Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ComboMoze sve o svom aranzmanu, naravno, ja sam isao nekoliko puta. U Januaru ove godini vodio sam i moju mamu, zenu u svojoj 59-toj godini, kopneno od Jerusalema do Amana, pa u Petru, pa na Sinai, do Kaira. Ona je bila odusevljena!
Košta, da. Silni neki dolari, osiguranja. Nisam bio, tada mi je više trebalo da plivam i ronim.
Jordan, Sirija mogu lepo i jeftino da se organizuju u solo režiji.
Originally posted by Mikili73Hocu i ja...
Ajaoooo, Jordan i Sirija .........divota. To stvarno treba videti...Valjda jednom odem i tamo![]()
![]()
Originally posted by SingSlazem se da je tako jeftinije... nase agencije uvecaju cenu bar duploOriginally posted by ComboMoze sve o svom aranzmanu, naravno, ja sam isao nekoliko puta. U Januaru ove godini vodio sam i moju mamu, zenu u svojoj 59-toj godini, kopneno od Jerusalema do Amana, pa u Petru, pa na Sinai, do Kaira. Ona je bila odusevljena!
Košta, da. Silni neki dolari, osiguranja. Nisam bio, tada mi je više trebalo da plivam i ronim.
Jordan, Sirija mogu lepo i jeftino da se organizuju u solo režiji.
Inace ja sam ranije pisao kako sam isao za manje od 100 eura od BGD-a do Damaska kopneno. Takodje, ja nikad do sada nisam isao organizovano sa vodicem (osim gde nije bilo dozvoljeno drugacije, kao na primer u Butanu), a bio sam u preko 120 zemalja. Znaci, Lonely Planet Guide u ruke, i sto manja torbica na ledja, pa u svet za VEOMA male pare. Isto da napomenem da sam u razne zemlje gde se 'zapadnim'pasosima ili ne moze lako, ili kosta mngo za vize, koristio FR JU pasos bez problema do skoro. Sad se nadam da ce sa novim Srpskim pasosem biti jos lakse.
Svima zelim sretno i lepo putovanje!
Originally posted by DinaBio sam 4 puta u Indiu i volim da vidim slike ljudi koji su bili tamo pre recimo 20 godina, bas zbog toga sto se neke stvari uopste nisu promenile. A to na 9 dana predpostavljam je Delhi, Agra i Jaipur, i OK je to da dobijes utisak Indije. Za neke je to predugo, jer secam se prvi put kad sam bio u Indiju, bez obzira na svu tu egzotiku, na kraju 2 nedelje sam verovao da sam to 'preziveo' i necu se vise vracati....i tako...od tada bio jos 3 puta, i icicu ponovo u February (ovaj put prelazim i u Pakistan). India je posebna prica a imamo vec i temu, tako da se ne odvlacimo previse od Tunisa.
Sing,
Hm... pa ne znam tacno koja je godina bila, ali bice da ima i dvadesetak godina od tad. Iz nekog razloga ja mislim da se Indija nije puno promenila, mada se mozda varam... Inace, bih jako volela da odem u tu zemlju. Moj otac je tada bio 15 dana, a rekao mi je da je to malo, da za Indiju treba najmanje mesec dana. Ja sam planirala da idem sa njim neke godine ali nije bas tako dobro sa zdravljem da ga ja vucem po Indiji sada, tako da pre da cu otici preko neke agencije nekad. Videla sam da ima aranzman mada mu je trajanje - 9 dana... ako je verovati mom ocu za to vreme malo sta moze da se vidi...
Originally posted by Combo
Najbolje u Egiptu: stara civilizacija i more.
Ovo prvo, klasika: obavezne piramide na platou Gize, zatim fantastični muzej u Kairu. U dolini Nila hramovi Luksor i Karnak, zatim grobnice u Dolini Kraljeva i Dolini Kraljica i hram Hatšepsut, a ako se opredelite za krstarenje i Abu Simbel prema hranici sa Sudanom. Sve u svemu ima šta da se vidi.
More jedno od najtoplijih i sa najživopisnijim živim svetom. Svaki ulazak u vodu je doživljaj jer ribica i korala ima i na nekoliko metara od obale. OBAVEZNO PONETI opremu za snorkeling, za svaki dan, i obavezno ići na ronjenje sa bocama (kao poseban izlet, sa isplovljavanjem do koralnih grebena, i skraćena varijanta sa plaže). Ako idete u Hurgadu, idite na ostrvo Giftun, celodnevni izlet sa pauzama oko koralnih grebena na otvorenom moru i posle ostrvo sa fantasticnim morem i peskom.
Originally posted by SingEh jos nisam otisla u Indiju
Originally posted by DinaBio sam 4 puta u Indiu i volim da vidim slike ljudi koji su bili tamo pre recimo 20 godina, bas zbog toga sto se neke stvari uopste nisu promenile. A to na 9 dana predpostavljam je Delhi, Agra i Jaipur, i OK je to da dobijes utisak Indije. Za neke je to predugo, jer secam se prvi put kad sam bio u Indiju, bez obzira na svu tu egzotiku, na kraju 2 nedelje sam verovao da sam to 'preziveo' i necu se vise vracati....i tako...od tada bio jos 3 puta, i icicu ponovo u February (ovaj put prelazim i u Pakistan). India je posebna prica a imamo vec i temu, tako da se ne odvlacimo previse od Tunisa.
Sing,
Hm... pa ne znam tacno koja je godina bila, ali bice da ima i dvadesetak godina od tad. Iz nekog razloga ja mislim da se Indija nije puno promenila, mada se mozda varam... Inace, bih jako volela da odem u tu zemlju. Moj otac je tada bio 15 dana, a rekao mi je da je to malo, da za Indiju treba najmanje mesec dana. Ja sam planirala da idem sa njim neke godine ali nije bas tako dobro sa zdravljem da ga ja vucem po Indiji sada, tako da pre da cu otici preko neke agencije nekad. Videla sam da ima aranzman mada mu je trajanje - 9 dana... ako je verovati mom ocu za to vreme malo sta moze da se vidi...
Originally posted by Kragi3000 cega?
Iran ti je oko 3000 plus maramu moras da nosis a muskarci bradu i nikako bermude, ali je zato predivan![]()
Ako nisi citala Orhana Pamuka, pocni - miris orijnta se tako lepo oseca u nekim knjigama ili recimo H. Hoseini (Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca) poprilicno plitko ali opet divan dozivljaj istoka.![]()
Egipat je prelep i tacka, a ko ima mogucnosti neka provede malo vise vremena u KairuVise razgledanja, manje suncanja
![]()
Originally posted by SixtoDa, svi tako reaguju, samim tim sam i ja izgubila zelju da ga vidim, mislim na Tunis.
Tunis je posle Egipta smesan.
Otisao, video, i nece me ponovo videti dok sam ziv.
Originally posted by KragiNe mogu da verujem da toliko para traze, to je previse. Mada, mogu i da razumem na konto chega oni uzimaju taj kes, malo agencija ima tu ponudu, nije bas da mozes sam da odes tamo, ipak ti trebaju vodici da te upute ako ni u sta drugo onda u pristojno ponasanje u skladu sa njihovim zakonima i obicajima.
Pa evra jbt (preko 2500) iako put traje 3 nedelje. Mada sam ja to gledao (informisao se) preko nekih 'kvalitetnijih' turistickih agencija. Mozda ima i za manje pare, ali sa druge strane ove manje obicno nemaju takve destinacije a i ako imaju to zavisi od grupe i toga koliko se ljudi prijavi.
Inace sam gledao neke fotografije, nekih ljudi koji su isli u Iran i doslo mi da kukam od 'zavisti'![]()
Originally posted by ZwezdicaCetiri dana stoje naslage mrtve trave na hotelskoj plazi i niko da pokupi... no dobro, to j stvar hotela, nije tako u Hiltonu sigurno...
Originally posted by SixtoDa, svi tako reaguju, samim tim sam i ja izgubila zelju da ga vidim, mislim na Tunis.
Originally posted by SixtoMi smo na plazi imali koralni greben. Ne verujes. Koliko riba tamo ima (morskih, zene, morskih), i nisu to one malene, nego bas velike ribe, idi bre, chak je jedan lik video i morsku kornjacu, a ja sam se utripovala da sam videla malu ajkulu, sva sreca pa sam se samo utripovala.
Originally posted by ZwezdicaCetiri dana stoje naslage mrtve trave na hotelskoj plazi i niko da pokupi... no dobro, to j stvar hotela, nije tako u Hiltonu sigurno...
Generalni utisak je da je hladno, more onako s vremena na vreme mutno... jednostavno previse mediteranski... Nije kao Giftun de se oduzmes od plavetnila vode i zivog sveta ispod povrsine.
Plus Kairo je najludji grad na svetu!
Originally posted by MarsJeste, slazem se. Iako je to ista pustinja, i u Egiptu i u Tunisu, razlikuju se. U Egiptu nema klasicnih pescanih dina, nego je pustinja vise kamenita, dok u Tunisu zaista mozes videti lepotu peshcnih dina.
Slažem se sa Comboom, naravno, i podsećam da u Tunis treba otići makar jednom i to samo zbog izleta u Saharu.
Originally posted by MarsAli noc u pustinji je nesto najsavrsenije, prosto ostanes bez dana.. Prelepo !
Pa jeste. Ono u Egiptu je ipak Arabijska pustinja, nije Sahara.
I zvezde i tišina i oaze...sve je to intenzivnije u Tunisu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!