Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by WinterZato što ima 100 razloga ZAŠTO je to tako.
....malo me cudi koji su razlozi organizatora parade, da presele odrzavanja na Novi Beograd, Palatu Srbije ili Usće....
Originally posted by WinterBaba, ti si?!?
ne moze za 24 sata..ali moze za 7 dana..neka je pomere 7 dana i nema porblema...ali je oni nece pomeriti,jer iako su je simbolicno nazvali 'parada ponosa'....klasicna je demonstracija i bunt...pa pobogu samo se demonstracije odzavaju u centru grada.....ne razumem, ako Madona, Stonsi, Ceca i svi drugi mogu da sviraju na Uscu, mnogi u Areni, zasto ne moze i parada da bude nesto upravo tako....zasto ne naprave neki koncert, u svrhu propagiranja jednakosti....i ondak sve pare daju recimo u Zvecansku....cek, zato sto treba svoje džepove da napune...i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
Originally posted by WinterMoze, na zgradama su planirali da rasporede specijalce.
jer recimo da evo ja hocu da napadnem ucesnike parade, ne moze me niko spreciti da se popnem na neku zgradu i odozgo bacam kamenice, flase i ko zna sta sve ne....
Originally posted by Winter
i evo sad gledam onu neku Majdu na TV, jel mogla da se pojavi bez one mindjuse u donjoj usni?
Originally posted by MarsOriginally posted by WinterZato što ima 100 razloga ZAŠTO je to tako.
....malo me cudi koji su razlozi organizatora parade, da presele odrzavanja na Novi Beograd, Palatu Srbije ili Usće....
Zato što je poenta prajda da smo svi ISTI, a ne da jedni šetaju centralnim gradskim ulicama (i idu u jebeni, ponižavajući Zoo vrt po povlašćenoj ceni)...a drugi budu i formalno i bukvalno getoizovani, u obruču kordona kao ovce na livadi.
Plus 99 razloga još.
Originally posted by J...ne moze, jer je nemoguce kontrolisati svaki stan....nemoguceOriginally posted by WinterMoze, na zgradama su planirali da rasporede specijalce.
jer recimo da evo ja hocu da napadnem ucesnike parade, ne moze me niko spreciti da se popnem na neku zgradu i odozgo bacam kamenice, flase i ko zna sta sve ne....
Originally posted by Simor
Ja sam bio ljut i razočaran, ali onda sam gledao Dnevnik Ratio-televizije Aleksandar Tijanić i osetio se sigurnim.
Prva vest je bio Naš Predsednik.
Naš Predsednik je bio na nekoj svečanosti svršenih studenata Vojne akademije. I onda je predsednik Rekao, a ja sam potrčao na B92 da proverim da li je baš to Rekao. I jeste, on je baš to Rekao:
"...i država će zaštititi sve svoje građane, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, polnu, ili političku pripadnost"
Bio sam srećan. Znao sam da se mogu osećati sigurno posle njegovih reči, iako nije spomenuo reč "seksualna orijentacija", nego "polna orijentacija" (razumljivo, Naš Predsednik je pragmatičan čovek i neće da pominje reč "seksualna" pred svršenim diplomcima nečega tako veličanstvenog kakvo je Vojna akademija).
Naš Predsednik je i juče pominjao polnu orijentaciju, ondak su danas zabranili Povorku ponosa, i sasvim sam siguran da će i sutra nešto mudro da uradi. I prekosutra, i nakosutra. I svakoga dana svog života, jer će On biti Naš Večni Predsednik, Predsednik Širokog Koalicionog Potencijala, Poglavica Četiri-Stuba-Diplomatije. BoTa.
Originally posted by Winter
Ajde ovako...jel se borimo za svoja prava....zasto su onda otkazali....parada nije zabranjena.....samo je receno da se bezbednost ne garantuje.....i sta je sad dragi pederi i lezbe, nece niko u prve borbene redove....nece niko da popije batine....nece niko da ga vrate u sanduku....pa zar to nije najbolji nacin da se izborimo za svoja prava....žrtve i žrtve.....samo tako se nesto moze uraditi i skrenuti pažnja na problem diskriminacije......ali ne, ipak su organizatori pokazali to divno predivno licemerje i sve otkazali....ipak su im rodjene guzice milije od borbe za prava...
Originally posted by WinterNe, to nije zbog nekvalitetnih aktivista niti straha od vraćanja u sanducima, nego toga što su svi manje naivni od tebe.
....parada nije zabranjena.....samo je receno da se bezbednost ne garantuje....
Originally posted by Wintera ti ces da predvodis jel?:kosach:
ok...nece se obezbedjivati...svako motku u ruke, pa na paradu....dajte nemojte molim vas da laprdate bzvze......niko se nizasta nije izborio setnjom...treba pored znoja, proliti i malo krvi...a to niko nece.....give peace a chance...totalni bulšit,ko i sve u ovoj jbnoj gej populaciji , organizaciji i svemu ostalom
Tako je Winter. Drogirašica najobičnija - ona će meni tu da se buni i traži neka prava.
Mrš!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!