- 31 Avg 2009, 16:50
I coudn't care less. Neka se okupljaju i rade šta hoće, this is a free country. Ne vidim zašto tome treba posvećivati bilo kakvu pažnju.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by smaugja se ne bih zaprepašćivala nad svetonazorom bilo koje osobe koja je učestvovala u onom kapitalnom delu postmiloševićevske i postratne nacionalističke propagande zvanom "moj rođak sa sela".Originally posted by sing&dunumJa se secam kad su se 'gospodin' Glogovac i 'gospodin' Djokovic iskenjali u Utisku kako za trpezu pre djeda niko ne sme da sedne...
BTW, zaprepasten sam sto je i gospodin Glogovac medj' "normalnim porodicnim" ljudima... Nece njegov film, a ni predstava mojim ocima vise biti pogledani!![]()
![]()
Originally posted by Lepa KrepaYep.Originally posted by smaugja se ne bih zaprepašćivala nad svetonazorom bilo koje osobe koja je učestvovala u onom kapitalnom delu postmiloševićevske i postratne nacionalističke propagande zvanom "moj rođak sa sela".Originally posted by sing&dunumJa se secam kad su se 'gospodin' Glogovac i 'gospodin' Djokovic iskenjali u Utisku kako za trpezu pre djeda niko ne sme da sedne...
BTW, zaprepasten sam sto je i gospodin Glogovac medj' "normalnim porodicnim" ljudima... Nece njegov film, a ni predstava mojim ocima vise biti pogledani!![]()
![]()
Originally posted by Dušan Maljković
I coudn't care less. Neka se okupljaju i rade šta hoće, this is a free country. Ne vidim zašto tome treba posvećivati bilo kakvu pažnju.
Originally posted by Lepa KrepaOriginally posted by smaugja se ne bih zaprepašćivala nad svetonazorom bilo koje osobe koja je učestvovala u onom kapitalnom delu postmiloševićevske i postratne nacionalističke propagande zvanom "moj rođak sa sela".Originally posted by sing&dunumJa se secam kad su se 'gospodin' Glogovac i 'gospodin' Djokovic iskenjali u Utisku kako za trpezu pre djeda niko ne sme da sedne...
![]()
Originally posted by E.c.h.o.....
Kec na 11. Bila bi fora kad bi gay organizacije izdale saopstenja kako pozdravljaju 'Porodicnu setnju' s ubedjenjem da ce svi homoseksualci koji su za ocuvanje tradicionalnih vrednosti da se pridruze ovoj paradi.... i da pozovu sve one koji podrzavaju i zive u 'modernim' porodicama da se pokazu na 'Paradi ponosa'... postujmo razlicitosti.![]()
Originally posted by Lepa KrepaGospodin Glogov Kolac se toliko uživeo u ulogu popa u toj seriji, da prosto nije mogao da odoli ovom (reality) spin-off-u.Originally posted by smaugja se ne bih zaprepašćivala nad svetonazorom bilo koje osobe koja je učestvovala u onom kapitalnom delu postmiloševićevske i postratne nacionalističke propagande zvanom "moj rođak sa sela".Originally posted by sing&dunumJa se secam kad su se 'gospodin' Glogovac i 'gospodin' Djokovic iskenjali u Utisku kako za trpezu pre djeda niko ne sme da sedne...
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Reci koliko bi bilo dobro da u Srbiji gej zajednice dizu natalitet
Neka nama daju pravo na brak i da vide kako neće da bude bele kuge.
Marva.
![]()
Originally posted by Dušan Maljkovićdakle, Dushane, Dushane, nisam znao da ti je ochita netrpeljivost prema Simoru (jer, eto Simor je postavio temu) toliko dirigentna u sujeti pa da cesh da izvalish ovakav post.
Originally posted by sing&dunumJa nisam. Pre par godina sam gledao na TV-u neku emisiju ispovednog tipa sa njim i čovek ni pet ni šest na pitanje koju ulogu nikada ne bi igrao odgovori da nikada ne bi glumio homoseksualca jer misli da su to "strašno nesrećni ljudi" te dodade još ponešto o frustracijama i poreklu homoseksualnosti ukoliko me pamćenje ne vara.
![]()
Originally posted by Andjelika
Cekaj, cekaj...
Ja u potpunosti podrzavam tu povorku porodica....
... jer sebe svrstavam i u tu grupu...
Ako si gay ne znaci da ne mozes da imas porodicu...
Tako da cu ja, lepo, toga dana, dete i zenu za ruku, dugine boje na majicu,
pa da prosetam sa njima..
Nas dve + dete = porodica....
.. u potpunosti podrzavam !
![]()
P.S. Moram da pitam Eyu da li ce sa nama sa svojom porodicom .....
Originally posted by E.c.h.o...
postujmo razlicitosti.![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Ma nemoj! Pa hoćeš da posle toga i Aleksandra Janković zatraži da se venča u crkvi sa kozom!
Nema potrebe za takvim odgovorom na gay paradu.
Neka nama daju pravo na brak i da vide kako neće da bude bele kuge.
![]()
Originally posted by svejednoZavisi sta su to tradicionalne vrednosti... Mislim da se priznavanjem vecih sloboda neke granice zaista pomeraju, ali to nije lose. Ljudi se vise preispituju, ne zive po inerciji i kako su ziveli preci jer to kako su oni ziveli ne znaci da je i dobro... Naprotiv vecina stvari iz proslosti je losija nego danas (zene su imale mnogo manja prava npr) i ne vidim da ideal treba traziti u proslosti.
..
I mislim da bi i zapusili usta svima (@gej organizacije) i pokazali da nemate nista protiv tih tradicionalnih vrednosti (mislim, jel imate?) kao ni nameru da ih potkopavate..
.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!