Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
A šta ako sam odavno izgubila sebe? Sve je komplikovano. Kad u snovima sanjam pakao da bih danju zarađivala novac. Pakao i novac, ko bi i pretpostavio da je to krajnji skor gubitka sebe. Počinjem da igram igre na sreću. Statistika kaže da svaki hiljaditi igrač/ica dobija. Bitno je da mogućnost postoji.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne kapiram nista...malo si ga "zbrkala" :party:

kakve veze ima san i igre na srecu?!

i da, igraj igre na srecu, ko zna...mozda ubodes :D
Korisnikov avatar
By lorna
Da, nisam dobro objasnila.
Sanjam obično gomilu gluposti npr. ključeve i priveske sa kojima igram rulet. Ima već mesec dana kako sanjam kockanje?! Ništa mi nije jasno. Jbt stvarno ne razumem kakve veze imaju ti snovi sa mnom. Možda da odem kod :doktor:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by lorna
Pakao i novac, ko bi i pretpostavio da je to krajnji skor gubitka sebe. Počinjem da igram igre na sreću.
razumem te. jos uvek mislim da nisam skroz izgubila sebe, ali ipak ponekad igram igre na srecu. sa vremena na vreme. naravno ne ubodem. mozda tako i treba, mozda treba da sacuvam sebe.
Korisnikov avatar
By SabotagE
lorna,hajde ovih dana da obrnemo neki rulet,mozda nam se posreci... :)
Korisnikov avatar
By lorna
SabotagE,

hajde, tamo posle prvog. :wink:
By RACABG
ja mislim da si u fazi kada treba nesto da odlucis .... zelis nesto ali si svesna da je kocka i ako krenes na tu stranu gubis nesto drugo malo manje kvalitetno ali sigurno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pogrešan pristup. Pokušaj da ne staviš prst na čelo, nego čelo prisloniš na prst! Ne kreći od toga šta snovi znače, već zašto sanjaš snove koje ne razumeš :) Ne leči posledicu, nego uzrok :) Smanji stres, više biljnih vlakana u ishrani, dovoljno sna + fizički aktivnost .. to će ti svaki ovdašnji lekar reći kada se obratiš sa problemom koji nije opasan po život i ne leči se antibiotikom (čast onima koji ne spadaju u ovaj šablon, a ima ih..)
Korisnikov avatar
By Dzi
lora , dear, ovo cu reci samo jednom! :lol: i to iz iskustva! : Rulet je kao zena! pa ti vidi i stavi prst na celo :D :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja2
lora , dear, ovo cu reci samo jednom! :lol: i to iz iskustva! : Rulet je kao zena! pa ti vidi i stavi prst na celo :D :lol:

zato texas holdem carica :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Azdaja

:hyper: :hyper:

full house woman!!!!! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By lorna
Hvala vam na savetima, potrudicu se.

Ne razumem snove jer ih ne analiziram, iz više razloga. Prvo, nemam vremena jer stalno upadam u neku akciju, često nepotrebnu, pa umesto da odmorim, još više se umaram. Drugo, kada pokušam da ih razumem, uplašim se simbolike, ključevi sa priveska koje gubim jedan po jedan. Trebalo bi da stanem, ali se ne zaustavljam, kao i u snu, ulažem napor da kažem onom momku koji okreće rulet da stane, ali ne uspevam to da izgovorim, kao da imam nekakvu jezičku blokadu. :tuc:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

:hyper: :hyper:

full house woman!!!!! :rotflmao:

:pucaodsmeha:

bolje bleferke od mene, nesH naci niDJe :smeh:
Korisnikov avatar
By lorna
Što je hit, ne blefiram, uopšte.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja mislim da si u 01:57 imala povišenu temperaturu.
Korisnikov avatar
By Dzi
loooooooool , ma pusti ti bliznakinju :lol: , blef i jest najbolja stvar u texas holdemu tako bliznakinjo :rotflmao:

lora , sprdamo se mi malo, al veruj mi da te upotpunosti razumem :) i nekom dr prilikom posto sad moram da palim na posao :( mozemo popricati , ozbiljno, loool, za sad ne predaj se ;)

oshlaaaaaaa
Korisnikov avatar
By lorna
Combo,

ja mislim da ću da odigram taj rulet.
Korisnikov avatar
By Combo
Ako dolazite u Vegas - javite se.

Imam i neke žetone ovde koje sam ostavio za uspomenu, ali ako će da ti bude bolje - dajem ti ih!
Korisnikov avatar
By lorna
Combo,

računam na te žetone. :cekam:
Korisnikov avatar
By lorna
Teci, teci Dunave al' ne pričaj nikome :D :doh:
Korisnikov avatar
By Combo
Idi, bre... zabole me mozak, pozadi dole, kad sam ih se setio.
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda si kockarka pa gubis sebe sto se tome nisi prepustila ;) Salim se malo, ali negde tako i mislim, mada ne bukvalno...

Recimo ja volim rizik, nemiran zivot, umrla bih od dosade da zivim u kucici od cveca... I sve dok sam pokusavala da imam miran zivot, sve dok sam tezila da budem "kao drugi" i da se svrstam u definicije, nije valjalo... Sve su me razni djavoli i iskusenja spopadali da ne budem na mirnom putu... sve dok nisam prihvatila da sam to ja sama, ali onda sam to i iskontrolisala pa iako je to zivot pun nemira ipak postoji teznja ka pozitivnim ciljevima, nije ipak nesto razorno a ipak nema onog sto bih ja dozivela kao dosadu...
Korisnikov avatar
By lorna
Dina,

pa, mogu ti priznati, ne odajem se dosadi (iako, sa druge strane, ne treba potcenjivati dosadu jer dosada je stvorila svet i ostala posle stvaranja). Ja prosto ne umem sa tom dosadom, valjda zato što se držim onoga da je najveći rizik ne rizikovati. Samo se nadam da neću uvek olako sve minirati, jer shvatam da neću imati uvek ni snage ni volje da gradim.
Korisnikov avatar
By Delete
A šta ako sam odavno izgubila sebe?
A drugi? Jesu li te i drugi izgubili? Odgovara li njima ono sto (ne)odgovara tebi? Gde su drugi tu za tebe? Gde si ti za njih? Ako si izgubila sebe, sta ce, ko ce, kako ce uticati na to da se (opet) pronadjes?
Sve je komplikovano. Kad u snovima sanjam pakao da bih danju zarađivala novac. Pakao i novac, ko bi i pretpostavio da je to krajnji skor gubitka sebe. Počinjem da igram igre na sreću. Statistika kaže da svaki hiljaditi igrač/ica dobija. Bitno je da mogućnost postoji.
Cena zivota u kapitalizmu. Zrtva globalizaciji...davljenikovo hvatanje za slamku. Kockati se mozes u ono sto imas i do cega ti je stalo. Uzivas li u tim igrama na srecu, ili je to tek beg od realnosti na trenutak, skretanje misli sa jedne znacajne teme na drugu? Igras da bi dobila, ne da bi igrala. Gde je tu uzivanje? Sta je satisfakcija u tome sto saznas da tvoja kombinacija nije dobitna? Potvrda da je sve u kurcu, utapanje u sivilo? Ne znam za tebe, ali meni se to ne bi svidelo. Osecaj bespomocnosti dok neko/nesto odlucuje o tvom ulogu, tvojoj suudbini, tvojoj pobedi i porazu...

Stavi kao ulog nesto drugi, odluci da sve okrenes u svoju korist. Radi ono sto zavisi od tebe, a snove prihvati samo kao snove, nesto prolazno i nevazno, iskorisceno tek da bi se nesto radilo.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da, nisam dobro objasnila.
Sanjam obično gomilu gluposti npr. ključeve i priveske sa kojima igram rulet. Ima već mesec dana kako sanjam kockanje?! Ništa mi nije jasno. Jbt stvarno ne razumem kakve veze imaju ti snovi sa mnom. Možda da odem kod :doktor:
Ključevi su simbol prilika, koje su kako znaš povezane s ljudima, rulet je svima nama simbol kocke, jer za razliku od karata...ne zahteva veštinu igrača već sreću. Tako da si svojim akcijama stavila u rizik neke prilike koje si iskoristila ili koje ćeš u budućnosti želeti da iskoristiš.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Delete

A drugi? Jesu li te i drugi izgubili? Odgovara li njima ono sto (ne)odgovara tebi? Gde su drugi tu za tebe? Gde si ti za njih? Ako si izgubila sebe, sta ce, ko ce, kako ce uticati na to da se (opet) pronadjes?
Delete,

ti drugi imaju svoje doživljaje mene. To što gubim sebe, još uvek ne znači da gubim njih. Prihvatam odgovornost za sebe, jer slobodni možemo biti samo onoliko koliko smo odgovorni. A osloboditi se znači kontrolisati emocije.

Globalizacija? Svi smo svesni njenih dobrih strana, ali ono što je njen fatalni nedostatak jeste manjak humanosti. Piter Bruk (pozorišni režiser) pominje jedan događaj iz koga je shvatio, doduše kasno, da su ljudi najbitniji. Naime, radio je na nekoj predstavi dugo, i u poslednjem trenutku, gotovo pred premijeru, odlučio je da izbaci jednu scenu. Izbacivanje te scene ukidalo je jedan ženski lik. Kada je na premijeru predstave stiglo cveće za glumicu čija je uloga ukinuta ukidanjem scene, shvatio je da su u jednom timu, trupi, poslu, u svemu, najbitniji ljudi. Ne prvo predstava, već najpre ljudi. Pokušavam da ne isputim to iz vida, ljude.

Tim kockanjem upravo želim izbeći sopstvenoj zamci. Često se osećam kao da prelazim iz kaveza u kavez, to je bezveze osećaj. Ako se i ti tako osećaš tu gde jesi onda idi tamo gde misliš da se nećeš tako osećati. Ono što ja mogu da ti kažem jeste da lance od kaveza nosimo sa sobom, gde god da smo. To su isti oni lanci čiji ključ tražimo oduvek. A jednom je neko stavio te proklete lance na kavez. Znam, potrebne su granice i pravila, ali to podrazumeva da ih definišem, a ja to sada ne mogu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!