da zamene mesta na sta mali status kaze "neka, hvala". onda nesto cavrljaju i ja cujem malog statusa kako kaze nesto u stilu "da sam ja mala beba, mogao bih da ti sedim u krilu" :lol:
Korisnikov avatar
By m..
jao sanjala sam da sam skracivala siske i slucajno odsekla deo do glave, pa da sam morala da se osisam masainicom na keca, al mi je onda kosa rasla ko luda, tipa centimetar na dan...:lood:
Korisnikov avatar
By Dzi
sanjala kako sam poklonila m. neki zuti cvetic, ali zelela sam da to bude ruza :(
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sinoc sam sanjala kako ja i drugarica pijemo rum, i to obucne u gusarsko odelo sa sve povezom na oku :smeh:
Verovatno zato sto sam ga u subotu konzumirala :alexis: :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
:veverice: <-- ali verziju sa majmunima. i onda repovima naprave srce.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!