- 01 Avg 2009, 20:10
A zasto mislis da jedno mora da iskljucuje drugo ? Ljubav ili "osobe sklone tome" (da se tako izrazim) nemaju nagone ili nemaju pravo na njih?
I ovaj da, hajde hipoteticki zamisli situaciju - tvoj sadasnji decko koga volis ode da uradi tattoo, ili mu, ne daj Boze, treba transfuzija krvi, i dobije hiv ... (samo hipoteticki) ... i sta bi ti radio, raskinuo ili nastavio vezu sa njim?
Jbt ne mozes toliko da budes iskljuciv i generalizujes stvari tek tako
Originally posted by Hans_87
Masa ljudi nema uvid ni u svoje trigliceride, zdravlje zuba i zdravlje generalno.
A onda se neko seti te rechi koju svi polako zaboravljaju a to je ljubav...Da li je i osoba koja se zarazila takodje mislila na ljubav ili na nagon?
A zasto mislis da jedno mora da iskljucuje drugo ? Ljubav ili "osobe sklone tome" (da se tako izrazim) nemaju nagone ili nemaju pravo na njih?
I ovaj da, hajde hipoteticki zamisli situaciju - tvoj sadasnji decko koga volis ode da uradi tattoo, ili mu, ne daj Boze, treba transfuzija krvi, i dobije hiv ... (samo hipoteticki) ... i sta bi ti radio, raskinuo ili nastavio vezu sa njim?
Jbt ne mozes toliko da budes iskljuciv i generalizujes stvari tek tako
Originally posted by trezor_kg
Ja mislim da problem kod ljudi ne lezi u potpunosti u tome da imaju strah da osoba sa kojom su u vezi moze da im prenese HIV,vec najvishe u tome da ljudi generalno danas ne traze partnere oko kojih se malo treba i angazovati...tipa "obaveze"...lekari bi mnogo bolje umeli da nabroje,koliko bolesti postoji,gde pacijenti zive normalno,pa eto na par dana moraju u bolnicu,ili na neka ispitivanja....moje misljenje je da ako nekoga volish...preci ces i preko toga