Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Andjelika
... a sto ne na Avali, ili negde na Tari, da nas niko ne vidi... daleko od ociju, daleko od srca..
:up:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Winter
....malo me cudi koji su razlozi organizatora parade, da presele odrzavanja na Novi Beograd, Palatu Srbije ili Usće....
Zato što ima 100 razloga ZAŠTO je to tako.

Zato što je poenta prajda da smo svi ISTI, a ne da jedni šetaju centralnim gradskim ulicama (i idu u jebeni, ponižavajući Zoo vrt po povlašćenoj ceni)...a drugi budu i formalno i bukvalno getoizovani, u obruču kordona kao ovce na livadi.

Plus 99 razloga još.
Korisnikov avatar
By Winter
ne moze za 24 sata..ali moze za 7 dana..neka je pomere 7 dana i nema porblema...ali je oni nece pomeriti,jer iako su je simbolicno nazvali 'parada ponosa'....klasicna je demonstracija i bunt...pa pobogu samo se demonstracije odzavaju u centru grada.....ne razumem, ako Madona, Stonsi, Ceca i svi drugi mogu da sviraju na Uscu, mnogi u Areni, zasto ne moze i parada da bude nesto upravo tako....zasto ne naprave neki koncert, u svrhu propagiranja jednakosti....i ondak sve pare daju recimo u Zvecansku....cek, zato sto treba svoje džepove da napune...i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
Korisnikov avatar
By Mars
ne moze za 24 sata..ali moze za 7 dana..neka je pomere 7 dana i nema porblema...ali je oni nece pomeriti,jer iako su je simbolicno nazvali 'parada ponosa'....klasicna je demonstracija i bunt...pa pobogu samo se demonstracije odzavaju u centru grada.....ne razumem, ako Madona, Stonsi, Ceca i svi drugi mogu da sviraju na Uscu, mnogi u Areni, zasto ne moze i parada da bude nesto upravo tako....zasto ne naprave neki koncert, u svrhu propagiranja jednakosti....i ondak sve pare daju recimo u Zvecansku....cek, zato sto treba svoje džepove da napune...i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
Baba, ti si?!?

Unuče tvoje ovde.
By J...
jer recimo da evo ja hocu da napadnem ucesnike parade, ne moze me niko spreciti da se popnem na neku zgradu i odozgo bacam kamenice, flase i ko zna sta sve ne....
Moze, na zgradama su planirali da rasporede specijalce.

i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
:smeh:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Mars
....malo me cudi koji su razlozi organizatora parade, da presele odrzavanja na Novi Beograd, Palatu Srbije ili Usće....
Zato što ima 100 razloga ZAŠTO je to tako.

Zato što je poenta prajda da smo svi ISTI, a ne da jedni šetaju centralnim gradskim ulicama (i idu u jebeni, ponižavajući Zoo vrt po povlašćenoj ceni)...a drugi budu i formalno i bukvalno getoizovani, u obruču kordona kao ovce na livadi.

Plus 99 razloga još.

a kako to niko drugi ne paradira....recimo...aj svi sa dioptrijom -1 da naprave paradu.....pa ajde onda svi koji su rodjeni , sta znam...u narodnog fronta, neke 76-e......
Poenta prajda je iskazivanje necega, ko zna cega...pobuna i demonstarcija....na ovaj nacin se nikad nece po Beogradu setati dve cure ili dva momka, ruku pod ruku, jer ovaj vid borbe nema smisla.....nekad treba pristati na kompromise....kako bi u buducnosti bilo bolje....a ne se drzati jedne teorije ko pijan plota......
Korisnikov avatar
By Madonna
zenoooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooo

zar nismo pricali o tome??
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma najbolje da se odrzi u nekom atomskom sklonistu, recimo topcider mi pada na pamet.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by J...
jer recimo da evo ja hocu da napadnem ucesnike parade, ne moze me niko spreciti da se popnem na neku zgradu i odozgo bacam kamenice, flase i ko zna sta sve ne....
Moze, na zgradama su planirali da rasporede specijalce.

ne moze, jer je nemoguce kontrolisati svaki stan....nemoguce
Korisnikov avatar
By zozefin st
Sta ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Mars
a kako to niko drugi ne paradira....recimo...aj svi sa dioptrijom -1 da naprave paradu.....pa ajde onda svi koji su rodjeni , sta znam...u narodnog fronta, neke 76-e......
Danas ne odgovaram na glupa pitanja.
By Simor
Ja sam bio ljut i razočaran, ali onda sam gledao Dnevnik Ratio-televizije Aleksandar Tijanić i osetio se sigurnim.

Prva vest je bio Naš Predsednik.

Naš Predsednik je bio na nekoj svečanosti svršenih studenata Vojne akademije. I onda je predsednik Rekao, a ja sam potrčao na B92 da proverim da li je baš to Rekao. I jeste, on je baš to Rekao:

"...i država će zaštititi sve svoje građane, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, polnu, ili političku pripadnost"

Bio sam srećan. Znao sam da se mogu osećati sigurno posle njegovih reči, iako nije spomenuo reč "seksualna orijentacija", nego "polna orijentacija" (razumljivo, Naš Predsednik je pragmatičan čovek i neće da pominje reč "seksualna" pred svršenim diplomcima nečega tako veličanstvenog kakvo je Vojna akademija).

Naš Predsednik je i juče pominjao polnu orijentaciju, ondak su danas zabranili Povorku ponosa, i sasvim sam siguran da će i sutra nešto mudro da uradi. I prekosutra, i nakosutra. I svakoga dana svog života, jer će On biti Naš Večni Predsednik, Predsednik Širokog Koalicionog Potencijala, Poglavica Četiri-Stuba-Diplomatije. BoTa.
Korisnikov avatar
By Neve
I šta sad.. jel ima il nema prajda?
Korisnikov avatar
By Winter
Ajde ovako...jel se borimo za svoja prava....zasto su onda otkazali....parada nije zabranjena.....samo je receno da se bezbednost ne garantuje.....i sta je sad dragi pederi i lezbe, nece niko u prve borbene redove....nece niko da popije batine....nece niko da ga vrate u sanduku....pa zar to nije najbolji nacin da se izborimo za svoja prava....žrtve i žrtve.....samo tako se nesto moze uraditi i skrenuti pažnja na problem diskriminacije......ali ne, ipak su organizatori pokazali to divno predivno licemerje i sve otkazali....ipak su im rodjene guzice milije od borbe za prava...
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Simor
Ja sam bio ljut i razočaran, ali onda sam gledao Dnevnik Ratio-televizije Aleksandar Tijanić i osetio se sigurnim.

Prva vest je bio Naš Predsednik.

Naš Predsednik je bio na nekoj svečanosti svršenih studenata Vojne akademije. I onda je predsednik Rekao, a ja sam potrčao na B92 da proverim da li je baš to Rekao. I jeste, on je baš to Rekao:

"...i država će zaštititi sve svoje građane, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, polnu, ili političku pripadnost"

Bio sam srećan. Znao sam da se mogu osećati sigurno posle njegovih reči, iako nije spomenuo reč "seksualna orijentacija", nego "polna orijentacija" (razumljivo, Naš Predsednik je pragmatičan čovek i neće da pominje reč "seksualna" pred svršenim diplomcima nečega tako veličanstvenog kakvo je Vojna akademija).

Naš Predsednik je i juče pominjao polnu orijentaciju, ondak su danas zabranili Povorku ponosa, i sasvim sam siguran da će i sutra nešto mudro da uradi. I prekosutra, i nakosutra. I svakoga dana svog života, jer će On biti Naš Večni Predsednik, Predsednik Širokog Koalicionog Potencijala, Poglavica Četiri-Stuba-Diplomatije. BoTa.

Da, to jeste nas predsednik i ovo jeste nasa drzava, ako ti se ne svidja, biometrijski u sake i :bye: ....i to nije 'neka svecanost'......a kad nemas postovanja spram drzave i njenih organa vlasti, zasto ocekujes razumevanje i podrsku gej populaciji, kad si eto ti upravo isti.....mozda cak i gori.....licemerje....
By J...
Ajde ovako...jel se borimo za svoja prava....zasto su onda otkazali....parada nije zabranjena.....samo je receno da se bezbednost ne garantuje.....i sta je sad dragi pederi i lezbe, nece niko u prve borbene redove....nece niko da popije batine....nece niko da ga vrate u sanduku....pa zar to nije najbolji nacin da se izborimo za svoja prava....žrtve i žrtve.....samo tako se nesto moze uraditi i skrenuti pažnja na problem diskriminacije......ali ne, ipak su organizatori pokazali to divno predivno licemerje i sve otkazali....ipak su im rodjene guzice milije od borbe za prava...

Jel tebi dobro? :whatever:
Korisnikov avatar
By Mars
....parada nije zabranjena.....samo je receno da se bezbednost ne garantuje....
Ne, to nije zbog nekvalitetnih aktivista niti straha od vraćanja u sanducima, nego toga što su svi manje naivni od tebe.

Jer to što je SAMO rečeno da bezbednost ne može da se garantuje - to u praksi znači da bezbednost NEĆE da se garantuje. Onda će svaki policajac mirno da spusti ruke - ministar i Vlada doneli proglas, sa pečatom, potpisom da oni NE GARANTUJU bezbednost učesnika - zašto bih se ja cimao i oko jednih i oko drugih, PUSTIŠ ih sve pa nek reše svoje probleme na licu mesta. JER su IZLOZI, BANKE, AMBASADE, STRANA PREDSTAVNIŠTVA - svi važniji od bilo čijeg ŽIVOTA tog dana na ulici. Ne bi štitili ljude - štitili bi objekte. Po direktivi.

To je poenta, da je u pregovorima bilo garancija da će se skup obezbediti, a da se na kraju došlo do slanja ljudi u klanicu. I naravno da niko normalan neće da pristane na to.
By Hans
Npr. smirilo bi me placeno ubistvo Mladena Obradovica.
Korisnikov avatar
By m..
besna ko ris, taman sam odlucila bila da idem, i onda mi ortak rekao.

da imam muda sutra bih gadjala bagru molotovljevim, eto koliko sam besna. obradovica odavno hocu da ostetim, a sad mnogo intenzivnije.

u stvari, ogorcena sam, konsternirana (bila jutros), besna, i polu luda.
By Hans
MLADENE, CHEKAMO TE!!!
Korisnikov avatar
By scout_finch
pazi kad sad cujem da i u onoj selendri od grada iz kog sam bio kao oraganizovan dolazak navijaca, nacionalista i ostalih primata. pa bre u toj jebenoj varoshi nema niko iz moje generacije ko nije dobio batine od mene. bar po jednom. koga oni da biju, sve sami beskicmenjaci. e, pa sad sam sve cula.
Korisnikov avatar
By Winter
ok...nece se obezbedjivati...svako motku u ruke, pa na paradu....dajte nemojte molim vas da laprdate bzvze......niko se nizasta nije izborio setnjom...treba pored znoja, proliti i malo krvi...a to niko nece.....give peace a chance...totalni bulšit,ko i sve u ovoj jbnoj gej populaciji , organizaciji i svemu ostalom
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by J...
i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
:smeh:
omg.

omg.

:pucaodsmeha:

winter, jel si ok?
Korisnikov avatar
By zozefin st
ok...nece se obezbedjivati...svako motku u ruke, pa na paradu....dajte nemojte molim vas da laprdate bzvze......niko se nizasta nije izborio setnjom...treba pored znoja, proliti i malo krvi...a to niko nece.....give peace a chance...totalni bulšit,ko i sve u ovoj jbnoj gej populaciji , organizaciji i svemu ostalom
a ti ces da predvodis jel?:kosach:
Korisnikov avatar
By Winter
jesam...sta je problem.....pirsing, mindjusa..isti qrac...... :roll:

@zozefin

imam pametnija posla.....kao i sad, odoh po čips,pa da gledam utakmicu....neke srbije, u nekoj kosarci, i tako to.....:bye:
Korisnikov avatar
By Mars

Tako je Winter. Drogirašica najobičnija - ona će meni tu da se buni i traži neka prava.

Mrš!
Korisnikov avatar
By scout_finch
Tako je Winter. Drogirašica najobičnija - ona će meni tu da se buni i traži neka prava.

Mrš!
:lol:

e, da se nasmejem danas:smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!