Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li ćete učestvovati na paradi porodica?

Naravno, porodica je osnova društva i svaki pokušaj da se ta osnova reformiše je poguban po srpske vitalne interese!
5
14%
Naravno, gde god su Dule Savić, Olivera Katarina, Kosta Čavoški i Aleksandra Janković, tu sam i ja!
1
3%
Naravno, šta god organizuju Dveri Srpske to je siguran znak da je u korist srpskog društva i srpske države!
Nema glasova
0%
Na nebu Bog, u državi kralj, u porodici domaćin!
1
3%
Marširala, marširala kralja Petra garda, korak ide za korakom, a ja junak za barjakom!
1
3%
Ne, utučen sam jer je donet Zakon o informisanju pa ću se sa Ljiljanom Smajlović obući u crninu i ošišati a la princ Valijant! Naravno, neću postati Žena u crnom pošto su one antisrpske lezbejke!
6
16%
Ne, delim mišljenje gradonačelnika Beograda da svačija seksualna sklonost treba da se odvija između četiri zida!
5
14%
Ne mogu, spremam krpice za gej paradu!
7
19%
Kakve breskve i kakve penubre! Čitave porodice koje kupuju noću! Prolazi puni muževa! Žene u avokado plodovima, bebe u paradajzu! A ti, Garsija Lorka, šta li si ti radio dole među lubenicama?
11
30%
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
I coudn't care less. Neka se okupljaju i rade šta hoće, this is a free country. Ne vidim zašto tome treba posvećivati bilo kakvu pažnju.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by smaug
Originally posted by sing&dunum
BTW, zaprepasten sam sto je i gospodin Glogovac medj' "normalnim porodicnim" ljudima... Nece njegov film, a ni predstava mojim ocima vise biti pogledani! :sudija: :giggle:
Ja se secam kad su se 'gospodin' Glogovac i 'gospodin' Djokovic iskenjali u Utisku kako za trpezu pre djeda niko ne sme da sedne...
ja se ne bih zaprepašćivala nad svetonazorom bilo koje osobe koja je učestvovala u onom kapitalnom delu postmiloševićevske i postratne nacionalističke propagande zvanom "moj rođak sa sela".
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Lepa Krepa
BTW, zaprepasten sam sto je i gospodin Glogovac medj' "normalnim porodicnim" ljudima... Nece njegov film, a ni predstava mojim ocima vise biti pogledani! :sudija: :giggle:
Ja se secam kad su se 'gospodin' Glogovac i 'gospodin' Djokovic iskenjali u Utisku kako za trpezu pre djeda niko ne sme da sedne...
ja se ne bih zaprepašćivala nad svetonazorom bilo koje osobe koja je učestvovala u onom kapitalnom delu postmiloševićevske i postratne nacionalističke propagande zvanom "moj rođak sa sela".
Yep.

P.S jbt ti i ja kao (da ostanem u duhu izlaganja): 'ja tebi vojvodo ti meni serdare'
Aj se (opet) svadjamo :boxer: :wink:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Dušan Maljković
I coudn't care less. Neka se okupljaju i rade šta hoće, this is a free country. Ne vidim zašto tome treba posvećivati bilo kakvu pažnju.

sasvim tacno. skroz!

evo ja da imam muza i decu (kao panseksualna, nije nemoguce)...ja bih njih poslala na strejt paradu, a ja bih otisla na gej paradu...pa da masemo jedni drugima u mimohodu....

...ja iskreno mislim da bi to bilo genijalno....i prelepo...

...i jako bi mi bilo zao ako nebojsa dugalic ne misli tako....posto je lako mogao biti kandidat za oca te, gorenavedene dece.......
Korisnikov avatar
By Dina
I meni ne smetaju da oni setaju sa svojim ciljem da setaju... ali mi smeta sto je to protiv gay parade, sto se bas desava pred nju, sto ce jos podici tenziju... Takodje sto su gay osobe proglasene da su protiv porodice i dece, crkve takodje, sto sve znamo nije tacno. I vodjenje dece na parade, demonstracije i slicno mi smeta nevezano od manifestacije. Mislim ne bi mi ako bih imala dete palo na pamet da ga vucem po takvim mestima, bilo kojim mestima, ma koliko da sam ja ubedjena da je to ispravno... to mi je neka vrsta fanatizma i koriscenja dece.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

O boze! :doh: (za trpezu) :nope:

Sto se tice "kapitalnog dela postmilosevicevske i postratne nac. propagande", bas zbog te definicije nisam sebi uskratio ni trenutaka zivota ne bi li to pratio, makar ni na 5 minuta... Ne znam ni ko glumi u toj seriji... :bouncy: :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by E.c.h.o...
Kec na 11. Bila bi fora kad bi gay organizacije izdale saopstenja kako pozdravljaju 'Porodicnu setnju' s ubedjenjem da ce svi homoseksualci koji su za ocuvanje tradicionalnih vrednosti da se pridruze ovoj paradi.... i da pozovu sve one koji podrzavaju i zive u 'modernim' porodicama da se pokazu na 'Paradi ponosa'... postujmo razlicitosti. ;)
..

"Odbrojavanje...Jos 33 dana 1 sat 5 minuta i 10 sekundi do prajda.."
By mythe
mislim da je potrebno "spustanje lopte" i sa jedne i sa druge strane. Naime, sustina nije u sukobljavanju, provociranju, ismejavanju i omalovazanju zivota "onih drugih" nego u uvazavanju razlicitosti i razlicitog nacina i stila zivota. Ako neko oce da zivi na nacin kao sto je to npr. u porodici Veselina Cvetkovica (glumac Bata Stojkovic) u filmu Varljivo leto sa sve "niko ne sme pre djeda da shjedne za trpezu" , neko zivi tako to je njegovo pravo i meni to ne smeta, ja tako ne zivim ali ni ne ismejavam niti omalovazavam nekoga ko zivi na tradicionalni nacin. Jednostavno, srpskom drustvu je potrebno vise tolerancije i uvazavanja drugih a mislim da gay populacija treba da bude prva u tome, jer najbolje znaci sta znaci biti omalovazavan i podcenjivan. Zato resenje nije u podcenjivanju, ismejavanju pa i direktnom provociranju drugih nego pruzanju ruke i dijalogu sa drugacijim.
Korisnikov avatar
By Srklet
pod uvjetom da te taj drugaciji nema namjeru ubiti ili barem premlatiti, jel. :roll:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Gospodin Glogov Kolac se toliko uživeo u ulogu popa u toj seriji, da prosto nije mogao da odoli ovom (reality) spin-off-u.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Popeye
pod uvjetom da te taj drugaciji nema namjeru ubiti ili barem premlatiti, jel. :roll:
Pa nisu li to upravo porodične vrednosti?

:balerina:
By ...Sitnicava...
Nema potrebe za takvim odgovorom na gay paradu.
Neka nama daju pravo na brak i da vide kako neće da bude bele kuge.
Marva.

:prst:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by ...Sitnicava...

Marva.

Reci koliko bi bilo dobro da u Srbiji gej zajednice dizu natalitet :lol:
Evo ja bih prva rodila bar troje da je zakonom sve lepo uredjeno, ovako, ako ostanem u Srbiji, necu roditi ni jedno.
I stvarno bi neki ucesnik gay parade mogao da nosi transparent tipa-legalizujte gay brakove.gejevi Srbije protiv bele kuge!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dušan Maljković
dakle, Dushane, Dushane, nisam znao da ti je ochita netrpeljivost prema Simoru (jer, eto Simor je postavio temu) toliko dirigentna u sujeti pa da cesh da izvalish ovakav post.
dakle, Dushane, Dushane, boldovah ti nize zashto reagujemo na ovu tzv. paradu- zapravo samo antigejni i heteroseksistichki kapric.

Srpski sabor „Dveri“ za 12. septembar najavio je porodičnu šetnju ulicama Beograda kao odgovor na gej paradu ...
Dušan Savić, poznati fudbaler čije ime i danas skandiraju navijači, kaže da se njegova supruga Marina Rajević-Savić i on zalažu za sve što je normalno i zbog toga su podržali porodičnu šetnju.

- Dajemo podršku svemu što je u skladu sa našom srpskom tradicijom i odlučno smo protiv svega što je nastrano i bolesno - kaže Savić. On je zapitao organizatore predstojeće gej parade zašto na skup nisu pozvali „one koji tucaju koze i kobile, pošto i oni treba da imaju svoja prava“.

kao i preporuchio bih ti Dushane da prochitash odlichan Dinin post koji je sledio.

p.s.'shmi, nisam znao da ce do tog doci da cu morati vrlom aktivisti Dushanu da ovo pishem....

@Lepa Krepa i Simor- I LOVE YOU! :love:
Korisnikov avatar
By kenozoik
ont:
ova parada me veoma uveseljava, toliko da zaista imam zelju da je posetim i vidim sve te ljude na okupu :love:
By polarlicht4.1
Ja nisam. Pre par godina sam gledao na TV-u neku emisiju ispovednog tipa sa njim i čovek ni pet ni šest na pitanje koju ulogu nikada ne bi igrao odgovori da nikada ne bi glumio homoseksualca jer misli da su to "strašno nesrećni ljudi" te dodade još ponešto o frustracijama i poreklu homoseksualnosti ukoliko me pamćenje ne vara.

I tu ga prezreh za sva vremena. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jukie
Sa ovim se samo delimično slažem. Mislim da kod dece pre svega treba ići na kvalitet a ne samo na kvantitet. Tako da ni bela kuga nije loša sama po sebi.
Korisnikov avatar
By Combo
Ljudi, to ništa ne valja.

Ne ova njihova parada, i naša, i da li će da bude ekscesa ili neće...nego NIŠTA ne valja.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Cekaj, cekaj...

Ja u potpunosti podrzavam tu povorku porodica....

... jer sebe svrstavam i u tu grupu...

Ako si gay ne znaci da ne mozes da imas porodicu...

Tako da cu ja, lepo, toga dana, dete i zenu za ruku, dugine boje na majicu,
pa da prosetam sa njima..

Nas dve + dete = porodica....

.. u potpunosti podrzavam !

:geisha:

P.S. Moram da pitam Eyu da li ce sa nama sa svojom porodicom .....
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Andjelika
Cekaj, cekaj...

Ja u potpunosti podrzavam tu povorku porodica....

... jer sebe svrstavam i u tu grupu...

Ako si gay ne znaci da ne mozes da imas porodicu...

Tako da cu ja, lepo, toga dana, dete i zenu za ruku, dugine boje na majicu,
pa da prosetam sa njima..

Nas dve + dete = porodica....

.. u potpunosti podrzavam !

P.S. Moram da pitam Eyu da li ce sa nama sa svojom porodicom .....

Bravo.

..

T osto je neko nacista (samo primer) zaista ne mora da zahteva nacisticko ophodjenje prema njemu.

..

I ne treba.

..

I mislim da bi i zapusili usta svima (@gej organizacije) i pokazali da nemate nista protiv tih tradicionalnih vrednosti (mislim, jel imate?) kao ni nameru da ih potkopavate..

..i, sustina svega:
Originally posted by E.c.h.o...
postujmo razlicitosti. ;)
Korisnikov avatar
By Tot
Nema potrebe za takvim odgovorom na gay paradu.
Ma nemoj! Pa hoćeš da posle toga i Aleksandra Janković zatraži da se venča u crkvi sa kozom!

Takvim potomstvom da savladavamo belu kugu?!

Korisnikov avatar
By bas bleu
ja bih samo zamolila da se ubuduce ginsberg ne poteze tako olako...
Korisnikov avatar
By Dina
Ali Andjelika - to je parada direktno uperena protiv gay parade i abortusa uz to. Evo to se vidi vec na pocetku odlomka za koji je link dao Simor:

"Porodična šetnja kroz centar Beograda 12. septembra
Paradom porodica protiv parade homoseksualaca

Ponedeljak - 31.08.2009
Srpski sabor „Dveri“ za 12. septembar najavio je porodičnu šetnju ulicama Beograda kao odgovor na gej paradu. Šetnju čiji je cilj afirmacija porodice, tradicionalnih vrednosti i borbe protiv bele kuge u Srbiji, kako kažu organizatori, do sada je podržalo više organizacija i javnih ličnosti.

Porodična šetnja će, kako tvrdi urednik časopisa „Dveri srpske“ Boško Obradović, biti prilika da se reafirmiše tradicionalni porodični sistem vrednosti koji je danas ugrožen i nema direktne veze sa gej paradom zakazanom za 20. septembar.
- Naravno da jesmo protiv gej parade jer smatramo da su njihova prava zakonski potpuno zaštićena i da se radi o nekoj vrsti političke manifestacije kako bi se promovisala ideologija homoseksualizma i pritisak da se dobiju neka prava koja im ne pripadaju - kaže Obradović.
Po njegovim rečima, ova manifestacija ima za cilj i afirmaciju borbe protiv abortusa i za veća materinska i prava najugroženijih socijalnih slojeva u zemlji. "
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Dina
...to je parada direktno uperena protiv gay parade i abortusa uz to. Evo to se
Kao što sam već negde rekla, ta organizacija postavlja se kao suprotna gay populaciji. Trebalo bi taj fenomen i taj bezobrazluk javno opomenuti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by svejedno

..

I mislim da bi i zapusili usta svima (@gej organizacije) i pokazali da nemate nista protiv tih tradicionalnih vrednosti (mislim, jel imate?) kao ni nameru da ih potkopavate..

.
Zavisi sta su to tradicionalne vrednosti... Mislim da se priznavanjem vecih sloboda neke granice zaista pomeraju, ali to nije lose. Ljudi se vise preispituju, ne zive po inerciji i kako su ziveli preci jer to kako su oni ziveli ne znaci da je i dobro... Naprotiv vecina stvari iz proslosti je losija nego danas (zene su imale mnogo manja prava npr) i ne vidim da ideal treba traziti u proslosti.
Korisnikov avatar
By lorna
Evo šta su naveli kao obrazloženje:

Српски сабор Двери је против одржавања геј параде било кад и било где у Србији из простог разлога што се под фирмом заштите измишљено угрожених права хомосексуалаца заправо жели на велика врата прогурати читава идеологија хомосексуализма са својим системом вредности, културом, уметношћу и политичком реализацијом у форми законских решења која геј популацији дају статус позитивно дискриминисане и привилеговане друштвене популације. Они који су већ на све могуће законске начине заштићени од сваке дискриминације овом парадом желе да пободу заставу у центар Београда и симболички освоје Србију. Међутим, у времену у коме се врши 200.000 само регистрованих прекида трудноће годишње, када нове болести зависности попут видеоигрица и интернет технологија достижу старе као што су наркоманија, секте, алкохолизам и коцка, када имамо распад суштинских социјалних установа брака и породице, наметнута тема права хомосексуалаца је само један од бројних изазова са којим се суочавамо. За то време држава или немо посматра или чак подржава развој свих ових друштвених проблема, тако да смо присиљени на грађанско самоорганизовање у нове социјалне покрете. Породична шетња и Лига српских породица која би требало да проистекне из Шетње, само су неки од наших одговора.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ako se tako gleda na stvari, onda je i Gay parada direktno uperena protiv tradicionalne porodice (roditelji u braku, npr). Pa sta?

Prava se nikada nece ostvariti sama od sebe i to bas kako meni odgovara, na nacin koji ja smatram prihvatljivim. Problem i jeste u tome sto je najmanje onih koji su spremni da se bore za svoja prava bez potrebe da prvo dokazu kako je onaj drugi u krivu. Zato se niko ni ne izbori za sebe u ovoj zemlji. Jebiga bas.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Odnosno, najbolje bi bilo da sto vise ljudi izadje 20. septembra.
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da će odziv biti manji nego za gej povorku
Korisnikov avatar
By Combo
Ali neće tu da izadju samo istaknute javne ličnosti. Ja sam to tako razumeo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!